Az AOL Mail beállítása a Windows Mail alkalmazásban

Az AOL Mail egy ingyenes, webalapú e-mail szolgáltatás, amelyet az AOL nyújt. Ha rendelkezik AOL Mail-fiókkal, akkor nem korlátozódik az AOL webhelyére vagy alkalmazására az e-mail üzenetek eléréséhez. Könnyű szinkronizálni az AOL Mail-t egy harmadik féltől származó e-mail klienssel, például a Windows Mail segítségével, lehetővé téve az AOL-üzenetek olvasását, letöltését, küldését és megválaszolását a Windows Mail alkalmazásból.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások az AOL Mail szinkronizálására szolgálnak a Windows 10 Mail alkalmazással és a Mail alkalmazással a Windows 8 rendszerben.


Az AOL Mail elérése a Windows 10 Mail alkalmazással

A Mail az alapértelmezett, beépített e-mail program a Windows 10 és a Windows 8 rendszerben; a Windows Vista néven Windows Mail névre hallgat. A Mail lehetővé teszi a különböző e-mail fiókokhoz, például az AOL Mail fiókhoz való hozzáférést egy, központosított helyen.

A Windows 10 Mail automatikusan támogat minden olyan e-mail fiókot, amely támogatja a POP vagy az IMAP alkalmazást, így könnyen szinkronizálható az AOL Mail programmal.

Lehetséges, hogy ismernie kell az AOL IMAP-kiszolgálójának beállításait vagy a POP-kiszolgáló beállításait az e-mail letöltéséhez a Windows Mail programba, valamint az AOL SMTP-kiszolgáló beállításait az e-mail küldéséhez. Ezeket a beállításokat szükség esetén az alábbiakban említjük, mivel az újabb Windows Mail programok már ismerik ezeket az információkat.


Hozzáférés egy AOL e-mail fiókhoz a Windows 10 Mail szolgáltatással

  1. Nyissa meg a Mail alkalmazást, és válassza a lehetőséget beállítások (fogaskerék ikon) a bal alsó sarokban.

  2. választ Fiókok> Fiókok hozzáadása. A Válasszon egy fiókot doboz felbukkan.

  3. választ Egyéb fiók az opciók listájából.

  4. Írja be az AOL Mail e-mail címét az első mezőbe, majd töltse ki az oldal többi részét a nevével és a fiók jelszavával.

  5. választ Bejelentkezés.

  6. választ csinált.

  7. Most már használhatja a Mail bal felső sarkában található menü gombot az e-mail fiókok közötti váltáshoz és az AOL Mail eléréséhez a Windows 10 Mail segítségével.


Hozzáférés az AOL e-mail fiókhoz Mail segítségével a Win 8-ban

  1. Nyissa meg a Mail alkalmazást, és írja be a WIN + C billentyűzet kombináció.

  2. választ beállítások a képernyő jobb oldalán látható menüből.

  3. Válasszon Fiókok.

  4. választ Fiók hozzáadása.

  5. Válasszon AOL a listából.

  6. Írja be az AOL e-mail címét és jelszavát a megadott mezőkbe.

  7. Válassza ki a Csatlakozás gombra kattintva hozzáadhatja az AOL e-mail fiókot a Mail alkalmazáshoz.

    Ha nem lát üzeneteket, akkor előfordulhat, hogy a fiókban nem találhatók legutóbbi e-mailek. A Mail egy olyan lehetőséget ad, mint például: "Nincs üzenet az elmúlt hónapból. Régebbi üzenetek letöltéséhez lépjen a Beállításokhoz." Válassza ki azt a linket, ahová lépni szeretne beállítások, majd a Töltse le az e-mailt a szakaszban válassza Bármikor.