Hogyan lehet menteni az üzeneteket a Snapchat-en

Amikor egy ismerősével vagy baráti társaságával cseveg a Snapchaten, ezek az üzenetek automatikusan törlődnek a csevegőmezőből, miután eltávolodott tőle. Opcionálisan azonban elmentheti és mentheti az ideiglenesen fontos Snapchat-üzeneteket.

pixabay


Miért érdemes elmenteni és menteni a Snapchat üzeneteket?

Ha Ön vagy egy barátja, akivel beszélget, megoszt egy olyan információt, amelyre érdemes emlékezni, hasznos lehet elmenteni, hogy később hozzáférhessen hozzá. Amikor az információra már nincs szükség Önnek vagy a Snapchat-ismerőseinek, akkor megtisztíthatja a csevegést, ha nem menti azt.

Amíg nem lép ki a csevegésből, annyiszor mentheti és mentheti az üzenetet, ahányszor csak akarja. Érintse meg az üzenetet, és egy balra egy vagy két másodpercig megjelenik egy "Mentett" címke, és az üzenet szürke lesz.


Hogyan lehet menteni a Snapchat üzenetet

A következő utasítások az iOS és az Android Snapchat alkalmazásokra vonatkoznak, bár a képernyőképek iPhone-ból származnak. Az Android-felhasználóknak képesnek kell lenniük a követésre, de észrevehetnek néhány apró különbséget.

  1. Nyissa meg azt az egyéni vagy csoportos csevegőmezőt, amelyen a mentett üzenet (vagy üzenetek) található. Lehetséges, hogy a beszélgetések fülön férhet hozzá a csevegéshez, vagy megkeresheti a barát vagy csoport nevét a tetején található keresési funkció segítségével.

  2. Az összes mentett üzenet szürke színnel van kiemelve; azonosítsa azt, amelyet nem szeretne menteni.

    Több mentett üzenetet nem választhat ki tömegesen annak mentéséhez. Tehát, ha több különböző beszélgetésben mentett üzeneteket barátaival vagy csoportjaival, mindegyiket külön-külön kell megnyitnia.

  3. Kétféleképpen törölheti az üzenet mentését:

    • Érintse meg a gombot mentett üzenetet. Egy "Nem mentett" címke jelenik meg tőle balra egy-két másodpercig, mielőtt gyorsan eltűnik.
    • Érintse meg és tartsa a mentett üzenetet hogy megjelenjen az opciók listája. Koppintson a Nem menthető a Csevegőben hogy ne mentse el.

    Az első út a leggyorsabb, mivel csak egyetlen érintésre van szükség.

  4. Miután sikeresen mentette az üzenetet, az már nem jelenik meg szürke színnel. Ha eltávolodik a csevegés elől, a mentetlen üzenet véglegesen törlődik, és a csevegésbe való visszatéréskor nem tekinthető meg újra.


Hogyan működik a Snapchat üzenetek mentése

Amikor elment egy Snapchat üzenetet, a csevegésben mindenki láthatja, amíg mentve marad. Más szóval, ha elment egy üzenetet magának, akkor azt is elmenti, hogy mindenki más is láthassa.

Hasonlóképpen, ha valaki más a csevegésben elment egy üzenetet, az mindenkinek ment. Ha nem mentett egy üzenetet, de az továbbra is szürkével van kiemelve, és nem tűnik el, amikor kilép a csevegésből, akkor valaki más elmentette. Sajnos nem mentheti az üzenetet valaki más nevében. Tehát, ha egy csoportos csevegésben mindenki elment egy üzenetet, akkor mindenkinek el kell mentenie azt is, hogy eltűnjön az alkalmazásból. Meg kell kérnie a többi csevegés résztvevõjét, hogy távolítsa el az üzenetet az oldalán, ha végleg törölni kívánja.

Ha meg szeretné tekinteni, hogy ki mentett egy üzenetet egy csevegésbe, érintse meg és tartsa lenyomva; a "Mentés: Név" feliratot látnia kell a Mentés / mentés a csevegésben lehetőség alatt.

Végül, ha törli a beszélgetéseket a Beállítások fülről, de korábban mentett üzeneteket ezekbe a beszélgetésekbe, az nem menti őket. A beszélgetések törlése csak a fő beszélgetések lapról távolítja el őket. Kövesse a fenti utasításokat a mentett üzenetek mentéséhez.