A YouTube konvertálásának MP6 legjobb 3 módja

A YouTube to MP3 konverter lehetővé teszi a YouTube videók letöltését MP3 fájlként, tökéletes megoldás, ha a videóból csak a hangot akarod. Ezután csengőhangot készíthet a YouTube-videóból, hozzáadhatja az MP3-t a zenegyűjteményéhez stb.

Több tucat, ha nem száz ilyen ingyenes átalakító létezik, amelyek közül választhat, de nem mindegyik jön létre egyenlően. Egyes YouTube-átalakítók valóban lassan konvertálnak és töltenek le, mások pedig tele vannak hirdetésekkel vagy zavaróan használhatók.

Chieh Lee En / Web 

Az alábbiakban összeállított lista csak a legjobb YouTube to MP3 konvertereket tartalmazza, mindegyik saját egyedi funkciókkal rendelkezik, valamint néhány más módja annak, hogy olyan YouTube-videóból hozzon létre hangot, amelyet talán még nem látott.

Miután megszerezte az MP3 fájlt a YouTube-videóból, akkor egy ingyenes audiofájl-átalakítóval mentheti az M4R-be egy iPhone csengőhang vagy bármely más kívánt audio formátum számára.

A legtöbb dedikált YouTube-átalakító nem tartalmazza a reklámtartalmak hangját. A hirdetések teljesen elkülönülnek a videóktól, ezért nem tartoznak ide, amikor egy videót MP3-ba vagy más audio / video formátumba konvertál.


Jogszerű-e a YouTube-videókat MP3-ba konvertálni?

Őszintén szólva: igen és nem. Videók letöltése a YouTube-ról vagy a YouTube-videók hangjának kivonása 100% -ban biztonságos és legális, ha csak az eredeti tartalmat töltöd le (te vagy a videó eredeti készítője és feltöltője), vagy ha írásos engedélyed van a személytől vagy a csoporttól ennek tulajdonosa a videóhoz való jog.

Az ingyenes tartalom megszerzésének másik módja a YouTube-ról az, ha a feltöltő hivatalos letöltési linket tartalmaz, vagy ha a tartalom nyilvános.

Ez természetesen azt jelenti, hogy nem használhatja legálisan a YouTube-ot saját személyes zenegyűjtési forrásként, szabadon tölthet le zeneszámokat mások által feltöltött videók engedélye nélkül, még akkor is, ha saját használatra készültek, és nem tervezi megosztva őket barátaival.

15 legjobb webhely az ingyenes zene törvényes letöltéséhez


YouTube Downloader webhely

Számos webhely használható a YouTube-videók konvertálására MP3-ba. Néhány példa: Mp3Skull, Ytmp3.cc és Y2mate.com.

Az eszköztől függően lehet, hogy több lehetősége van, mint az MP3, beleértve a 3GP, WEBM, MP4 és M4A fájlokat.

Legtöbben ez egyszerűen a legegyszerűbb módja annak, hogy hangot vonjunk le egy YouTube-videóból.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter

Ha teljes értékű asztali programot szeretne a YouTube-videók MP3 fájlokká konvertálásához és konvertálásához, akkor a MediaHuman YouTube MP3 Converter a legjobb megoldás Windows, Mac és Ubuntu számára.

Számos olyan kivételes szolgáltatás létezik, amelyek egyetlen más programnak vagy szolgáltatásnak sem vannak ebben a listában, és rengeteg igazán specifikus lehetőség áll rendelkezésre, amelyekkel a programot személyre szabhatja, és pontosan úgy működhet, ahogy tetszik.

A kötegelt letöltések és a több linkes importálás támogatott, így egyszerre több MP3 fájlt is sorba állíthat és letölthet. Párosítsa ezt a "Letöltés automatikus indítása" opcióval, és rengeteg YouTube MP3-at tölthet le pillanatok alatt.

A MediaHuman YouTube MP3 letöltő programja támogatja a lejátszási listák letöltését is, így azonnal megragadhatja az összes videót a lejátszási listáról, és az egyes videókat külön MP3 fájlokká alakíthatja. Még az új videók lejátszási listáját is követheti, majd automatikusan letöltheti az MP3-kat.

Ez a YouTube MP3 konverter lehetővé teszi az iTunes importálásának beállítását is, így az MP3 fájlok automatikusan betöltődnek az iTunes alkalmazásba, ami tökéletes, ha azt tervezi, hogy a letöltött MP3 fájlokat szinkronban tartja iPhone vagy iPad készülékével.

