Az időzóna beállítása a Gmailben

Ha úgy tűnik, hogy a Gmailben kapott e-mail üzenetek a jövőből vagy a múltból származnak, vagy a címzettek kíváncsi arra, hogy mit írsz üzeneteket hajnali 2 órakor, könnyedén megváltoztathatja Gmail időzónáját.

Ellenőrizze az operációs rendszer időzónáját (és a nyári időszámítás beállításait), hogy megbizonyosodjon arról, hogy a számítógép órája helyes.

Ezek az utasítások az asztali Gmail felhasználókra vonatkoznak.


Állítsa be a Gmail időzónáját

  1. A Gmail időzónájának beállításait a Google Naptáron keresztül érheti el, amelyet a Gmailen keresztül nyithat meg. Először nyisd ki Gmail.

  2. A jobb felső sarokban válassza a Google menüt (pontrács ikon), majd válassza a lehetőséget Naptár (lehet, hogy ki kell választania Több menüablak alján találja meg).

  3. A Google Naptár jobb felső részén válassza a lehetőséget beállítások (fogaskerek ikon). A menüből válassza a lehetőséget beállítások.

  4. Ha a bal oldali sínben még nem jelenik meg az Általános menü, válassza a lehetőséget általános. Az Általános részben válassza a lehetőséget Időzóna. A fő megjelenítési területen, a Időzónaválassza Elsődleges időzóna. A menüből válassza ki a megfelelő időzónát.

  5. A beállításokat automatikusan menti, és a Gmailben kell alkalmazni.