Hogyan nézhetjük meg a Vudu-t az Apple TV-n

Ha rajongsz a Vudu-ból, megnézheted az adott platformon vásárolt filmeket és tévéműsorokat az Apple TV-n. Valójában a Vudu nézése az Apple TV-n nagyszerű élmény, mert támogatja az Apple TV hangfunkcióit, például a gyors előre- vagy visszatekerést a Siri távvezérlővel olyan angol nyelvű parancsokkal kombinálva, mint például: "három perc biztonsági mentés" vagy "harminc perc átugrása" . " 

Itt olvashatja el, hogyan kezdheti el a Vudu használatát az Apple TV-n.

A cikk utasításai az Apple TV 4. és újabb generációira vonatkoznak.


Hogyan kezdjük nézni a Vudu-t az Apple TV-n

A Vudu használatához először le kell töltenie a platformot az App Store-ból.

  1. Először nyissa meg az App Store-t az Apple TV-n; ez a kék ikon, rajta az A-val.

  2. Az App Store első megnyitásakor a Discover oldal (vagy a Kiemelt oldal, ha a tvOS régebbi verzióját használja). Húzza jobbra az ujját a felső menüben, és válassza a lehetőséget Keresés (nagyítóval jelölve).

    Ha nem látja a felső menüt, csúsztassa lefelé a távvezérlőn a megjelenítéséhez.

  3. Írja be a Vudu parancsot a keresőmezőbe.

    Hanggal is kereshet a Siri gombot a távvezérlőn (rajta van egy mikrofon ikon), és azt mondja: "Vudu".

  4. Válasszon Vudu a keresési eredmények alkalmazáslistájáról.

  5. A Vudu oldalon válassza ki a Kap gomb a Vudu alkalmazás letöltéséhez; ez egy ingyenesen letölthető.

    Ha korábban letöltötted a Vudu-t, akkor a Letöltés gombra kattintva egy felhőhöz hasonló ikon látható, lefelé mutató nyíllal.

  6. Az alkalmazás letöltését követően a Kap gombra változik Nyisd ki gomb. Válassza ki az alkalmazás elindításához.


Hogyan lehet bejelentkezni a Vudu szolgáltatásba az Apple TV-n

Most, hogy a Vudu letöltődött az Apple TV-re, a nézés megkezdéséhez be kell jelentkeznie a Vudu-fiókjába. A Vudu Apple TV-vel való használatához meglévő fiókra van szükség.

Sajnos nem hozhat létre új fiókot az alkalmazáson belül, így ha még nem kezdte el használni a Vudu alkalmazást, akkor létre kell hoznia egy fiókot egy másik eszközön, például laptopon, asztali számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen.

  1. A Vudu elindítása után görgessen a beállítások menü tetején.

  2. Kezdje a Fiók fület. Kattints a Bejelentkezés gombot.

  3. Jelentkezzen be Walmart-fiókjával vagy Vudu-fiókjával.

    Ha a Vudu telepítve van iPhone vagy iPad eszközére, akkor az alkalmazás elindításával bejelentkezhet eszközével. Navigáljon ide beállítások > Fiók a hitelesítő adatok szinkronizálása az eszközök között anélkül, hogy kézzel kellene megadnia a jelszavát.


Filmek kölcsönzése és vásárlása a Vudu alkalmazásban az Apple TV-hez

Míg vásárolt vagy bérelt filmeket vagy tévéműsorokat nézhet a Vudu alkalmazással, és hozzáférhet a teljes Filmek rajtunk ingyenes filmkatalógusához, az Apple TV Vudu alkalmazással nem lehet filmeket kölcsönözni vagy megvásárolni. Felveheti a kívánságlistájába, de a vásárláshoz fel kell lépnie a webhelyre.

Az Apple 30% -os jutalékot számít fel az összes alkalmazáson belüli vásárlásért, amely magában foglalja a digitális adathordozókat, például zenét, könyveket és filmeket. Ahelyett, hogy ezt továbbadnák az ügyfélnek, az olyan szolgáltatók, mint a Vudu és az Amazon, nem engedélyezik az alkalmazásban történő vásárlást vagy bérlést. Ehelyett vásárolnia kell más eszközökön közvetlenül a Vudu webhelyéről.

Miután megvásárolt vagy bérelt egy Vudu filmet egy másik eszközön, másodpercek alatt megjelenik az Apple TV-n.