A / az Rockalldll.dll hibák kiküszöbölése

A Rockalldll.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek a rockalldll DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

A legtöbb rockalldll.dll fájl a Rockall Heap Manager programhoz van társítva, amelyet néhány számítógépes játék használ.

Bizonyos esetekben a rockalldll.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

A rockalldll.dll hibaüzenet minden olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Rockalldll.dll hibák

Számos különböző módon jelenhetnek meg a rockalldll.dll hibák a számítógépen. Az alábbiakban felsoroljuk a rockalldll.dll hibák előfordulásának leggyakoribb módjait:

  • A Rockalldll.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert a rockalldll.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] rockalldll.dll fájl
  • Hiányzik a rockalldll.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: rockalldll.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

A Rockalldll.dll hibaüzenetek általában bizonyos programok vagy videojátékok használata vagy telepítése közben jelentkeznek. A Age of Empires és a Age of Mythology két olyan videojáték, ahol a rockalldll.dll hiba előfordult.

A rockalldll.dll hiba kontextusa fontos információ, amely hasznos lehet a probléma megoldása során.


A / az Rockalldll.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le a rockalldll.dll fájlt egy "DLL letöltés" weboldalról. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van a rockalldll.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban az alábbi lépések végrehajtásához, ha a rockalldll.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Állítsa vissza a rockalldll.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" rockalldll.dll fájl legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

    Ha gyanítja, hogy véletlenül törölte a rockalldll.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor egy ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatja a rockalldll.dll fájlt.

    A rockalldll.dll fájl törölt fájljának helyreállítása fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.

  2. Telepítse újra a rockalldll.dll fájlt használó programot. Ha a rockalldll.dll DLL hiba egy adott program használatakor jelentkezik, a program újratelepítésével kicserélik a fájlt.

    Próbáljon meg mindent megtenni a lépés végrehajtása érdekében. A rockalldll.dll fájlt biztosító program újratelepítése, ha lehetséges, valószínűleg megoldja ezt a DLL hibát.

  3. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Bizonyos rockalldll.dll hibákat egy, a számítógépén lévő vírus, vagy más rosszindulatú program okozhat, ami megrongálta a DLL fájlt. Még az is lehetséges, hogy a látott rockalldll.dll hiba egy fájlként álcázott ellenséges programhoz kapcsolódik.

  4. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy a rockalldll.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  5. Frissítse azoknak a hardvereszközöknek az illesztőprogramjait, amelyek a rockalldll.dll fájlhoz kapcsolódhatnak. Ha például "A rockalldll.dll fájl hiányzik" hibaüzenetet kap, amikor 3D-s videojátékot játszik, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    A rockalldll.dll fájl lehet, hogy nem kapcsolódik a videokártyákhoz - ez csak egy példa volt. A legfontosabb itt nagyon figyelni a hiba kontextusára, és ennek megfelelően kell elhárítani.

  6. Húzza vissza az illesztőprogramot egy korábban telepített verzióra, ha a rockalldll.dll hibák egy adott hardver eszköz illesztőprogramjának frissítése után kezdődtek.

  7. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. A rockalldll.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.

  8. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytuk, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásukhoz rockalldll.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.

  9. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti, a rockalldll.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, az indítási javítás vagy javítás telepítésével vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt a működő verzióra.

  10. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót a rockalldll.dll fájlhoz kapcsolódó problémák javításához. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen rockalldll.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán javasoljuk a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. Az opciót "utolsó megoldásként" belefoglaltuk ide a következő pusztító lépés előtt.

  11. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem javítja a rockalldll.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani a rockalldll.dll hibát egy ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  12. Hardverprobléma elhárítása, ha továbbra is fennáll a rockalldll.dll hiba. A Windows tiszta telepítése után a DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.