Íme néhány további figyelemre méltó szolgáltatás: sávszélesség-szabályozás, egyéni bitsebesség-beállítások, M4A és OGG kimenet, automatikus kikapcsolási lehetőség, ha a fájlok letöltését befejeztük, YouTube-bejelentkezés a privát videók eléréséhez, a cím és egyéb információk átnevezése letöltés előtt, valamint az MP3-fájlok letöltésének támogatása más webhelyek, például a SoundCloud, a Facebook és a Vimeo.

Ha másik asztali alapú opciót keres, próbálja ki a MiniTool uTube Downloader alkalmazást.


Dokumentumok iPhone App

A zene és más audio fájlok letöltése közvetlenül egy iPhone-ra nem olyan egyszerű, mint az Android-on, mert az iPhone-ok nem épülnek fel ilyen módon.

Ehelyett két dolgot kell tennie: használjon egy adott alkalmazást, amely támogatja a fájlok letöltését, majd töltse le az MP3-t a telefonjára egy online YouTube-átalakítóval.

  1. Telepítse a Dokumentumokat Readdle segítségével a telefonjára.

    Vannak más alkalmazások, például a Dokumentumok, amelyek képesek fájlokat letölteni, de azt tapasztaltuk, hogy ez működik a legjobban, különösen, ha le akarja zárni a telefont és továbbra is zenét hallgatni (ezt nem teheti meg az iOS YouTube alkalmazással) ).

  2. Nyissa meg a Dokumentumok elemet, és koppintson az alsó sarokban található kis böngésző ikonra.

  3. Látogasson el az Mp3Skull (vagy bármely más YouTube audio letöltő) oldalra, és keresse meg azt a videót, amelyet MP3-ként szeretne letölteni. Akkor is beillesztheti a videó linkjét, ha már másolt egy közvetlen linket egy e-mailből, egy szöveges üzenetből, a YouTube alkalmazásból, a böngészőből stb.

  4. Használja a letöltési opciót az MP3 mentésére a készülékre.

  5. Kérésre írja be az MP3 nevét, majd válasszon egy mappát, ahová el szeretné menteni, vagy használja az alapértelmezettet.

    Ha nem kér fájlnevet, amikor megérinti az MP3 letöltését, akkor tartsa lenyomva a gombot, és válassza a letöltési lehetőséget.

  6. választ csinált hogy letöltse az MP3 fájlt iPhone készülékére.

Lejátszhatja az MP3 fájlt az 5. lépésben kiválasztott mappából. A Dokumentumok alkalmazás bal alsó sarkában található gombra kattintva visszatérhet a mappákba, és megnyithatja az MP3 fájlt.

Ha nem szereti használni a Dokumentumokat, próbálja ki az Offline fájlokat és webböngészőt vagy a Fájlokat, két nagyon hasonló iPhone YouTube audio letöltőt, amelyek lehetővé teszik az MP3 fájlok mentését közvetlenül a telefonjára.


vakmerőség

Bár ez nem olyan egyszerű használni, mint a MediaHuman fent említett eszköze, az Audacity egy másik népszerű lehetőség a Windows, Linux és a macOS számára.

Az Audacity egy ingyenes hangrögzítő és -szerkesztő program, így a YouTube-konverziókhoz való működése meglehetősen egyszerű: rögzítsen bármilyen hangot, amelyet a számítógép ad, majd mentse MP3 fájlba!

Ehhez meg kell változtatnia néhány beállítást az Audacity-ben, és meg kell győződnie arról, hogy más hang nem szól a számítógépén, mivel a hangszórókra küldötteket rögzíti.

Az Audacity áttekintése

Az alábbiakban részletes lépéseket találunk, először a Windows, majd a macOS esetében:

A windows

  1. Töltse le az Audacity-t és telepítse a számítógépre.

  2. Ugrás szerkesztése > preferenciák a beállítások megnyitásához.

  3. választ Eszközök bal oldalon.

  4. Tól Felület szakasz tetején módosítsa a Host: lehetőség Windows WASAPI.

  5. Ugyanabból az ablakból, a Felvétel alján, módosítsa a Eszköz: opció lehet a kimeneti eszköz, például a hangszórók vagy a fejhallgató.

