Candy Crush Saga csalások, tippek, trükkök és stratégiák

A Candy Crush Saga ugyanolyan édes, mint az ízletes finomságok, és kétszer olyan addiktív. Ami egy alapvető Bejeweled klónként indult, amelyet közvetlenül a webböngészőben játszhatott, most figyelmét és pénzét hívja fel az internetre, a Facebook-ra, a táblagépére, sőt a telefonjára is.

Annak ellenére, hogy a Candy Crush teljesen ingyenesen játszható, valójában az egyik legdrágább szokássá válhat. A fejlesztő, King, képes támogatni egy ilyen ingyenesen játszható játékot azáltal, hogy eladja az alkalmazáson belüli vásárlásokat, például extra életeket és erősítőket.

Ha fel akarsz mászni a ranglisták tetejére, anélkül, hogy sok készpénzt költenél, fontos kihasználnod az összes rendelkezésedre álló Candy Crush-csalást, tippet, trükköt és haladó stratégiát, és mi kihúztuk őket itt együtt.


Csalások a Candy Crush-ban

Bár a Candy Crush-ban van néhány módszer a rendszer megcsalására, rendkívül fontos megjegyezni, hogy azok a szolgáltatások és programok, amelyek ígéretet tesznek arra, hogy feltörik a Candy Crush játékot, vagy ingyenes életeket, emlékeztetőket, aranyat vagy bármi mást adnak Önnek, szinte mindig csalások.

Soha ne töltsön le semmit, és ne iratkozzon fel bármilyen szolgáltatásra olyan forrásból, amelyben nem bízik, még akkor sem, ha az azt ígéri, hogy szabad életet ad Önnek, vagy lehetővé teszi, hogy kihagyja a Candy Crush szintjét. Még akkor is, ha e szolgáltatások egyike működne, King letilthatja a fiókját, ha felfedezik, és elveszítené minden kemény munkáját.


Candy Crush Saga tippek és trükkök

Natalya Danko / EyeEm / Getty

A Candy Crush Saga büntetően nehézzé válik, amikor egyre magasabbra lép a szintekre, és a boosterek vásárlása rendkívül költségessé válhat. Ha a legtöbbet akarja kihozni életéből, vagy egy kis csipetnyi szabad életet szeretne kapni, összegyűjtöttük a legjobb Candy Crush tippeket és trükköket, amelyek segítenek növelni a pontszámokat.

  1. Kezdje el az alján lévő cukorkát összetörni. Amikor a szint alja közelében hoz létre mérkőzéseket, könnyedén létrehozhat láncreakciókat, hogy több darabot elpusztítson, és egy csomó pontot kapjon. A tetején lévő mérkőzések létrehozása nem valószínű, hogy ilyen hatással járna.

  2. Ne kövesse vakon a javaslatokat. Ha egy ideig nem mozdul, a játék megkeresi a mérkőzést, majd megmutatja neked azáltal, hogy a cukorkák megrázkódnak. Ez különösen fiatalabb és újabb játékosok számára hasznos, de ne használja automatikusan ezeket a mérkőzéseket. Sokszor egyedül is találhat jobb mérkőzést.

  3. Próbáljon előre gondolkodni, amikor lehetséges. Ha csak minden meccset meglátogat, gondolkodás nélkül elbukik, akkor a nehezebb szinteken kudarcot vall. Nézze meg, hogyan helyezik el a cukorkákat, és gondolkodjon azon a lépéseken, amelyekkel olyan helyzetet teremthet, amelyben színes bombát készíthet, vagy darabokat helyezhet a helyére a zselék vagy más fenyegetések tisztításához.

  4. Tanulja meg, hogyan készíthet és használhat speciális cukorkákat. Három cukorka összeillesztése csak megtisztítja ezeket a cukorkákat, de négy vagy öt egyeztetése különleges cukorkát hoz létre. Ezek a különleges cukorkák a legfontosabbak a nehezebb szintek legyőzéséhez.

