A Yahoo! Mail Down. . . vagy csak Te vagy?

Frusztráló, amikor a Yahoo! A Mail nem működik. Ideális esetben egy egyszerű módszer lenne megmondani, hogy a Yahoo Mail szolgáltatásai nem működnek-e vagy küzdenek. De sajnos 2019 elejétől a Yahoo! A Mail nem nyújt rendszerállapot-információt az ingyenes postai szolgáltatásaikhoz.

Sok más webszolgáltatótól eltérően ez azt jelenti, hogy nem lehet gyorsan azonosítani a Yahoo! Szolgáltatásainak állapotát. A következő lépések segíthetnek a problémák azonosításában és / vagy megoldásában, amikor a Yahoo! A Mail nem működik.

Alapvető Yahoo Mail

Ha tud csatlakozni a Yahoo! Mail, de nem úgy néz ki, mint amire számít, lehet, hogy látja a Basic Yahoo Mail programot. A Yahoo Mail automatikusan átválthatja a Basic Yahoo Mail-re, ha lassú a kapcsolat, nem támogatott böngészőt használ, alacsony képernyőfelbontású eszközön tartózkodik, vagy letiltotta a JavaScript-et. Ha visszatér egy olyan eszközhöz és csatlakozáshoz, amely megoldja ezeket a problémákat, a Yahoo Mail-nek automatikusan vissza kell térnie a „teljes funkcionalitású” Yahoo Mailhez.

  1. Ellenőrizze a Twitteren a @YahooMail, @YahooCare, vagy akár a @Yahoo fő fiók tweetjeit. Bár ritka, ebből a fiókból érkező tweet hivatalos megerősítésként szolgál arra, hogy a Yahoo! A levelezőszolgáltatás problémákat tapasztal.

    A tweetek megtekintéséhez nincs szükség Twitter-fiókra.

    Ezenkívül a Twitter gyors keresése segíthet kitalálni, hogy más embereknek vannak-e problémái a Yahoo! Posta. Keressen olyan kifejezésekre, mint a Yahoo! Mail, YahooMail vagy #yahoomail. Kövesse a fenti kifejezések linkjeit, hogy megtekinthesse az egyes elemek legfrissebb Twitter-találatait. Ha több olyan friss tweetet lát olyan emberektől, amelyek megemlítik a Yahoo! Mail, bármilyen probléma, valószínűleg felmerül, sok fiókot érint, nem csak az Önét.

  2. Ellenőrizze a harmadik fél állapotszolgáltatásait, hogy más webhelyek nem férhetnek-e hozzá a Yahoo Mailhez. Nyissa meg például a https://isup.me szolgáltatást a böngészőjében, és írja be a mail.yahoo.com címet, hogy lássa, a webhely képes-e csatlakozni a Yahoo Mailhez. Alternatív megoldásként a DownDetector fenntart egy állapotoldalt, amely nyomon követi és jelenti a Yahoo Mail csatlakozási és kiesési problémáit a https://downdetector.com/status/yahoo-mail címen. Bármikor számíthat arra, hogy legalább néhány problémát jelent. Ha azonban több száz vagy ezer problémát észlel, a probléma szinte biztosan nem az Ön kezébe tartozik.

    Ha ezen állapotszolgáltatások bármelyike ​​problémát jelez, leállíthatja a hibaelhárítást. A probléma az, hogy a Yahoo Mail csapatának meg kell dolgoznia a megoldást.

    Ha ezekről az eszközökről nem jelentenek problémát, itt az ideje, hogy elhárítsa a telepítést.

  3. Kapcsolja ki a készüléket, várjon egy percet, majd kapcsolja be újra. Gyakran a rendszer újraindítása megoldja a különböző alkalmazás-, memória- és / vagy kapcsolódási problémákat. A hordozható és asztali eszközökön az újraindítás gyakran megszünteti az alkalmazások átmeneti problémáit is. Mobileszközökön az újraindítás lehetővé teszi az eszköz számára a hálózati kapcsolatok helyreállítását.