  6. Válasszon OK menteni és kilépni.

  7. Nyissa meg egy webböngészőben (nem mindegy, melyikből) az MP3-ra konvertálni kívánt videót, és készen áll arra, hogy a lehető leggyorsabban megnyomja a rögzítés gombot az Audacity-ben.

    Vagy előbb kezdheti meg a felvételt az Audacity-ben, majd elindíthatja a videót, de akkor előfordulhat, hogy az Audacity-ben némi szerkesztést kell végrehajtania, hogy az elején elhallgasson.

  8. A felvétel leállításához nyomja meg a Stop gombot az Audacity részben.

  9. A felvétel MP3-ba mentéséhez lépjen a következő helyre: filé > Export > Exportálás MP3 formátumban, és mentse az MP3-ot valahová, ahol később megtalálja.

MacOS

  1. Töltse le az Audacity-t és a Soundflower-t - amelyek segítségével a hangot a YouTube-ról az Audacity-re irányíthatjuk -, majd telepítse mindkettőt.

    Miután letöltötte és megnyitotta a Soundflower alkalmazást, indítsa el a Soundflower.pkg fájlt a telepítő tényleges használatához. Ha nem települ, akkor lépjen a következőre: System Preferences > Biztonság és adatvédelem és úgy dönt Hagyjuk a "betöltéskor blokkolva" üzenet mellett.

  2. Az Apple menüből válassza a lehetőséget System Preferences és azután hang.

  3. Ban,-ben teljesítmény a hang válasszuk a lehetőséget Soundflower (2ch) mint kimeneti eszköz.

  4. Az Audacity-ben preferenciák képernyőn keresztül vakmerőség > preferenciák, nyissa meg a Eszközök lap bal oldalán.

  5. Alatt Felvétel szakaszban válassza Soundflower (2ch) mint a Eszköz: opciót.

  6. Nyissa meg a Felvétel fülre a bal oldalon, és engedélyezze Szoftver A bemenet átjátszása hogy hallhassa a videót lejátszás közben.

  7. Válasszon OK a változtatások mentéséhez.

  8. Nyisson meg egy webböngészőt a YouTube-videóhoz, amelyet végül MP3-ba szeretne menteni. Készen áll arra, hogy megnyomja a videó lejátszását, de készen áll arra, hogy megnyomja a rögzítés gombot az Audacity-ben.

    Először bármelyiket megteheti (azaz lejátszhatja a videót, majd megnyomja a rögzítés gombot, vagy fordítva), de a videó elejéből hiányolhat egy kicsit, ha a felvétel megkezdése előtt elindítja.

  9. A felvétel abbahagyásához használja az Audacity Stop gombot.

  10. Ugrás filé > Export > Exportálás MP3 formátumban hogy a felvételt MP3 fájlba mentse.

  11. Annak biztosításához, hogy számítógépe ismét normálisan hallja a hangokat, ismételje meg a 3. lépést, de válassza belső hangszórók ezúttal.

Ha az MP3-nak vannak olyan egyéb zajai, mint a videó elején lejátszott hirdetés, némi csend vagy némi beszélgetés a végén, akkor könnyű ezeket levágni az Audacity-vel.

Az egyéb hangokat, például az e-mailes figyelmeztetéseket vagy a hangjelzéssel összekevert hibajelzéseket, valamivel nehezebb kijavítani. Ha ez megtörténik, zárja be azt, ami zajt adott, és próbálja újra a felvételt egy tisztább MP3-ra.

Ha az Audacity nem menti az MP3 fájlba, és ehelyett üzenetet jelenít meg egy hiányzó lame_enc.dll fájlról vagy libmp3lame.dylib fájlról, akkor ebben a hibaelhárítási útmutatóban talál segítséget. Gyakori probléma, amelyet könnyű orvosolni.

Webböngésző

A YouTube-videók letöltésének másik módja a böngésző. Ehhez nagyon óvatosan kövesse az alábbi lépéseket, hogy megkapja a YouTube videó MP4 verzióját, amelyet aztán MP3-ba konvertál.

A webböngésző használata YouTube MP3 / audio letöltőként határozottan fejlettebb és kidolgozottabb folyamat, mint a fent felsorolt ​​dedikált konverterek egyikének használata, de ide felvettük opcióként, ha inkább ezt az utat választaná .

