A / az Ssleay32.dll hibák kiküszöbölése

Az Ssleay32.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek az ssleay32 DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

Bizonyos esetekben az ssleay32.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

Az ssleay32.dll hibaüzenet bármely olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Ssleay32.dll hibák

Az ssleay32.dll hibák többféle módon jelenhetnek meg a számítógépen. Íme néhány a leggyakoribb módszerek közül, amelyekkel az ssleay32.dll hibákat láthatja:

  • Az Ssleay32.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az ssleay32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] ssleay32.dll
  • Hiányzik az ssleay32.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: ssleay32.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

Az Ssleay32.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows telepítése során.

Az ssleay32.dll hiba kontextusa fontos információ, amely hasznos lehet a probléma megoldása során.


A / az Ssleay32.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le a ssleay32.dll fájlt a "DLL letöltés" weboldalról. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van az ssleay32.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban a következő lépések végrehajtásához, ha az ssleay32.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Állítsa vissza az ssleay32.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" ssleay32.dll fájl legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

    Ha arra gyanakszik, hogy véletlenül törölte az ssleay32.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor egy ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatja az ssleay32.dll fájlt.

    Az ssleay32.dll törölt példányának helyreállítása fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.

  2. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Bizonyos ssleay32.dll hibákat egy, a számítógépén lévő vírus, vagy más rosszindulatú program okozhat. Még az is lehetséges, hogy a ssleay32.dll hiba, amelyet lát, egy fájlként álcázott ellenséges programhoz kapcsolódik.

  3. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy az ssleay32.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  4. Telepítse újra az ssleay32.dll fájlt használó programot. Ha az ssleay32.dll DLL hiba egy adott program használatakor jelentkezik, a program újratelepítésével kicserélik a fájlt.

    Ha ezt a DLL hibát találja az OpenSSL-hez kapcsolódóan, akkor nézze meg, hol találja meg az ssleay32.dll fájlt a telepítési útvonalról, ha az újratelepítés nem oldja meg teljesen. Ezen a linken keresztül láthatja, hogy hol kell másolni a DLL fájlt annak használatához.

    Próbáljon meg mindent megtenni a lépés végrehajtása érdekében. Ha lehetséges, az ssleay32.dll fájlt biztosító program újratelepítése valószínűleg megoldja ezt a DLL-hibát.

  5. Indítsa el a programot vagy játékot rendszergazdai jogosultságokkal: kattintson rá a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként. Előfordulhat, hogy normális körülmények között, rendszeres engedélyekkel a program nem tud hozzáférni az ssleay32.dll fájlhoz.

    Előfordulhat, hogy meg kell találnia a forrásprogramot a program telepítési mappájából az alkalmazás adminisztrátorként történő elindításához. A Windows rendszerben ez általában C: Program Files vagy C: Program Files (x86) , és valószínűleg EXE alkalmazásfájlt keres.

  6. Frissítse az ssleay32.dll fájlhoz kapcsolódó hardvereszközök illesztőprogramjait. Ha például "Az ssleay32.dll fájl hiányzik" hibát kap, amikor 3D-s videojátékot játszik, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    Az ssleay32.dll fájl lehet, hogy nem kapcsolódik a videokártyákhoz - ez csak egy példa volt. A legfontosabb itt nagyon figyelni a hiba kontextusára, és ennek megfelelően kell elhárítani.

  7. Ha az ssleay32.dll hibák egy adott hardvereszköz illesztőprogramjának frissítése után kezdődtek, görgessen vissza egy korábban telepített verzióra.

  8. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. Az ssleay32.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.

  9. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytuk, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásukhoz ssleay32.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.

  10. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti ssleay32.dll fájl hibaelhárítási tanácsok sikertelenek, egy indítási javítás vagy javítás telepítésével vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt működő verziójára.

  11. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót az ssleay32.dll fájlhoz kapcsolódó problémák javításához a rendszerleíró adatbázisban. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen ssleay32.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán javasoljuk a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. Az opciót "utolsó megoldásként" belefoglaltuk ide a következő pusztító lépés előtt.

  12. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem javítja az ssleay32.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg arról, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani az ssleay32.dll hibát az ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  13. Hardverprobléma elhárítása, ha továbbra is fennáll az ssleay32.dll hiba. A Windows tiszta telepítése után a DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.