Hogyan lehet kézzel hozzáadni a zenét iPhone-jához

Amikor az alapértelmezett módszerrel szinkronizálja a zenét iPhone készülékével, az iTunes könyvtár összes dala átkerül. Az iPhone tárhelyének jobb kihasználása érdekében csak a lejátszani kívánt számokat szinkronizálja. Kövesse ezt az iTunes oktatóanyagot, hogy lássa, mennyire egyszerű bizonyos dalokat és lejátszási listákat hozzáadni a könyvtárából az iPhone készülékéhez.


Kapcsolja az iTunes kézi módba

Csak bizonyos dalok szinkronizálásához az iPhone készülékéhez és a szinkronizálás alapértelmezett beállításának elkerülése érdekében változtasson az iTunes beállításain.

  1. Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógépéhez annak kábelével.

  2. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza a lehetőséget iPhone ikonra.

    Ha problémái vannak az iPhone észlelésével, olvassa el az iTunes szinkronizálási problémáinak kijavítását.

  3. választ összefoglalás.

  4. Válassza ki a Zenék és videók kezelése kézzel jelölje be ezt a módot.

  5. Válasszon alkalmaz a beállítások mentéséhez.


Hogyan adhat konkrét dalokat iPhone-jához

Mivel az iTunes most kézi szinkronizálási módban van, kiválaszthatja az egyes zeneszámokat és lejátszási listákat a telefonra való áttöltésre.

Az iTunes segít megnézni, hogy mennyi tárhely marad az iPhone-on. Ellenőrizze ezt, mielőtt átvenné a zenét, különben kihasználhatja a helyet, és nincs helye alkalmazásoknak, videóknak vagy több zenének.

  1. Az iTunes könyvtár oldalán válassza az iTunes bal felső sarkában található legördülő menüt, majd válassza a lehetőséget zene.

  2. Válassza ki, hogy mely zenét szeretné átmásolni az iTunes alkalmazásból az iPhone készülékére.

  3. Ha egyszerre több dalt szeretne hozzáadni, használja a billentyűparancsokat. nyomja meg és tartsa Ctrl (Windows) vagy parancs (Mac), és válassza ki az iPhone-ra másolni kívánt dalokat. Ez lehetővé teszi az összes húzását egyszerre.

    Ha sok zenét kell átvinnie, akkor előbb könnyebb létrehozni a lejátszási listákat. A lejátszási listák mentik meg az ismétlődő munkától az iPhone-on kívánt zeneszámok szinkronizálásakor.

  4. Lejátszási lista vagy egyetlen dal átviteléhez az iTunes könyvtárból az iPhone készülékre húzza az elemet a jobb oldali ablaktáblából a bal oldali ablaktáblába, közvetlenül a telefonjára ( Eszközök szakasz). Lehet, hogy hívják iPhone vagy talán csak iPhone.


iTunes alternatívák

Zenét adhat hozzá az iPhone készülékhez az iTunes használata nélkül. Vannak más programok, amelyek zenét és más fájlokat továbbítanak a számítógép és az iPhone között.

Ingyenes iTunes alternatívák szinkronizáláshoz az iOS eszközzel

A Syncios egy példa az ingyenes iTunes alternatívára a Windows és a Mac számára. Támogatja a zene (valamint más fájlok, például dokumentumok, videók, alkalmazások és képek) másolását iPhone készülékére és az iPhone készülékről.

Ha zenét szeretne hozzáadni iPhone-jához a Syncios segítségével, nyissa meg a Média mappát, majd érintse meg a elemet hozzáad hogy megnézzen egy másik menüt. Két lehetőség van az egyes zenefájlok iPhone-ra és teljes zenei mappákra való felvételére.

A zene iPhone-ra történő felvételének másik módja a felhőalapú tárolási szolgáltatásokon keresztüli zenei streaming használata. Például töltse fel kedvenc dalait a Dropboxba vagy a Google Drive-ra, és használja a telefon ezen alkalmazásait arra, hogy a teljes zenegyűjtemény helyett csak ezeket a fájlokat streamelje.