  4. Nyissa meg eszközén a webböngészőt, hogy lássa, csatlakozhat-e más webhelyekhez, például a google.com-hoz. Ha nem tud csatlakozni az internethez, hálózati problémája lehet.

    Ha laptopot, táblagépet vagy telefont használ, megpróbálhat csatlakozni egy másik hálózathoz. Például próbáljon meg csatlakozni egy másik Wi-Fi hálózathoz a közelben, például egy helyi könyvtárban, kávézóban vagy a munkahelyen. Vagy ha készülékének mobil kapcsolata van, például okostelefon, kapcsolja ki a Wi-Fi-t, hogy készüléke ehelyett csatlakozzon a mobilszolgáltató hálózatához. Miután hálózatot váltott, próbáljon meg csatlakozni a Yahoo! Ismét küldjön levelet.

  5. Próbáljon más módon csatlakozni a Yahoo Mailhez. Ha általában egy alkalmazást használ a Yahoo! Mail, próbáljon meg egy böngészőt. Vagy ha általában bejelentkezik a Yahoo! Levelezzen egy böngészővel, próbáljon meg másik böngészőt. Előfordulhat, hogy telepíti és kipróbálja a Chrome-ot, a Firefoxot vagy a Brave-t a Yahoo! Posta. Mindhárom böngésző olyan verziókat kínál, amelyek Windows, macOS, Android és iOS eszközökön működnek. Vagy ha általában e három böngésző egyikét használja, váltson a Safari (macOS és iOS rendszerek) vagy az Edge (Windows, iOS vagy Android rendszerekre) lehetőségre.

    Válassza ki a fenti böngészők egyikét, telepítse az eszközére, nyissa meg, majd lépjen a https://mail.yahoo.com webhelyre, és jelentkezzen be.

  6. Ha Androidot, iPhone-t vagy iPad-et használ, telepítheti a Yahoo Mail alkalmazást, hogy közvetlenül csatlakozzon a Yahoo Mailhez. Ellentétben a mobil levelezőalkalmazásokkal, amelyeknél szükség lehet a beállítások módosítására vagy a konfiguráció testreszabására, a Yahoo mobilalkalmazása kifejezetten a Yahoo Mail elérését hivatott biztosítani a mobil eszközön. Telepítse a Yahoo Mail for Android vagy a Yahoo Mail for iOS rendszert, majd jelentkezzen be a fiókjába.

  7. Ha hozzáférése van egy másik internethez csatlakoztatott eszközhöz, próbálja meg elérni a Yahoo! Levél az eszközön. Például, ha nehézségei vannak a Yahoo Mail elérésével asztali számítógépen, váltson inkább laptopra, táblagépre vagy okostelefonra. Nyisson meg egy böngészőt ezen a másik eszközön, lépjen a https://mail.yahoo.com webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába.

  8. Ha a rendszer nem fogadja el a fiók nevét és / vagy jelszavát, indítsa el a jelszó helyreállítási folyamatát.

    A Yahoo Mail bejelentkezési oldalán érintse meg vagy kattintson a „Gondok vannak a bejelentkezéssel?” Elemre. link. Ez a fiókhozzáférés helyreállítási folyamatának megkezdéséhez vezet. Ezen az oldalon írja be a helyreállítási folyamat megkezdéséhez a négy információ egyikét:

    • E-mail cím
    • Mobiltelefonszám
    • Helyreállítási e-mail cím
    • Helyreállítási telefonszám

    Kövesse az utasításokat, amelyek a helyreállítási módtól és a megadott információktól függően változhatnak.

  9. Ha a fenti módszerek egyike sem enged hozzáférést a Yahoo Mail-fiókjához, segítségért fordulhat a Yahoo ügyfélszolgálatához.