Hogyan lehet a Facebook üzeneteket megjelölni olvasatlanként

A Facebook értesíti Önt, ha új üzeneteket kap, ha a beállításai lehetővé teszik. Ellenkező esetben a webhely vagy az alkalmazás megnyitásakor megtudhatja, hogy vannak-e új Facebook-üzenetei. Ha rájuk pillantasz, és úgy döntesz, hogy később válaszolsz, érdemes emlékeztetned magad arra, hogy még mindig vannak válaszra váró üzeneteid. Tudja meg, hogyan jelölhet meg egy üzenetet olvasatlannak a Facebookon.


Hogyan jelölhetünk meg egy üzenetet olvasatlannak a Facebookon

A Facebookon a megnyitott üzenetek olvasatlanként való megjelölésének folyamata attól függ, hogy számítógépén, vagy a mobil Messenger alkalmazás segítségével éri el a Facebookot. Üzenet megjelölése olvasatlannak a böngészőből:

  1. Nyissa meg a Facebook-ot böngészőjében, és válassza ki a Üzenetek ikon (úgy néz ki, mint egy beszéd buborék) az ablak jobb felső sarkában a nemrégiben kapott üzenetek megtekintéséhez.

    Nyissa meg a Facebook-ot a böngészőjében, és válassza az ablak jobb felső sarkában lévő Üzenetek ikont (ez úgy néz ki, mint egy beszédbuborék) a legutóbb kapott üzenetek megtekintéséhez.

  2. Jelölje ki a kis kört az üzenet dátuma alatt, hogy megjelölje a szálat olvasatlannak.

    Jelölje ki a kis kört az üzenet dátuma alatt, hogy megjelölje a szálat olvasatlannak.

  3. Ha nem látja a keresett üzenetszálat, kattintson a gombra Lásd az összeset a Messengerben a legutóbbi üzenetek listáját tartalmazó képernyő alján.

    Ha nem látja a keresett üzenetszálat, kattintson a legutóbbi üzenetek listáját tartalmazó képernyő alján található Összes megtekintése elemre a Messenger alkalmazásban.

  4. Válasszon ki egy üzenetet szálat, és válassza ki a dátum alatt megjelenő fogaskerék ikont.

    Jelöljön ki bármilyen üzenetszálat, és válassza ki a dátum alatt megjelenő fogaskerék ikont.

  5. választ Megjelölés olvasatlanként.

A fogaskerék legördülő menü egyéb lehetőségei a következők Mikrofon, Archív, töröl, Megjelölés spamkéntSpam vagy visszaélés bejelentése, Az üzenet figyelmen kívül hagyásaés Üzenetek blokkolása.


Messenger Mobile App

A Facebook két mobilalkalmazással rendelkezik: a Facebook és a Messenger. Bár értesítést kaphat a Facebook alkalmazásban, amikor üzenetet kap, az olvasáshoz és a válaszadáshoz a Messenger alkalmazásra van szükség.

Az üzenetek olvasatlanként történő megjelölése a Facebook Messenger alkalmazásban:

  1. Nyissa meg mobileszközén a Messenger alkalmazást.

  2. Érintse meg és tartsa az ujját egy beszélgetésnél.

  3. A menü megnyitásához érintse meg a jobb oldalon megjelenő hamburger ikont.

  4. Válasszon Megjelölés olvasatlanként.

A menü egyéb lehetőségei a következők Az üzenetek figyelmen kívül hagyása, Blokk, Megjelölés spamkéntés Archív.