A SIM-kártya és a memóriakártya cseréje: Samsung Galaxy S7 vagy Edge

Tekintettel a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge vízálló képességeire, a memóriakártyát és a SIM-kártyahelyeket szorosan le kell zárni, hogy megvédjék őket a nedvesedéstől. Ismerje meg, hogyan szedje szét a telefont a SIM-kártya és a memóriakártyák cseréjéhez a Galaxy S7 eszközhöz.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge okostelefonokra vonatkoznak, de ezek a lépések más Samsung modellek esetében is működhetnek.


A SIM-kártya és a memóriakártya cseréje egy Samsung Galaxy S7 Edge-ben

A SIM-kártya és a memóriakártyák ugyanazon a helyen helyezkednek el mindkét eszközön: a telefon felső szélén, amelyet egy vékony téglalap alakú nyílás jelöl, apró lyukkal. Mielőtt elkezdené, ellenőrizze, hogy a telefon ki van-e kapcsolva:

  1. Keresse meg Samsung Galaxy S7 Edge kidobócsapját. Ha vadonatúj Samsung Galaxy S7 Edge-t vásárolt, a dobozban talál egy kis fémkulcsot, amellyel hozzáférhet a SIM-hez és a memóriakártyákhoz.

    Ha nincs kidobócsapja, használhat egyenesített gemkapcsot.

    Web / Jason Hidalgo

  2. Nyissa ki a SIM / memóriakártya tálcát. Helyezze a kidobócsapot (vagy gemkapcsot) a lyukba, hogy a tálca kiugrik. Óvatosan húzza meg a tálca széleit annak eltávolításához.

    Web / Jason Hidalgo

  3. Helyezze a SIM / memóriakártyát a tálcára. Illessze össze a süllyesztett területek alakját a SIM-kártyával és / vagy a microSD-kártyával. A név és a márka mindkét kártyán felfelé, a SIM-kártya arany része pedig lefelé nézzen.

    Azoknál az eszközöknél, amelyekbe még nincs telepítve SIM vagy memóriakártya, két téglalap alakú nyílást észlel. A nagyobbik a memóriakártyához, a kisebb belső mélyedés a SIM-kártyához. 

    Web / Jason Hidalgo

  4. Helyezze vissza a tálcát. Óvatosan helyezze vissza a tálcát a telefonba, és nyomja addig, amíg a helyére nem kerül.

    Web / Jason Hidalgo


A SIM-kártya és a memóriakártya cseréje egy Samsung Galaxy S7-ben

Azok számára, akik a szokásos Samsung Galaxy S7 tulajdonosok, az eljárás alapvetően ugyanaz:

  1. Nyissa ki a SIM / memóriakártya tálcát. Használja a kidobócsapot vagy a kiegyenesített gemkapcsot a SIM és a memóriakártya tálcájának lyukába. A tálcának ki kell pattannia a szükséges erő felhasználása után.

    Web / Jason Hidalgo

  2. Helyezze vissza a SIM / MicroSD kártyát, majd tegye vissza a tálcát. Illessze a SIM-kártyát vagy a memóriakártyát a tálcába, majd óvatosan csúsztassa vissza a tálcát a nyílás nyílásába. Nyomja addig, amíg a tálca biztonságosan lezáródik.

    Web / Jason Hidalgo