Ingyenes klasszikus zene letöltése a Musopen oldalról

A Musopen egy csodálatos weboldal, amelynek célja, hogy ingyenes klasszikus zenei letöltéseket nyújtson mindenkinek, aki szeretné. Ezek a klasszikus darabok nyilvánosak, így teljesen legális letölteni a megtalált zenét.

A klasszikus zene széles választékát lehet letölteni. Több száz zeneszerzőt és előadót talál, amelyek minden elképzelhető hangszertípust felhasználnak.

A klasszikus zenei letöltések széles skálája mellett az ingyenes kották nagy választékához is hozzáférhet.


Hogyan lehet zenét találni a Musopen-en

A kiválasztással elindíthatja az ingyenes zene keresését a Musopen-en zene az oldal tetején. Innen többféleképpen is megtalálhatja az Ön által keresett zenét.

Használja a Musopen Music Discovery eszközt keresések végrehajtására és az eredmények szűrésére hossz, hangszer, minősítés, licenc és minőség szerint.

A Zene oldalon megtalálhatók azok a zeneszerzők is, amelyeket át lehet szűrni, ha tudja, melyik zeneszerző készítette a letölthető zenét. A zeneszerzői lista alatt található egy szakasz az előadó számára, egy hangszerre, egy periódusválasztás (például 20th század, Középkori, Hagyományos, Stb.)

A Musopen ingyenes zenéjét forma szerint is böngészheti, mint pl Oktett, Szeszély, trió, Rongy, Galoppozik, és sokan mások.


Hogyan töltsünk le zenét a Musopen-en

A zene letöltéséhez regisztrálnia kell a Musopen-nél. A klasszikus zene ingyenes megszerzéséhez regisztrálnia kell a Musopen Lite fiókot. Ez napi öt letöltést tesz lehetővé, szabványos minőségű hangzásban. Fizethet a tag vagy a Benefactor számlájáért korlátlan letöltésekért, kiváló minőségű hangért, HD rádióért és még sok másért.

Miután elérte a számítógépére menteni kívánt darab letöltési oldalát, kattintson a jobb oldali kis letöltés gombra az MP3 mentéséhez. Ha nem látja, válassza Zene letöltés első. Van egy lejátszási gomb is, amellyel a zenét a Musopenből továbbíthatja.