A csatolt képek azonnali megtekintése a Yahoo! Posta

A csatolt képek remek dolgok, erről kétség sem fér, de a melléklet letöltésével, egy megfelelő alkalmazás indításával a számítógépen, majd a letöltött fájl megnyitásával az alkalmazásban kissé nehézkes csak egy pillantást vetni. Ezt kell tennie, amikor a Yahoo! Basic Mail. Ha azonban a Teljes funkcionalitású Yahoo-t használja, a fájl letöltése nélkül azonnal megtekintheti a csatolt képeket a beérkező e-mail üzeneteiben. Váltás a Yahoo! két verziója között A levelezés egyszerű.


Kép megtekintése a Yahoo Mail Basic alkalmazásban

A Yahoo Mail Basic formátum használata esetén a képek nem jelennek meg azonnal e-mailben. Ehelyett egy link ikont lát egy a-val Megtakarítás gomb alatt. A hivatkozás mentésével a fájl letöltődik a számítógépére, ahol megnyithatja az alkalmazást és megtekintheti.

Kép megtekintése a teljes funkcionalitású Yahoo Mail-ben

Ha egy csatolt kép előnézetét szeretné látni az e-mailben, akkor a Yahoo Mail teljes funkcionalitású verzióját kell használnia. A Teljes funkcionalitású Yahoo Mail beállításaitól függően ezt a figyelmeztetést láthatja: Ez az üzenet letiltott képeket tartalmaz.

  1. választ Képek megjelenítése hogy azonnal láthassa a képeket az e-mail törzsében, vagy válassza a lehetőséget Mindig mutasson képeket hogy gyorsan engedélyezze az összes kép megjelenítését.

  2. Az engedélyezéshez beállításokválassza beállítások A jobb felső sarokban.

  3. választ További beállítások.

  4. A bal oldali panelen válassza a lehetőséget E-mail megtekintése.

  5. Szakasz alatt Képek megjelenítése az üzenetekbenválassza Mindig, kivéve a spam mappát.

  6. A kiválasztás után a Yahoo! A levelek automatikusan mentésre kerülnek.


Hogyan lehet váltani az alapvető és a teljes funkcionalitású Yahoo Mail között

Az alapszintűről a teljes funkcionalitású Yahoo Mailre történő váltáshoz kattintson a gombra Váltson a legújabb Yahoo Mail-re a Basic Yahoo Mail ablak tetején.

A teljes körű Yahoo Mail szolgáltatásból való visszatérés az Alapszintre egy egyszerű lépés. A Yahoo! jobb felső sarkában Mail ablakban válassza a lehetőséget Váltson a legújabb Yahoo Mail-re.