  5. Keressen kombókat, és használja a legjobbakat. A kombók, mint például egy színes bomba csíkos édességbe csúsztatása, rendkívül erősek. Ha tudsz együtt manőverezni a különleges cukorkákkal, sokkal több jót tesznek együtt, mint egyedül.

  6. Használja és készítse el a csíkos cukorkát a megfelelő módon. A csíkos cukorkának vízszintes vagy függőleges csíkja lehet. Az az irány, amelyet az ujjával csúsztatva létrehozza az édességet, megegyezik a csíkok irányával, és az édesség vízszintesen vagy függőlegesen megtisztítja a csíkjainak megfelelő vonalat.

  7. Sorrendje a konkrét fenyegetéseket minden szinten. Ne csak készítsen régi meccseket. Ha egy szintnek vannak bizonyos fenyegetései, például édesgyökér vagy zselé, akkor először gondoskodjon róluk. Ha nem, akkor elfogyhatnak a mozdulatok, mielőtt megtisztíthatná a szintet. Ha a szint csokoládé, akkor utána menjen először.

  8. Összpontosítson az élzselékre. Nehezebb gyufát készíteni a széleken, ezért ha olyan fenyegetések vannak, mint a zselé a tábla szélén, akkor először próbálja meg kitisztítani őket.

  9. Ne mozgassa az összetevőket a szélekig. Mivel a széleken nehezebb gyufát készíteni, kerülni kell az összetevők szélekre mozgatását is. Az összetevőket mindig hagyja, vagy helyezze át egy oszlopba, ahol egy zöld nyílra dobhatja őket.

  10. Értse meg a csokoládé működését, és először foglalkozzon vele. A csokoládé egy kúszó fenyegetés, amely kibővül és több négyzetet vesz át, valahányszor olyan mérkőzést készít a táblán, amely nem tisztítja a csokoládét. A csokoládé megtisztításához készítsen egy gyufát, amely a csokoládé fölött, alatt, balra vagy jobbra található négy cukorka bármelyikét tartalmazza. Használjon speciális cukorkákat, például színes bombákat, ha szükséges.

  11. Keresse meg a hosszabb ideig tartó cukorkákat. Ha +5-ös ikonnal ellátott cukorkákat lát, próbáljon bele egy meccsbe. Ezek hosszabb ideig tartó cukorkák, és időzített szinten jelennek meg. Ha fel tudsz használni egy meccsen, öt további másodpercet kapsz.

  12. Takarékosan használja. Játszás közben erősítőt fog keresni, és pénzt is fizethet értük. Mentse el ezeket a hatékony eszközöket nehéz szintekhez, különben nem lesznek, amikor szüksége van rájuk.

  13. Különösen nehéz szintek átalakítása. Míg a szint elrendezése és céljai kőbe vannak vésve, az egyes cukorkák helyzete teljesen véletlenszerű. Ha elindítasz egy szintet, és nem szereted a cukorkák elrendezését, akkor életvesztés nélkül hátraléphetsz, ha még nem tettél semmit. Indítsa újra a szintet, és jobb helyzetbe kerülhet.

  14. Fejezd be a szinteket úgy, hogy több pontot kapsz balra. Ha még van egy mozdulatod, amikor befejezel egy szintet, előkerülnek a zselés halak vagy a csíkos cukorkák, és több pontot szereznek. Minél több mozdulat, annál nagyobb az esély arra, hogy ez extra pontok hatalmas kaszkádját indítja el.

  15. Állítsa előre a dátumot a mobil eszközén, hogy szabad életeket kapjon. Ha problémái vannak és egész életét vesztette, és mobileszközön játszik, beállíthatja a készülék dátumát egy nappal előre, hogy további öt életet szerezzen.


Törje össze a Candy Crush Saga alapjait

Web

A Candy Crush egy három meccses játék a szíve közepette, ami azt jelenti, hogy legalább három hasonló cukorkából álló szettekkel játszol, hogy elpusztítsd őket és pontokat szerezz. Rendkívül könnyű felvenni, de a Candy Crush Saga sok extra édes dolgot dob ​​a keverékbe, ezért fontos, hogy lerázza az alapokat, ha meg akarja győzni a nehezebb szinteket.

