A Samsung Galaxy Note Edge hátlap eltávolítása

Ha tudja, hogyan távolítsa el a Samsung Galaxy Note Edge hátlapját, könnyedén kicserélheti annak akkumulátorát, microSD-kártyáját vagy akár a SIM-kártyáját.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Samsung Galaxy Note Edge-re vonatkoznak, de ezek a lépések más Samsung Galaxy Edge-eszközökkel is működhetnek.


A Samsung Galaxy Note Edge hátlap eltávolítása

Keresse meg a kis rést az okostelefon felső szélén, közvetlenül a bekapcsológomb alatt. Helyezze be a körmét a tőkeáttételhez, és húzza vissza a fedél eltávolításához, így hozzáférhet az akkumulátorhoz, a microSD-hez és a SIM-kártyához.

Az akkumulátor, a SIM-kártya vagy a memóriakártya eltávolítása előtt kapcsolja ki a telefont.

Web / Jason Hidalgo


A Samsung Galaxy Note Edge akkumulátor cseréje

Az a hosszú téglalap alakú darab, amely a Note Edge hátoldalának nagy részét elviszi, az akkumulátor. Keressen egy mélyedést az akkumulátor nyílásának alsó részén, és a körmével húzza ki. Helyezze az új akkumulátort pontosan ugyanabba a helyzetbe, és finoman nyomja le, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rögzítve van.

Ha telefonja lefagy és nem kapcsol ki, akkor az eszköz újraindításához eltávolíthatja az akkumulátort, és visszahelyezheti.

Web / Jason Hidalgo


A Samsung Galaxy Note Edge SIM-kártya cseréje

A SIM-kártya a fémtartóban található kis fehér kártya, amelyen szerepel a szó IGEN aláírva. A Galaxy Note Edge SIM-kártya eltávolításához finoman nyomja a körmét a bal széléhez, és nyomja jobb felé. Csúsztassa az új kártyát ugyanabba a nyílásba úgy, hogy az arany csapok lefelé nézzenek.

A folyamat megkönnyítése érdekében a SIM-kártya cseréje előtt vegye ki az akkumulátort.

Web / Jason Hidalgo

Memóriakártya behelyezése a Samsung Galaxy Note Edge-be

A Note Edge memóriakártya-nyílása is a hátsó fedél mögött van, csak a kamera bal oldalán. A szó microSD belsejébe van írva. Helyezze a microSD-kártyát a nyílásba úgy, hogy a név és a márka információja felfelé nézzen.

Web / Jason Hidalgo

A Samsung Galaxy Note Edge hátlap visszahelyezése

Miután végzett az akkumulátor, a SIM-kártya vagy a memóriakártya cseréjével, ideje cserélni a Galaxy Note Edge hátlapot. Igazítsa a hátlapot az élekhez, és kezdje el lenyomni. Több hallható kattanást hall, amikor a borító visszapattan a helyére. Ellenőrizze a széleket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden szorosan lezárt.

Web / Jason Hidalgo