Címkék elrejtése és megjelenítése a Gmailben

A Gmailben minden címkének megvan a maga felhasználása és funkciója, de nem kell látnia azokat a címkéket, amelyeket ritkán használ. A címkék elrejtése egyszerű kérdés a Gmailben, akárcsak azok visszaállítása, ha újra szeretné látni őket.


Címkék elrejtése vagy megjelenítése a Gmailben

A Címkék beállításai menü segítségével megjelenítheti vagy elrejtheti a megfelelő címkéket:

  1. Nyissa meg a Gmailt egy böngészőablakban. Válaszd ki a Beállítások fogaskerék a képernyő jobb felső sarkában.

  2. Válasszon beállítások a legördülő menüben.

  3. Ban,-ben beállítások képernyőn válassza a ikont Címkék fülre a Címkék beállításainak megjelenítéséhez.

  4. választ előadás or elrejtése a listában szereplő minden címkéhez. A Beállítások képernyő felsorolja az összes címkét. Az első csoport a rendszer címkéit tartalmazza. A második csoport kategóriákat tartalmaz - azokat a füleket, amelyeket sokan látnak a beérkező levelek felső sorában. A harmadik csoport az egyéni címkéket tartalmazza.

    Parancsikon a Gmail Címkék beállításai menüjébe

    Használja ezt a parancsikont, amikor bejelentkezett a Gmailbe, és közvetlenül a Címkék beállításai képernyőre lép.

  5. Zárja be a Beállítások képernyőt, ha végzett. Minden végrehajtott változtatás azonnal életbe lép, ezért nem szükséges menteni vagy megerősíteni a frissítéseket.

Az elvégzett módosítások a teljes Gmail-fiókot szabályozzák, de ha egy IMAP-kompatibilis levelezőprogramon keresztül jut el a Gmailhez, akkor a címkebeállításai nem szabályozzák, hogy mely mappákat (címkéket) láthatja a levelező kliensben. A Beállítások képernyőn a kiválasztásával vezérelheti, hogy mely címkék jelennek meg mappaként az IMAP-ban műsor az IMAP-ban. Ez a beállítás kiegészíti, de nem azonos a címkék elrejtésével a Gmailben.