A három cukorka összeillesztésének alapgondolata mellett a háromnál több cukorka kombinációja bizonyos kombinációkban valami nagyon ügyes. Ahelyett, hogy teljesen elpusztítanák a cukorkákat, maguk mögött hagyják a háromféle erős speciális cukorka egyikét, amelyek segíthetnek kiszabadítani néhány ragacsos helyzetből.

Csíkos cukorka

A csíkos cukorkák a legkönnyebben beszerezhető speciális cukorkák.

  • Mit csinál: Teljes függőleges vagy vízszintes vonalat töröl.
  • Hogyan lehet ez: Illesszen négy cukorkát vízszintes vagy függőleges vonalban.
  • Hogyan kell használni: Hozzon létre egy mérkőzést a csíkos cukorkával.

Becsomagolt cukorka

A becsomagolt cukorka remekül megszabadul a zavaros édesgyökértől.

  • Mit csinál: Elpusztítja mind a nyolc körülötte lévő cukorkát.
  • Hogyan lehet ez: Öt cukorka illesztése L vagy T alakba.
  • Hogyan kell használni: Hozzon létre egy mérkőzést a becsomagolt cukorka segítségével.

Színes bomba cukorka

A színes bomba cukorkák a szint hatalmas részét kitisztíthatják.

  • Mit csinál: Elpusztít minden darab cukrot, egy színből.
  • Hogyan lehet ez: Vegyen össze öt cukorkát vízszintes vagy függőleges vonalban.
  • Hogyan kell használni: Húzza rá bármilyen színű cukorkára, hogy elpusztítsa az adott színnek megfelelő cukorkákat.

Figyelje ezeket a mintákat, és sokkal könnyebben el tudja érni a nehéz szinteket.


Vegye kézbe a Cool Candy Crushing Combo-t

Web

A speciális cukorkák kiválóan segítik a nehéz szintek tisztázását, de kombinálhatja őket még erőteljesebb hatások elérése érdekében. A Candy Crush elsajátításának egyik legfontosabb titka az, hogy megtanulja az egyes kombinációk mit, így a saját helyén manőverezheti különleges cukorkáit, és hatalmas kombókat szabadíthat fel.

Itt vannak a Candy Crush legjobb kombói és mit csinálnak:

  • Csíkos cukorka + becsomagolt cukorka: Ahelyett, hogy egyetlen függőleges vagy vízszintes vonalat törölne, vagy csak a környező nyolc cukorkát törölné, ez a kombináció három vonalat töröl vízszintesen és függőlegesen is.
  • Csíkos cukorka + színes bomba: Ez a második legerősebb kombó, így minden csíkos cukorka színéhez illő cukorkát új csíkos édességgé alakítja, és ezek mind egyszerre aktiválódnak.
  • Színes bomba + Színes bomba: A játék legerősebb kombója, ez szó szerint kitisztítja a szint minden egyes elemét.

Ezek a kombók nem olyan erősek, de mégis hasznosnak találhatják őket:

  • Színes bomba + becsomagolt cukorka: Az összes zselé, amely megfelel a becsomagolt cukorka színének, csomagolt cukorkává válik, és egyszerre felrobban. Ez a leggyengébb színes bomba kombináció, de még mindig erősebb, mint egy színes bomba önmagában.
  • Becsomagolt cukorka + Csomagolt cukorka: Elpusztítja a környező nyolc cukorkát, majd újra megteszi, miután új cukorkák a helyükre telepedtek.
  • Csíkos cukorka + Csíkos cukorka: Mindent vízszintesen és függőlegesen is kitisztít.

Most, hogy tudja, mire képes az összes különleges cukorka és kombináció, nézzük meg közelebbről a különleges cukorkák elkészítését.


Hogyan készítsünk színes bombákat

A színes bombák rendkívül hatalmasak, ezért fontos, hogy mindig figyeljünk azok elkészítésére. Nem olyan nehéz elkészíteni, de általában nem csak az öledbe esnek.

