Az 5 legjobb ingyenes kameraalkalmazás az Android számára 2020-ban

Ahogy az okostelefonos kamerák kifinomultabbá válnak, sok ingyenes kameraalkalmazás teszi még jobbá fotóit. A legjobb ingyenes Android-kameraalkalmazások nagyszerű alternatívák vagy kísérők a készlet kamerájához.


Először fedezze fel a fényképezőgépét

A telefonon található kamerát érdemes kipróbálni, mielőtt letöltene egy harmadik féltől származó alkalmazást. A Pixel telefonok beépítették a Google kamerát, míg a Samsung, az LG és alternatív kamerákat kínálnak. Előfordulhat, hogy a raktárkamera rendelkezik minden szükséges funkcióval, beleértve a szűrőket, a szerkesztési funkciókat, az időzítő funkciót, a fényképezési módokat, például a panorámaképet és más funkciókat.

A Pixel telefonok gyors kamerával rendelkeznek, amely képes elérni a bokeh hatást (homályos háttérminőség), és beépített optikai képstabilizátorral rendelkezik. Támogatja a 4K videót is. Az elülső kamera portré móddal rendelkezik a tökéletes szelfik készítéséhez. A Pixel felhasználói ingyenes korlátlan tárhelyet kapnak teljes felbontású fotókból a Google Fotókban, ami nagy pluszt jelent.

Eközben a legújabb Samsung Galaxy okostelefonok kettős lencsével rendelkeznek az elmosódott háttérhatás és a jobb gyenge fényviszonyok elérése érdekében. Az LG legújabb modelljei a mesterséges intelligenciára (AI) támaszkodnak a jelenet azonosításához és a legjobb felvételi mód kiválasztásához. Még az androidos költségvetési sorok közül is sok, például az Asus Zenphones, a HTC Androids és a Huawei modellek kettős lencsés kamerákkal, szelfit javító szűrőkkel és egyebekkel rendelkeznek.

A legtöbbet hozza ki a beépített kamerából, győződjön meg arról, hogy okostelefonja naprakész, és nézze meg a beállításokat; lehetnek olyan funkciók, amelyeket még nem fedezett fel. Ennek ellenére, ha úgy találja, hogy a készletei hiányoznak, vagy nincs kiemelt okostelefonja, fontolja meg a következő alkalmazások egyikét.


Candy Camera: A legjobb a következő szintű szelfikhez

Amit mi szeretünk

  • Ingyenes szerkesztési funkciókat és szűrőket kínál.

  • Szűrőket használhat videocsevegésekben, más néven Candy Call-ben.

Amit nem szeretünk

  • Karcsúsító funkció zavaró.

A Candy Camera egy ingyenes kameraalkalmazás, amely a Google Play áruházból megszerzi a Szerkesztők választását, és a szelfikre összpontosít. Olyan szűrőkkel rendelkezik, amelyek hízelgővé teszik a fotókat, szépségfunkciókkal, beleértve a sminket, matricákat és egy kollázs készítőt. Példákat láthat arra, hogy a Candy Camera mit tehet a Facebook és az Instagram oldalán.


Cymera: A legjobb a szelfik javításához

Amit mi szeretünk

  • Rengeteg ingyenes szűrőt, matricát, valamint egyéb effektusokat és eszközöket kínál.

  • Szerkesztheti a galéria képein kívül más alkalmazások fényképeit is.

Amit nem szeretünk

  • Kissé zavaros felület.

A Cymera by SK Communications szűrőket, kollázsokat, bőrkorrekciós eszközöket, matricákat és számos szerkesztő eszközt tartalmaz; szerkesztheti a fényképeket más alkalmazásokból, beleértve a Camera360-at és a VSCO-t. A kameraalkalmazás ingyenesen letölthető, és bár felsorolása megemlíti az alkalmazáson belüli vásárlásokat, az alkalmazáson belüli boltban található összes szűrő, effektus és egyéb eszköz szintén ingyenes.


Nyissa meg a Kamera: A testreszabáshoz a legjobb

Amit mi szeretünk

  • Nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások vagy figyelemelterelő hirdetések.

  • Beállíthatja jobb- vagy balkezes használatra.

  • Az alkalmazás támogatja a RAW (tömörítetlen) képeket.

Amit nem szeretünk

  • Néhány teljesítményprobléma, amelyről a Google Play áruház véleményeiben számoltak be.

Az Open Camera alkalmazás ingyenes, és szinte tökéletes kiegészítője az Androidnak, mivel mindkettő nyílt forráskódú. Rengeteg funkciót kínál, mint például a képstabilizálás, a GPS-címkézés, az időzítő és még sok más.


Photoshop Express: A legjobb fényképszerkesztéshez és kollázsokhoz

Amit mi szeretünk

  • Hasznos eszközökkel rendelkezik, például foltok eltávolításával, expozíció-szabályozással, telítettséggel és egyebekkel.

  • Az alkalmazás több mint 80 szűrőt tartalmaz.

  • Hozzáadhat vízjelet a fotókhoz, mielőtt online megosztaná őket.

Amit nem szeretünk

  • Eltarthat egy ideig, amíg megtanulja az eszközök használatát.

A Photoshop már régóta a fotósok számára használható szoftver, mobilalkalmazása pedig nem okoz csalódást. Az ingyenes Photoshop Express alkalmazás mindenféle szerkesztési funkciót tartalmaz, beleértve a vágás, forgatás, megfordítás, vízjel és korrekciós eszközöket. Ez lehetővé teszi fotó kollázsok készítését, sőt az alkalmazásból történő kinyomtatását is.

Camera360: A legjobb a szelfi matricákhoz

Amit mi szeretünk

  • Matricákat és 3D matricákat adhat fotóihoz.

  • Beépített fotószerkesztővel rendelkezik.

Amit nem szeretünk

  • A hirdetések tolakodóak lehetnek.

Camera360: A szelfi fotószerkesztő (alkalmazáson belüli vásárlásokkal ingyenes; 0.99 USD - 4.99 USD) tartalmaz objektívszűrőket, amelyeket fotózás közben használhat, valamint fényképszerkesztőt és matricákat. Szerkesztői választást szerez a Google Play Áruházban.