A legjobb ingyenes csevegőszobák az üzenetküldő alkalmazásokban

szülők: Mindig oktassa magát és gyermekeit az online gyermekrablók veszélyeire. Tanulja meg, hogyan figyelheti gyermeke tevékenységét online (okostelefonon is!), Blokkolja a weboldalakhoz való hozzáférést vagy letilthatja a webkamerát, ha aggódik amiatt, hogy gyermeke hozzáfér ezekhez és más hasonló webhelyekhez.

Csak akkor jelentkezett be kedvenc üzenetkezelő alkalmazásába, hogy megtudja, hogy ismerősei nem állnak rendelkezésre csevegésre? Szerencsés neked, összeállítottuk a legjobb helyek listáját, ahol új barátokkal találkozhatsz és beszélgethetsz. 

Akár barátokkal szeretne helyben beszélgetni, akár szerelmet vagy szerelmet keresni, a híreket vagy a sportot akarja megvitatni, vagy akár recepteket is cserélni, minden bizonnyal megtalálhatja mindezt, és még sok minden mást a következő üzenetküldő platformok használatával:


Rángatózik

A Twitch eredetileg a videojáték-rajongók találkozóhelyének, csevegésének és tehetséges játékosok egymással versenyzésének a helyeként vált ismertté. Megalakulása óta azonban az Amazon tulajdonában lévő video platform más kategóriákra is kibővült. A Twitch Creative egy olyan hely, ahol kapcsolatba léphet hasonló érdeklődésű emberekkel, és elképesztő lehetőségek állnak rendelkezésre. Akár főzés, varrás, írás, számítógépes programozás vagy festés, a Twitchen van egy közösség hasonló gondolkodású emberekkel, akikkel kapcsolatba léphet.

A Twitch nagyon szórakoztató élményt kínál, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy figyelje valakit, aki a mesterségét gyakorolja (például receptet főz), és egy robusztus és könnyen használható csevegőfelületen keresztül cseveghet más nézőkkel. Nagyszerű hely nézni, hogy szakértők és hobbisták hogyan csiszolják tudásukat, miközben kapcsolatba lépnek másokkal. A Twitch ingyenes - bár sok esetben lehetősége van adományozni vagy feliratkozni a szolgáltatáson sugárzó tartalomalkotókra is. A platform elérhető online, valamint mobil eszközökön. Nézze meg a Twitch útmutatónkat, és regisztráljon a Twitch.tv oldalon.


Badoo

Szeretne új barátokat szerezni, akár helyben, akár szerte a világon, új barátságokra és esetleg randevúzásra? A Badoo lehet a platform az Ön számára. Az interneten és mobileszközökön egyaránt elérhető Badoo egy ingyenes szolgáltatás, amely összeköti a felhasználókat a világ minden tájáról. Noha elsősorban társkereső alkalmazásról van szó, lehetősége van megadni, hogy mire van szüksége - új barátokat szerezni, beszélgetni vagy randevúzni. A szolgáltatásnak van egy "közeli" funkciója, amely lehetővé teszi, hogy új barátokat találjon a környéken, ha úgy kívánja. A Badoo-nak világszerte közönsége is van, így új barátokkal találkozhat szerte a világon.

A szolgáltatás ingyenes, azonban vannak olyan "szuperhatalmak", amelyeket Badoo-kreditekért lehet megvásárolni (amelyeket Ön vásárol), amelyek lehetővé teszik, hogy további kitettséget szerezzen a potenciális új barátokkal szemben. Regisztráljon még ma a Badoo.com oldalon.


Rawr Messenger

A Rawr Messenger egy viszonylag új alkalmazás, amely lehetővé teszi a 3D-s avatárral való csevegést a mobileszközön. Elég jó! Töltse le és nyissa meg az alkalmazást, és megjelenik egy olyan avatár, amely rengeteg lehetőséggel testre szabható - a test alakjától kezdve a szem színén át a cipőkig -, majd kezdjen el beszélgetni. Az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépjen ismerőseivel a Facebookon, vagy közvetlenül meghívja ismerőseit, de lehetőséget kínál új barátokkal való csevegésre is. Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást, érintse meg az üzenet ikont a képernyő jobb felső sarkában, majd koppintson a Globetrotter elemre. Megjelenik az avatarod, és amint az emberek elérhetővé válnak, belépnek a helyszínre, és te beszélgethetsz velük.

A lehetséges jelenetek közé tartozik a tengerpart, egy kávézó vagy egy éjszakai klub. Írja be a kívánt hashtaget és a kívánt környezetet annak megváltoztatásához (például: #cafe). A Rawr egy ingyenes szolgáltatás, azonban a "bevásárlóközpontban" lehetőség van olyan tárgyak megvásárlására, amelyek lehetővé teszik az avatar további testreszabását. Nézze meg a Rawr-ról írt cikkünket az üzenetküldő alkalmazások jövőjéről szóló cikkünkben, és látogassa meg a Rawr Messengert az alkalmazás letöltéséhez és az avatar beállításához!


ICQ

Az ICQ volt az egyik legkorábbi csevegési platform, amely 1996-ban indult. Az AOL felvásárolta és az internet kezdeteiben a csoportos csevegésről vált híressé. A platform továbbra is népszerű hely új barátok szerzésére, és különféle ingyenes csevegőszobáknak ad otthont, amelyek olyan közös érdeklődési köröket fednek le, mint a hely, a nyelv és a szórakoztató popirányzatok, például a Pokémon.

A csevegőszobák szórakoztató módon ismerkedhetnek meg új emberekkel a világ minden tájáról. Csakúgy, mint bármi más online tevékenység esetén, a csevegőszobákat is használja körültekintően, és ügyeljen arra, hogy a lehető legnagyobb mérlegelési jogkörrel osztja meg személyes adatait vagy pontos tartózkodási helyét online vagy mobilalkalmazásokkal. Legyen biztonságban, és élvezze a csevegést!