  1. Keressen négy egyszínű cukorkát, amelyeket egy különböző színű cukorka választ el.

  2. Kezelje az ötödik eredeti színű cukorkát a helyére.

  3. Húzza az ötödik cukorkát a helyére a rés áthidalására, és hozzon létre egy öt cukorkát.

    A cukorkák lehetnek függőlegesek vagy vízszintesek. Ez a legnagyobb meccs, amit kivívhat, ezért ad olyan hatalmas eredményt.

Hogyan készítsünk csíkos cukorkát

A csíkos cukorkákat a legkönnyebb elkészíteni, és ezek továbbra is rendkívül hasznosak lehetnek. A csíkos cukorka tulajdonságait a készítés módjától is szabályozhatja, ami egyedivé teszi.

A cukorkák lehetnek vízszintesek vagy függőlegesek. Ha vízszintes vonalon hoz létre egyezést, akkor a csíkos cukorkának függőleges vonalai lesznek. Ha függőleges vonalban hoz létre egyezést, akkor a cukorkának vízszintes vonalai lesznek. Ha gondjaid vannak ennek emlékezésével, gondolj így: a vonalak iránya megegyezik azzal az iránygal, amelyet az ujjad elcsúsztatásával hoztak létre a meccs létrehozásához.

  1. Keressen egy sor két azonos színű cukorkát egymás mellett, azonos színű harmaddal, egyetlen színű cukorkával elválasztva.

  2. Manőverezzen a helyére egy negyedik, eredeti színű cukorkát.

  3. Húzza a negyedik cukorkát a helyére a rés áthidalására, és hozzon létre egy négy cukorkát.

Hogyan készítsünk becsomagolt cukorkát

A becsomagolt édességet nehéz elkészíteni, mert konkrét mintákat kell keresnie. Ezeket a cukorkákat öt cukorka, például színes bombák, összeillesztésével készítik, de T vagy L formációban kell lenniük.

  1. Keressen négy cukorkát egy T vagy L formációban, egyetlen különböző színű cukorkával, amely megszakítja a mérkőzést.

  2. Kezelje az ötödik eredeti színű cukorkát a helyére.

  3. Húzza az ötödik cukorkát a helyére, hogy vízszintes és függőleges egyezést hozzon létre, egyenként három cukorkából.

Hogyan csalhatjuk meg az életet az extra életekre a Candy Crush Saga-ban

A Candy Crush Saga csak öt életet ad munkához. Ez azt jelenti, hogy ha ötször veszítesz, akkor már nem játszhatsz. Vásárolhat extra életeket, korlátlan ideig fizethet korlátlan életet, vagy akár életért könyöröghet barátainak. De ha nem akar fizetni, és már kérte a barátait, akkor az egyetlen lehetőség az, ha leteszi a játékot, és várja meg, amíg egy kis idő telik el.

Ha a Candy Crush Saga androidos vagy iOS-es verzióján játszik, akkor csalhat egy kicsit, és becsaphatja a játékot azzal, hogy azt gondolja, eltelt az idő, amikor még nem. Ez magában foglalja a telefonon az idő megváltoztatását, de nem kell rootolnia, jailbreakelni, sőt semmit sem telepítenie.

A pontos lépések kissé eltérnek attól függően, hogy melyik eszközt használja a játékhoz, de az alapötlet az, hogy egy nappal előre kell állítani az időt.

Így szerezhet ingyenes életet a Candy Crush Saga-ban:

  1. Játsszon Candy Crush-t, és fogyjon el az élete.

  2. Nyissa meg a beállítások A telefonon.

  3. navigáljon Dátum és idő.

  4. Állítsa be az előre egy napot.

    Web

    A dátum ideiglenes beállítása az eszközön hatással lehet más alkalmazásokra és játékokra. Ne felejtse el ezt a csalást használni.

  5. Nyissa meg a Candy Crush-t, és ellenőrizze, hogy öt szabad életet kapott-e.

  6. Zárja be a Candy Crush játék nélkül.

  7. Nyissa meg a Időbeállítások újra, és állítsa vissza a napot a normális állapotba.

  8. Nyisd meg újra a Candy Crush-t, és akkor is meg kell élned öt szabad életedet.