Archivált e-mailek lekérése a Gmailben

Mit kell tudni

  • A Google Gmail szolgáltatás az üzeneteket egy archívumban tárolja a későbbi megtekintés céljából, és ezeket az üzeneteket könnyű visszaállítani a Beérkező levelek mappába.
  • Az archivált e-mailek megtekintéséhez nyissa meg az Összes levél címkét. Innen visszahelyezheti az archivált Gmail-üzeneteket a Beérkező levelek mappába, hogy használhassa őket.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet elérni az archivált e-maileket egy böngészőből és a Gmail mobilalkalmazásból.


Hogyan lehet letölteni az archivált e-maileket egy böngészőben

Bár az archivált üzeneteket eltávolítjuk a Beérkező levelek mappából, ezeket az üzeneteket továbbra is tárolja a Gmail-fiókja, és néhány lépésben lehívható. Ezek az üzenetek szintén indexelve maradnak, és akkor jelennek meg, amikor Gmail-üzeneteket keres.

Nyissa meg az archivált e-maileket számítógépen, táblagépen vagy telefonon. Az e-maileket archiválás közben megtekintheti, de ha folytatni kívánja a beszélgetést, helyezze át a beszélgetés üzeneteit a Beérkező levelek mappába.

  1. Webböngészőben lépjen a Gmailbe, majd vigye az egérmutatót a képernyő bal oldalán található navigációs ikonok fölé a navigációs panel megnyitásához.

  2. A navigációs panelen válassza a lehetőséget Több további opciók megjelenítéséhez.

  3. választ Minden levél.

  4. Válassza ki azokat az e-maileket, amelyeket vissza szeretne küldeni a Beérkező levelek mappába. A Beérkező levelek mappában lévő e-mailek címkével vannak ellátva Bejövő a tárgysor előtt.

  5. Az e-mailek fölötti fő eszköztáron válassza a lehetőséget Áthelyezés a Beérkező levelek mappába.

  6. Megjelenik egy megerősítés, amely ellenőrzi, hogy az e-maileket áthelyezték-e a Beérkező levelek mappába. Válassza a lehetőséget Kibont hogy megfordítsa a folyamatot.


Az archivált e-mailek letöltése a mobilalkalmazással

Az All Mail opció megtalálásához a mobil Gmail alkalmazásban érintse meg az üzenetet, és nyissa meg a képernyő jobb felső sarkában található menü gombot.

  1. Nyissa meg a Gmail alkalmazást mobileszközén az Inbox megtekintéséhez.

  2. Koppintson a képernyő tetején található háromsoros ikonra, és válassza a lehetőséget Minden levél a megnyíló panelen.

  3. Koppintson a lekérni kívánt e-mailre.

  4. Válassza a megnyíló e-mail tetején található hárompontos ikont.

  5. Érintse Áthelyezés a Beérkező levelek mappába


Tippek a véletlen archiválás elkerülésére

Könnyen lehet véletlenül archiválni egy üzenetet. Kerülje el ezt az alábbi óvintézkedések betartásával:

  • Okostelefonon vagy táblagépen szánjon rá időt, amikor az üzenetek között görget, és ne végezzen hirtelen csúsztató mozdulatokat jobbról balra.
  • Az archív ellop mozgás az alkalmazás beállításai között módosítható. Menj Általános beállítások > Csúsztatási műveletek.
  • Figyeljen minden olyan megerősítő üzenetre, amely azt állítja, hogy a beszélgetést archiválták. Ez az üzenet általában egy Visszavonás gombbal párosul, amelyet szükség esetén használhat.