Cserélje a SIM-kártyákat a Galaxy S6 vagy S6 Edge készülékre

A Galaxy S okostelefonok sorozatának korábbi eszközeivel ellentétben a Galaxy S6 és S6 Edge nem rendelkezik eltávolítható hátlappal, ami azt jelenti, hogy nem tudja egyszerűen kicserélni az akkumulátort, vagy bővíteni a memóriát MicroSD kártyával. Szerencsére továbbra is felcserélheti a SIM-kártyákat a Galaxy S6 eszközökön, ami különösen fontos, ha nemzetközileg utazik.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Galaxy S6 és S6 Edge okostelefonokra vonatkoznak, de ezek a lépések más gyártók, köztük a Google, a Huawei, a Xiaomi stb. Által gyártott telefonokkal is működhetnek.

 Andrew Burton / Getty Images


A SIM-kártya cseréje egy Samsung Galaxy S6-ban

A SIM-kártya tálca az S6 jobb oldalán található bekapcsológomb alatt található. Mielőtt kinyitná, ellenőrizze, hogy a telefon ki van-e kapcsolva:

  1. Használja a Samsung Galaxy S6 kidobó tűt

    Az új Samsung Galaxy S6 készülékek egy kidobócsappal vannak ellátva a SIM-kártya tálcájához. Helyezze a kidugótüskét a SIM-tálca nyílása melletti apró lyukba, hogy az kinyíljon.

    Ha nincs kidobócsapja, használhat helyette egyenesített gemkapcsot.

  2. Vegye ki a SIM-kártya tálcáját

    Óvatosan húzza meg a tálca széleit, hogy kivegye a SIM-kártyát a Galaxy S6-ból.

  3. Vegye ki a régi SIM-kártyát, és tegye az újat a tálcára

    Vegye figyelembe a tálca alakját, hogy kitalálja, hogyan helyezze el az új kártyát. Az egyik sarokban átlós mintázatnak kell lennie, amely megegyezik a kártya ferde felületével. A kártyán szereplő névnek és márkának felfelé, az arany érintkezési pontoknak pedig lefelé kell nézniük.

  4. Cserélje ki a SIM-kártya tálcáját 

    Óvatosan tolja vissza a tálcát a telefon belsejébe, amíg az biztosan nem lesz.

Samsung

A Galaxy S5-től eltérően a Galaxy S6 eszközök nem vízállóak, így a SIM-kártya megsérülhet, ha a telefon nedves lesz.


A SIM-kártya cseréje egy Samsung Galaxy S6 Edge-ben

A Samsung Galaxy S6 Edge SIM-kártyájának cseréje lényegében ugyanaz a folyamat. Az egyetlen különbség a SIM-kártya tálcájának elhelyezkedése, amely a telefon bal felső részén található (elölről nézve). Mielőtt elkezdené, ellenőrizze, hogy a telefon ki van-e kapcsolva.

Samsung