A Microsoft ingyenes PowerPoint nézőinek használata

A PowerPoint dokumentum megnyitásához vagy szerkesztéséhez nincs szükség a számítógépre telepített Microsoft PowerPoint alkalmazásra. Két, a Microsoft által jóváhagyott módon hozhat létre, oszthat meg, szerkeszthet, nyomtathat és nyithat meg PowerPoint-fájlokat, és mindkettő 100% -ban ingyenes.

A Microsoft az ingyenes PowerPoint Viewer eszköz használatával korábban engedélyezte a PowerPoint fájlok megnyitását PowerPoint nélkül, de ez csak a megtekintésre korlátozódott, és már nem érhető el a webhelyükről. Amit most használhat, vagy a PowerPoint webalapú változata, vagy a PowerPoint mobilalkalmazás.

A cikk utasításai a PowerPoint Online, a PowerPoint for iPad, a PowerPoint for iPhone, a PowerPoint for Android és a PowerPoint Mobile for Windows telefonok és táblagépek vonatkoznak.


Microsoft PowerPoint Online

A PowerPoint Online a PowerPoint webes verziója. Nem rendelkezik minden funkcióval, mint az asztali kiadás, de továbbra is lehetővé teszi a meglévő fájlok szerkesztését, újak létrehozását, a prezentációk megosztását másokkal és a prezentációk kinyomtatását. Mindez az Ön böngészőjéből működik, így semmit sem kell letöltenie vagy telepítenie.

A PowerPoint ezen verziója akkor érhető el, ha rendelkezik Microsoft-fiókkal (bármilyen e-mail cím, amely a hotmail.com, outlook.com, live.com vagy msn.com végződik), vagy Microsoft 365 munkahelyi vagy iskolai fiókkal rendelkezik.

Meglévő PowerPoint-fájl online megtekintésének vagy szerkesztésének legegyszerűbb módja, ha húzza a számítógépről, és közvetlenül a PowerPoint Online weboldalra dobja. Mentheti a OneDrive-fiókjába is, majd használhatja a filé menüben megtalálja.

A PowerPoint Online kompatibilis a PowerPoint összes verziójával.


PowerPoint mobilalkalmazások

A Microsoft a PowerPoint szolgáltatást mobil felhasználók számára is biztosítja. Van egy alkalmazás Android, iPhone, iPad és Windows 10 eszközökhöz.

Letöltés:

Android iOS Windows 10

Az online PowerPoint nézőhöz hasonlóan az alkalmazásban is be kell jelentkeznie a Microsoft-fiókjával, hogy hozzáférhessen a OneDrive-fiók összes fájljához, az eszközön tárolt fájlokhoz és a többi felhőtárolási szolgáltatásba mentett PowerPoint-fájlokhoz.


Egyéb ingyenes PowerPoint nézők

A fent említett két lehetőség a Microsoft ingyenes módszere a PowerPoint fájlok megnyitására, de harmadik féltől származó programok is használhatók.

Nézze meg az ingyenes bemutatószoftverek listáját, az ingyenes online prezentációs készítőket és az ingyenes Microsoft Office alternatívákat néhány további lehetőségért, amelyek nem kerülnek egy fillérbe sem. Lehet, hogy megkönnyebbül a rendelkezésre álló változatosságtól, különösen, ha a PowerPoint fájlok megnyitásának és szerkesztésének módját keresi egy olyan programban, amely annyira nem hasonlít a Microsoft PowerPoint programra.