Hogyan lehet hozzáadni a Pinterest fület a Facebook rajongói oldalához

Ha van Pinterest profilja, akkor érdemes tájékoztatnia erről a Facebook-oldal rajongóit, hátha ott is követni kívánja Önt. Minél több Facebook rajongó követi Önt a Pinteresten, annál valószínűbb, hogy meglátják a gombokat és elmentik saját tábláikra - ez további mentéseket, követőket és átkattintásokat eredményezhet.

Hozzáadhat egy Pinterest fület a Facebook-oldal bal függőleges oszlopához, amelyre a rajongók rákattinthatnak, hogy megtekinthessék a legújabb Pinterest-csapokat. A Woobox nevű, harmadik féltől származó alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen elvégezhető.

Tudja meg, hogyan adhat hozzá Instagram-lapot a Facebook-oldalához a Woobox használatával.


Hogyan adhatunk Pinterest fület a Facebook-oldalunkra a Woobox segítségével

  1. Keresse meg a Woobox.com webhelyet egy webböngészőben.

  2. Válassza ki a rózsaszínt Regisztrálj gombra a jobb felső sarokban, és hozza létre fiókját.

    Mivel integrálja a Wooboxot Facebook-fiókjával, egy lépéssel előrébb léphet, ha kiválasztásával hozza létre fiókját Regisztrálj a Facebook-on. Ha úgy dönt, hogy normál Woobox fiókot hoz létre az e-mail címe alapján, akkor a rendszer később felkérést kap arra, hogy a folyamat során integrálja Facebook-fiókját.

  3. Miután bejelentkezett új Woobox-fiókjába, válassza a lehetőséget Statikus lapok a csúcson.

  4. Válassza ki a zöld színt + Hozzon létre egy új lapot gombot és válassza ki Pinterest Tab a legördülő listából.

  5. belép a Pinterest felhasználónév az adott mezőben a http mellett: /pinterest.com/

    Ha van frissített fiókja, opcionálisan kiválaszthatja a Mobil hozzáférés gombot a bekapcsoláshoz, és lehetővé teszi a rajongók számára, hogy mobilon lássák a Pinterest fület. Kiválaszthatja azt is Az összes tűtábla megjelenítése hogy megmutassák a tábláidat Pins megjelenítése a Pin Board-ról hogy megmutassák egy adott tábla csapjait.

  6. Válassza ki a zöld színt Save Settings gombot.

  7. Egy új böngésző lapon vagy ablakban lépjen a Facebook oldalára, és válassza a ikont pinterest fülre, amely most megjelenik a bal oldali függőleges menüben.

    Az új Pinterest lap megtekintésének gyorsabb módja a kiválasztás A fül megtekintése a Facebookon a Woobox Pinterest címe alatt.

  8. A Pinterest profilodból származó tábláidnak vagy csapjaidnak most ezen a lapon kell megjelenniük.

    Rajongóid ezen a Pinterest lapon megnézhetik a tábláidat, hasonlóan a Pinterest platformhoz. Ha rákattintanak egy táblára, akkor a Facebook-oldalán maradnak, és a lapon az adott tábla összes csapja megjelenik.

    Amikor rákattintanak egy gombostűre, egy új böngésző fül nyílik meg, amelyen látható a pin a Pinterest.com oldalon.

    Ha úgy dönt, hogy az összes tábláját a Pinterest táblán jeleníti meg, nem pedig egy adott tábla csapjaival, akkor észreveheti, hogy a táblák sorrendje nem biztos, hogy pontosan úgy jelenik meg, ahogyan azokat elrendezte a Pinterest profilján. Sajnos nem lehet őket áthúzni a Facebook-oldal Pinterest fülén, ahogyan a Pinterest-profilon, hogy átrendezhesse őket.


A Facebook-oldal Pinterest lapjának kezelése

Ha valaha szeretne valamit módosítani Facebook-oldala Pinterest fülén, egyszerűen jelentkezzen be fiókjába a Woobox.com címen, és keresse meg a Statikus lapok oldalon megtekintheti az aktuális füleket. Ezután válassza ki a zöld színt Szerkesztés fül gombra a részletek szerkesztéséhez.

Azt is kiválaszthatja kezel > Statisztikák a tetején megtekintheti azokat a nézeteket, látogatásokat és tetszéseket, amelyeket a Pinterest fül generál. Ha valaha úgy dönt, hogy teljesen el akarja távolítani a Pinterest fület, egyszerűen válassza a lehetőséget Távolítsa el az alkalmazást a csúcson.

A Woobox segítségével füleket is hozzáadhat Facebook-oldalához a Twitter, az Instagram és a YouTube számára. Használhatja a fenti utasításokat mindegyikhez, ahelyett, hogy a Twitter, az Instagram vagy a YouTube lehetőséget választaná, és kitöltené a megfelelő részleteket.