Az Outlook Express ingyenes letöltése

A Microsoft Outlook Express egy megszűnt termék, amelyet az Internet Explorer 3–6 szoftverrel együtt szállítottak. Az utolsó verzió, az Outlook Express 6, a Windows XP-hez került. Az Outlook Express 7 béta verzióját eredetileg a Windows 7-re tervezték, de helyébe a Windows Mail lépett.

Az Outlook Express nem ugyanaz, mint a Microsoft Outlook, a Microsoft másik népszerű e-mail szolgáltatása és szoftverprogramja.


Outlook Express Windows XP rendszerhez

Web / Maddy Price

Az Outlook Express egy ingyenes e-mail program volt, amelyet a Windows korai verzióival szállítottak. Az Outlook Express már nem tölthető le a Microsoft-tól, és a rendszeres hibajavítási és biztonsági javításokkal sem támogatott.

Azonban továbbra is letölthető a Softpedia oldaláról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak Windows XP operációs rendszerrel működik, és mivel nagyon régóta nem frissítették, valószínűleg sok biztonsági problémát okoz. Sokkal jobb, ha eltávolodsz az Outlook Express-től, mint e-mail kliens, és ehelyett a Microsoft Outlookot vagy egy másik népszerű klienst használsz.

6 legjobb ingyenes Windows e-mail program 2020-ra


Outlook Express Windows 10, 8, 7 és Vista rendszerhez

A Microsoft nem fejlesztette ki az Outlook Express for Windows verzióit a Windows XP-nél későbbi verziókhoz, és soha nem kívánta, hogy a Windows ezekben a verzióiban használja.

Windows 10 és Windows 8 rendszerben a mellékelt levelező klienst Mailnek hívják. A Windows 7 nem tartalmazott alapértelmezett levelező klienst, de a Windows Live Mail elérhető volt a Windows Essentials szolgáltatáson keresztül. A Windows Vista rendszerben a Windows Mail volt a kliens.

Ha nagyon hiányzik az Outlook Express élmény, kipróbálhatja ezeket a harmadik féltől származó helyetteseket, de nagyon javasoljuk, hogy lépjen egy másik, modernebb ügyfélre, amint azt fentebb említettük:

  • Az Outlook Express for Win 7, 8, 8.1 és 10 a Run As XP oldalról érhető el. Ha ezt a programot a Windows 10 rendszerrel használja, minden alkalommal, amikor automatikus frissítés történik, az OE eltávolításra kerül, és újratelepíteni kell.
  • Az OE Classic egy olyan program, amely hasonló az Outlook Express-hez, és ennek pótlásaként számlázzák. Az OE Classic ingyenes, és a Windows 2000-től a Windows 10-ig minden Windows-verzióhoz elérhető.

Az Outlook Express beállítása alapértelmezett e-mail kliensnek

Ha rendelkezik az Outlook Express régi példányával, vagy le tudja tölteni, akkor is beállíthatja alapértelmezett Windows e-mail programként, annak ellenére, hogy leállt.

Ennek módja a futtatott Windows verziótól függ.

Windows 10 és 8

  1. Kattintson az Rajt menüben.
  2. választ beállítások és írja be az "Alapértelmezett" szót a keresőmezőbe.
  3. választ Alapértelmezett alkalmazásbeállítások.
  4. Kattints a email és válassza az Outlook Express lehetőséget az elérhető e-mail alkalmazások listájáról.

Windows 7 és Vista

  1. Kattints Rajt.
  2. Írja be az "alapértelmezett programokat" a keresőmezőbe.
  3. Kattints alapértelmezett programok.
  4. Kattints a Állítsa be az alapértelmezett programokat és jelölje ki az Outlook Express lehetőséget.
  5. Kattints a Állítsa be ezt a programot alapértelmezettként.
  6. Kattints a OK.

windows XP

  1. Indítsa el az Internet Explorert.
  2. Kattints a Eszközök / Internetbeállítások a menüből.
  3. Menj a Programok Tab.
  4. Győződjön meg arról, hogy az Outlook Express be van jelölve az E-mail alatt.
  5. Kattints OK.

Ismét nem a lényeg tisztázása, de a legjobb megoldás az lenne, ha teljesen elhagynánk az Outlook Express szolgáltatást, és továbblépnénk egy folyamatosan fejlesztett e-mail kliensre vagy webalapú e-mailre.

Ez a 11 legjobb e-mail fiók, amelyet most ingyen használhat