Driver Easy v5.6.15 áttekintés (ingyenes illesztőprogram-frissítő)

A Driver Easy egy ingyenes illesztőprogram-frissítő eszköz a Windows számára, amely egyetlen gombnyomással több millió eszközillesztőhöz fér hozzá. A program használata nagyon egyszerű.

Mivel az illesztőprogramokat közvetlenül a szoftverből töltheti le, nem kell aggódnia, hogy saját maga keresi őket. Mielőtt elkezdené, van néhány hátrány, amellyel tisztában kell lennie.

Letöltés Driver Easy

Ez az értékelés a Driver Easy 5.6.15-ös verzióját tartalmazza, amely 28. június 2020-án jelent meg. Kérjük, ossza meg velünk, ha van újabb verzió, amelyet felül kell vizsgálnunk.

Amit mi szeretünk

  • Az illesztőprogramok közvetlenül a programon belül tölthetők le.

  • Gyors illesztőprogram-beolvasás.

  • Menetrend szerint ellenőrizheti az elavult vezetőket.

  • Internetkapcsolat nélkül is működik.

Amit nem szeretünk

  • Manuálisan telepítenie kell az illesztőprogram-frissítéseket.

  • Lassú letöltési sebesség.

  • A tömeges letöltés nem támogatott.

  • Sok funkció csak prémium.


További információ a Driver Easy-ről

A Driver Easy jóformán támogatja a Windows valaha minden verzióját, emellett kínál néhány, az illesztőprogramon kívüli funkciót, amelyek hasznosak lehetnek:

  • Hivatalosan támogatja a Windows 32, a Windows 64 és a Windows 10 8 bites és 7 bites verzióit, de a Windows Vistával is működik.
  • A Driver Easy összehasonlítja az aktuálisan telepített illesztőprogram és a frissítésként telepítendő illesztőprogram összehasonlítását, amely tartalmazza az illesztőprogram nevét, szolgáltatóját, dátumát és verzióját. Megjelenik a letöltéshez szükséges fájlméret is
  • A Driver Easy segítségével letöltött illesztőprogramokat a számítógépe tárolja, ahol az illesztőprogramot kézzel kell manuálisan telepítenie
  • Elrejtheti az eszközöket, így azok már nem mutatják, hogy frissítésre van szükség
  • A Driver Easy rendszerinformációs eszköznek is tekinthető, mert megmutatja az alapvető információkat a CPU-ról, az alaplapról, a hálózati kártyákról, a videokártyákról és egyebekről
  • A Driver Easy tartalmaz egy módszert a Windows Frissítések letöltésére, azt állítva, hogy gyorsabb sebességet biztosít, mint amit a Windows alapértelmezett módszerével érne el

Gondolatok a Driver Easy-ről

Ha az illesztőprogramok manuális keresése zavarba ejtő vagy nehéz volt, akkor a Driver Easy használatának egyszerűbb megoldásnak kell lennie a megfelelőek letöltésére a számítógépére. Sajnálatos azonban, hogy manuálisan kell telepítenie a Driver Easy segítségével megszerzett illesztőprogramokat, mert legyünk őszinték, ez is fájdalmat okozhat.

Nem szeretek sok programban, köztük a Driver Easy-ben, hogy rengeteg olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek úgy tűnik, hogy működnek az Ön számára, amíg ki nem próbálja őket, és ekkor felkérést kapnak a a szoftver ezen opciók aktiválásához.

A Driver Easy esetében pontosan ez a helyzet, amikor például megpróbál biztonsági másolatot készíteni az illesztőprogramokról, egyszerre több illesztőprogramot tölt le, vagy eltávolítja az illesztőprogramokat. Ezeknek a funkcióknak a Driver Easy PRO-ra van szüksége.

Fentebb azt mondtam, hogy a Driver Easy internetkapcsolat nélkül működik, de a hasonló illesztőprogram-frissítő eszközökkel ellentétben, amelyek lehetővé teszik a program normál használatát kapcsolat nélkül, a Driver Easy csak megtalálja az Ön számára a hálózati illesztőprogramot. Miután telepítette a megfelelő Ethernet vagy Wi-Fi illesztőprogramot, és érvényes hálózati kapcsolattal rendelkezik, akkor a program használatával más elavult eszközillesztőket is megkereshet.

Ha idáig olvasunk, úgy tűnhet, hogy utálom ezt a programot, de ez nem igaz. Igen, összehasonlítva a hasonló illesztőprogram-frissítő eszközökkel, a Driver Easy sok szempontból elmarad. Van azonban néhány dolog, amit szeretek.

Az ütemező nagyon hasznos, még jobb, mint a többi ütemező, amelyet más illesztőprogram-frissítő eszközökben találtam. A Driver Easy ütemezővel beállíthatja, hogy a vizsgálat bármikor megtörténjen, beleértve az első bejelentkezést a Windows rendszerbe vagy a számítógép tétlenségét. Ráadásul beállíthatja az ütemezést a számítógép felébresztésére a vizsgálat futtatásához, valamint a vizsgálat leállításához, ha a számítógép akkumulátorral működik, többek között.

Összességében mindenképpen ajánlom a Driver Easy programot, ha nem biztos abban, hogy hová menjen az illesztőprogram-frissítések beszerzése, vagy kíváncsi arra, hogy melyik eszközillesztő van elavult. Csak nem használnám első választásként, amikor olyan ingyenes programot keresek, amely képes frissíteni az illesztőprogramokat, abból az egyszerű okból, hogy megköveteli, hogy maga telepítse őket.

Letöltés Driver Easy