Ingyenes Driver Scout v1.0 áttekintés

Az általunk használt ingyenes illesztőprogram-frissítő programok közül a Free Driver Scout mindenképpen az egyik kedvencünk, főleg azért, mert valóban automatizált illesztőprogram-telepítéseket biztosít.

Az Free Driver Scout automatikusan, minden további koppintás, kattintás vagy egyéb munka nélkül megkeresi, letölti és telepíti az összes elavult eszközillesztőt.

Ingyenes illesztőprogram letöltése

Ez az értékelés a Free Driver Scout 1.0 verzióját tartalmazza. Kérjük, ossza meg velünk, ha van egy újabb verzió, amelyet ellenőrizni szeretne.


További információ a Free Driver Scout-ról

.

A Windows legtöbb verziójának támogatása, valamint a Windows nagy frissítése előtt hasznos funkció, a Free Driver Scout szolgáltatásban található néhány szolgáltatás:

  • Az Free Driver Scout megtalálja és telepíti az eszközillesztőket a Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Windows XP rendszerekhez. Bár hivatalosan nem támogatott, úgy tűnik, hogy a Windows 10-ben is jól működik
  • Miután az Free Driver Scout megtalálta az illesztőprogram-frissítést igénylő hardvert, letilthatja bármelyik megjelenését a jövőbeni vizsgálat során, ami hasznos minden olyan hardver számára, amelyet nem szeretne folyamatosan frissíteni.
  • Láthatja a jelenleg telepített illesztőprogram verziószámát és kiadási dátumát, valamint az új, frissített verzió dátumát, amely hasznos annak ellenőrzéséhez, hogy az illesztőprogram-frissítés valóban az, amire vágyott
  • Az ingyenes illesztőprogram ingyenesen mentheti és helyreállíthatja a telepített illesztőprogramok egy részét vagy egészét
  • Az OS Migration Tool az Free Driver Scout szolgáltatásban található szolgáltatás, amely lehetővé teszi eszközillesztők letöltését a Windows egy másik verziójához (például Windows 8-hoz, ha 7-es verziót futtat), ami hasznos, ha a Windows újabb verzióra történő frissítését tervezi.

Ingyenes sofőrcserkész előnyei és hátrányai

Az automatikus illesztőprogram-frissítés természetesen az Free Driver Scout használatának egyik legnagyobb előnye, de néhány egyéb szempontot is figyelembe kell venni:

Érvek:

  • A program nagyon könnyen telepíthető
  • Támogatja a kézi és ütemezett vizsgálatokat
  • A frissítések beállíthatók automatikus telepítésre
  • Tömeges letöltések
  • A frissítések telepítése közben nincs szükség bemenetre

Hátrányok:

  • Nem talál annyi elavult illesztőprogramot, mint a hasonló szoftverek
  • Megpróbál több független programot telepíteni a telepítés során
  • A szoftver már nem frissül

Gondolatok a szabad sofőr felderítésről

Miután elolvasta az előnyöket és a leírást fentről, nyilvánvaló, hogy a Free Driver Scout valóban jó választás az illesztőprogram-frissítő program számára, ha nem akarja, hogy saját maga is gondolkodjon a beolvasások és letöltések futtatásán. Ráadásul az illesztőprogramokról biztonsági másolatot készíthet, sőt illesztőprogramokat is letölthet egy másik operációs rendszerhez, ami nagyon jó.

Azonban, amint fentebb említettük, a Free Driver Scout egyszerűen nem talált annyi elavult illesztőprogramot, mint néhány más illesztőprogram-frissítő eszköz. Ez nyilvánvalóan kikapcsol, mert annak ellenére, hogy a szoftver mindent megtesz az Ön számára, aligha az elérhető legjobb eszköz, ha mások több információt tudnak nyújtani az elavult eszközillesztőkről.

Úgy tűnik, mintha a fejlesztő abbahagyta volna a program frissítéseinek kiadását. A weboldal nem tartalmazza a Windows 10-et, mint hivatalos kompatibilis operációs rendszert, és hosszú ideje az 1.0-s verziót használja.

Ingyenes illesztőprogram letöltése

A telepítés során a telepítő megpróbál néhány nem kapcsolódó programot hozzáadni a számítógéphez a Free Driver Scout szoftverrel együtt. Ha le akarja tiltani a programok telepítését, akkor kattintson a gombra Elutasítása minden ajánlatért.