Ezek az utasítások kifejezetten a Chrome és a Firefox felhasználók számára készültek, de más böngészőkhöz is alkalmazhatók lehetnek. Az Opera és az Edge például szinte ugyanúgy működik, mint a Chrome.

  1. Nyissa meg a letölteni kívánt videót MP3 formátumban. Egyelőre szüneteltetheti.

  2. Nyissa meg a videó oldalt, és indítsa el a fejlesztői eszközök menüt.

    Windows (Chrome): A Chrome jobb felső sarkában nyissa meg a hárompontos menü gombot, és keresse meg Több eszköz > Fejlesztői eszközök. A billentyűparancs az Ctrl + Shift + I (nagybetűs "i").

    Windows (Firefox): Nyissa meg a Firefox menüt a jobb felső sarokban, és válassza a lehetőséget Webfejlesztő> Ellenőr (Ctrl + Shift + C működik is).

    Mac (Chrome): A megtaláláshoz használja a jobb felső sarokban található három pontot tartalmazó menüt További eszközök > Fejlesztői eszközök, vagy nyomja meg a Command + Option + I (nagybetűs "i") gyorsbillentyű.

    Mac (Firefox): A képernyő jobb felső sarkában található menügombon navigáljon a következőre: Web Developer > Ellenőr, vagy nyissa meg a billentyűzeten keresztül Command + Option + C.

  3. Változtassa meg böngészője felhasználói ügynökét, hogy becsaphassa a YouTube-ot arra, hogy azt gondolja, hogy a videót mobil böngészőből éri el. Csak így lehet megbizonyosodni arról, hogy a videó valóban letölthető-e.

    Króm: A fejlesztői eszközök jobb felső sarkából, közvetlenül a x gomb, egy másik pontozott menü gomb. Használd ezt a megnyitáshoz Több eszköz > Hálózati feltételek. Törölje a jelölést Válassza ki automatikusan, és válasszon Firefox - iPhone.

    Firefox: Egy új lapon a címsorba írja be about: config és erősítse meg a "kockázat" üzenetet (ha látja). A megjelenő keresőmezőben keressen rá általános.felhasználó. felülírja. Ha hiányzik (valószínűleg így van), válassza Húr majd válassza ki a pluszjelet jobbra. Adja meg ezt az értéket:

    Mozilla / 5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 8_3, mint a Mac OS X) AppleWebKit / 600.1.4 (KHTML, mint a Gecko) FxiOS / 1.0 Mobile / 12F69 Safari / 600.1.4

  4. Térjen vissza a YouTube oldalra, ha még nincs ott, és frissítse, de tartsa nyitva a fejlesztői eszközök menüt. Az oldalnak kissé megváltoznia kell, és a videó szinte az egész képernyőt kitölti.

    Ha a Firefox vagy a Chrome automatikusan átirányít az asztali oldalra, válassza ki azt a linket, amely azt mondja, hogy visszatérjen a YouTube mobilverziójához.

  5. Indítsa el újra a videót, nyitva tartva a fejlesztői eszközök ablakát. Szüneteltesse, miután néhány másodpercig játszott.

  6. A fejlesztői eszközök ablakában keresse meg a kis egérmutató ikont - ezzel kiválaszthatja, hogy melyik elemet vizsgálja meg az oldalon. Az ablak bal felső sarkában kell lennie.

  7. Ha az eszköz engedélyezve van, válassza ki a videót.

  8. A fejlesztői eszközök ablakában keressen egy szakaszt, amely valóban hosszú URL-t tartalmaz. A szöveggel kezdődik src = "https: // és valószínűleg kék, és még ki is lehet emelni. Néhány véletlenszerű karakter után az kell, ami olvasható .googlevideo.com / videoplayback.

    Nem látja ezt a linket? Nyissa meg a hálózat a fejlesztői eszközök menü lapján válassza ki a video lejátszás bejegyzés a jobb oldali link megtalálásához a Fejlécek szakasz.

    Kattintson duplán, koppintson duplán, vagy válassza ki manuálisan az URL-t a kiemeléshez, majd másolja a linket jobb egérgombbal, vagy koppintson a szövegre, és válassza a másolási lehetőséget. Használhatja a billentyűzetet is: Ctrl + C Windows-ban vagy Command + C a macOS-ban.

    Ha továbbra sem találja a linket, próbálja meg kibővíteni  vonalak kiválasztásával. Kezdje közvetlenül azon vonal alatt, amelyet kiemeltek, amikor az utolsó lépésben kiválasztotta a videót.

