Driver Booster v7.6.0 áttekintés (ingyenes illesztőprogram-frissítő)

A Driver Booster egy ingyenes illesztőprogram-frissítő program a Windows számára, amely rutinszerűen ellenőrzi az Ön hardverének elavult illesztőprogramjait, sőt egyetlen kattintással letölti és frissíti az összes illesztőprogramot!

Minden illesztőprogram-csomagot közvetlenül a programon keresztül töltenek le, és a kötegelt letöltés megkönnyíti a több eszközillesztő-frissítés letöltését egyetlen kattintással.

Töltse le a Driver Booster alkalmazást

Ez az értékelés a Driver Booster 7.6.0 verzióját tartalmazza. Kérjük, ossza meg velünk, ha van egy újabb verzió, amelyet felül kell vizsgálnunk.


Driver Booster képességek

A Driver Booster az attribútumok lenyűgöző listájával büszkélkedhet:

  • Működik a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Windows XP rendszerekkel
  • Az eszközillesztők milliói támogatottak
  • Ezeknek az eszközöknek a definíciói automatikusan és gyakran frissülnek, vagyis nem szükséges manuálisan frissíteni a programot minden alkalommal, amikor új illesztőprogramot adnak az adatbázishoz
  • Az illesztőprogram verziószáma, mérete és megjelenési dátuma egyértelműen megjelenik minden frissítendő illesztőprogram mellett (az Illesztőprogram részletei ablakban), segítenek azonosítani az új illesztőprogram méretét és életkorát, mielőtt frissülne
  • Az elavult illesztőprogramok listája exportálható egy TXT fájlba, amely tartalmazza az eszköz nevét, osztályt, szállítót, az aktuális és elérhető verziót, a hardverazonosítót és a kompatibilis azonosítót.
  • A telepítési ablakok és más előugró ablakok rejtve vannak, hogy a telepítés a lehető legegyszerűbb és gyorsabb legyen
  • A Driver Booster-ben található illesztőprogramok listája a frissítés súlyosságának megfelelően van felcímkézve, két példa: rendkívül régi és régi
  • A számítógép beállítható úgy, hogy automatikusan újrainduljon vagy leálljon, amikor a telepítés befejeződött 
  • A már naprakész illesztőprogramok is megjelennek, de az elavultaktól külön szakaszban
  • A főképernyőn megjelenik azon napok száma, amelyek óta utoljára szkennelt a Driver Booster segítségével
  • Ezenkívül ellenőrzi az elavult játékkomponenseket, mint például az Adobe Flash Player és a Microsoft DirectX Runtime
  • A beállítások egyik opciója lehetővé teszi, hogy a program automatikusan törölje az illesztőprogram-csomagokat, miután azokat telepítéshez használták, ami egyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem gyűjt haszontalan levélszeméteket
  • Az Eszközök olyan szakasz, amely tartalmaz néhány eszközt a hanghibák kijavításához, a hálózati hibák kijavításához, a kihúzott eszközökkel kapcsolatos adatok tisztításához és a felbontási problémák kijavításához az illesztőprogram adatainak tisztításával. Van egy "rendszerinformáció" terület is, amely a számítógép és az operációs rendszer részleteit mutatja

Driver Booster, feltárva

Ha könnyen használható illesztőprogram-frissítőt keres, a Driver Booster valószínűleg a legjobb fogadás. Tesztelésünk során nem találkoztunk hibákkal a letöltésekkel kapcsolatban, és a telepítések soha nem okoztak olyan problémákat, mint a BSOD hibák vagy a téglafalú hardverek.

A frissítéseket nem egy webböngésző indítja el, így ezeket az illesztőprogramokat nem kell manuálisan letöltenie, mint más illesztőprogram-frissítő eszközökkel. Ez túl nagy szóváltás, amely néhányakat még visszatarthat az illesztőprogramok frissítésétől, és néha a helytelen letöltési linkre kattinthat.

A program csak akkor tud megfelelően szkennelni, ha aktív internetkapcsolat jön létre (egyes illesztőprogram-frissítőknek nincs szükségük hálózati kapcsolatra a szkenneléshez). Úgy tűnik, hogy működik, de hálózati hozzáférés nélkül egyszerűen beolvas, tényleges frissítési információk nélkül, ami hibás (vagy egyáltalán nem) frissítést jelenít meg.

Mivel a Driver Booster professzionális változata is létezik, az ingyenes verzióban egyes funkciók korlátozottak. Például több illesztőprogram-frissítés található a professzionális programban, és az olyan funkciók, mint az illesztőprogramok automatikus letöltése és biztonsági mentése, valamint az automatikus programfrissítések, nem választhatók az ingyenes kiadásban.

Figyelje gondosan, mire kattint az első telepítés során. Megkérhetik, hogy adjon hozzá egy másik programot a számítógépéhez, amely nem kapcsolódik az illesztőprogram-frissítéshez.

Töltse le a Driver Booster alkalmazást