A PowerPoint diavetítés folyamatos hurokba állítása

A PowerPoint diavetítéseket nem mindig használja élő műsorvezető. A folyamatosan ciklusra állított diavetítések felügyelet nélkül futhatnak egy fülkében vagy kioszkban. Akár videóként is elmentheti megosztásra.

A cikk utasításai a PowerPoint 2019, a PowerPoint 2016, a PowerPoint 2013, a PowerPoint 2010, a Microsoft 365 PowerPoint, a PowerPoint 2019 for Mac, a PowerPoint 2016 for Mac és a PowerPoint for Mac 2011 rendszerekre vonatkoznak.


Hozzon létre egy önfuttató PowerPoint-diavetítést

Folyamatosan ciklusos prezentáció létrehozásához be kell állítania és rögzítenie kell a diaidőzítéseket.

A diavetítés felügyelet nélküli futtatásához állítsa be a diaátmenet és az animáció automatikus futtatásának időzítését.

Állítsa be a prezentációt

  1. Nyissa meg a folyamatosan körözni kívánt PowerPoint-prezentációt.

  2. Ugrás slide Show.

  3. választ A Diavetítés beállítása. Megnyílik a Beállítás megjelenítése párbeszédpanel.

  4. választ Böngészés egy kioszkban (teljes képernyő). Ez lehetővé teszi a prezentáció folyamatos ciklusát, amíg a néző megnyomja Esc.

  5. választ OK.


Próbák és az időzítések rögzítése

Annak biztosítása érdekében, hogy az automatizált prezentáció megfelelő hosszúságú legyen, rögzítse az időzítést annak beállításához, hogy az egyes diák mennyi ideig jelenjenek meg a képernyőn.

A PowerPoint for Mac nem rendelkezik a próba lehetőségével. Ehelyett menjen a Transitions, válassza ki a használni kívánt átmenetet, állítsa be a kívánt időtartamot, majd válassza a lehetőséget Jelentkezzen mindenkinek.

  1. Ugrás a prezentáció első diájára.

  2. Ugrás slide Show.

  3. választ Próbaidőzítés. A diavetítés elindul és rögzíti a dián töltött időt. Az idő megjelenik a Slide Time négyzetet a Felvétel eszköztáron.

  4. választ Következő a Felvétel eszköztáron amikor át akar lépni a következő diára.

  5. választ szünet bármikor szüneteltetheti vagy folytathatja a felvételt.

  6. Írjon be egy hosszúságot a Slide Time négyzetet, ha egy adott ideig diát szeretne megjeleníteni.

  7. választ ismétlés ha csak az aktuális dia esetében akarja újraindítani a felvételi időt.

  8. választ közel ha kész a felvétel.

  9. Megkérdezi, hogy el akarja-e menteni az új diák időzítését. Válassza a lehetőséget Igen hogy a prezentáció végén elmentse a diák időzítését.

Ha rendelkezik (beépített vagy külső) mikrofonnal, akkor rögzítsen egy hangátvitelt a PowerPoint-prezentáción, amely folyamatosan lejátszódik a diavetítésként.