  9. Nyisson meg egy új lapot a Chrome-ban vagy a Firefoxban, illessze be az URL-t a címsorba, majd nyomja meg az gombot belép hogy kinyissa. Az egész oldalnak máshogy kell kinéznie, mint a YouTube normál webhelye, de a videót rendesen el kell kezdeni.

    A másolás módjától függően előfordulhat, hogy az elején és a végén található néhány felesleges szöveg és a videó, amely megakadályozza annak megnyitását. Ha az oldal nem töltődik be, törölje src = " kezdettől fogva és " a végétől úgy, hogy az URL kezdőbetűje legyen https:// és betűvel vagy számmal végződik (nem idézőjel).

  10. Kattintson a jobb gombbal, vagy koppintson és tartsa lenyomva a videót, válassza a mentés opciót, és válasszon valahol a számítógépén, ahová mentené. Lehet, hogy még egy letöltési gomb is található a videó alsó sarkában, amelyet kiválaszthat.

A videó valószínűleg MP4 fájlkiterjesztéssel töltődik le, de lehet, hogy WEBM. Ettől függetlenül használja a Any Video Converter programot, a FileZigZag webhelyet vagy ezen ingyenes videofájl-átalakítók egyikét a videó MP3-ba történő mentéséhez.

Előfordulhat, hogy a böngésző nem menti a videót bármilyen fájlkiterjesztéssel. Ha ez megtörténik, csak nevezze át a video lejátszás fájl van .mp4 a legvégéig.

Nem valószínű, hogy továbbra is úgy szeretné használni a YouTube-ot, mintha mobileszközön lenne, mivel a képernyő mérete teljesen más, mint az asztali verzió. Tehát, ha meg szeretné fordítani ezeket a lépéseket a Chrome-ban, térjen vissza a 3. lépésre, és győződjön meg róla Válassza ki automatikusan be van jelölve. A Firefoxban keresse meg az elkészített karakterláncot, majd válassza a tőle jobbra található kuka ikont.

VLC Media Player

A VLC egy ingyenes, hihetetlenül sokoldalú videó- ​​és hangfájllejátszó, és kiválóan használható YouTube-videók MP4 formátumba történő letöltésére Windows, macOS és Linux rendszerben.

Ha a videó MP4 formátumban van, akkor ugyanúgy konvertálhatja MP3-ba, mint a fentebb olvasható webböngésző módszer használatakor.

Így szerezheti be az MP4-et VLC-vel:

  1. Töltse le a VLC-t.

  2. Nyissa meg a hálózati beállításokat:

    • A windows: Ugrás Média > Nyissa meg a hálózati adatfolyamot.
    • MacOS: Használja a Fájl> Hálózat megnyitása elemet opciót.
  3. Illessze be a YouTube videó URL-jét az abban található szövegmezőbe hálózat Tab.

  4. Válasszon játszani Windows-ban vagy Nyisd ki a macOS-ban a videó lejátszásának megkezdéséhez a programon belül.

  5. Miután elindult (szüneteltetheti, ha úgy tetszik), másolja a valós URL-t, amelyet a VLC közvetít:

    • A windows: Menj Eszközök > Codec információk. Tól Codec fülre másolja a hosszú URL-t, amely a legalsó rész mellett található Bérleti díj:.
    • MacOS: Találd meg Ablak > Médiaadatok menüpontot. Nyissa meg a általános fülre, és másolja az URL-t a Települések szövegdoboz.

    Figyelembe véve, hogy ez az URL mennyi ideig tart, célszerű ellenőrizni, hogy az egészet kijelölte-e az egész kijelölésével (Ctrl + A or Command + A), mielőtt lemásolná (Ctrl + C or Command + C).

  6. Illessze be ezt az URL-t a böngészőjébe, legyen az Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox stb.

  7. Miután elkezdődött a betöltés, kattintson a jobb gombbal, vagy koppintson és tartsa lenyomva a videót, majd válassza a mentés lehetőséget a menüből. Megtalálhatja a Ctrl + S or Command + S parancsikon az MP4 mentéséhez, vagy válassza ki a Letöltések
    gombra, ha lát egyet.

Most konvertálja az MP4 fájlt MP3 fájlba, hogy hatékonyan kivonja a hangot a YouTube videóból.