Hogyan lehet pénzt hozzáadni a PayPal-hoz bankszámla nélkül

Mit kell tudni

  • Könnyedén hozzáadhat pénzt a PayPal-hoz, még akkor is, ha nincs bankszámlája, de akár 3.95 dollárba is kerülhet, ha elkészíti.
  • Miután bejelentkezett, használja a PayPal összefoglaló képernyőjét a kezdéshez.
  • A folyamat befejeztével e-mailt kap, amely megerősíti, hogy az összeget hozzáadták.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet a PayPal Cash használatával pénzt hozzáadni a számlájához.

A MoneyPak-on keresztül már nem adhat pénzt a PayPal-hoz.


Hogyan lehet pénzt hozzáadni a PayPal-hoz bankszámla nélkül a PayPal Cash használatával

A PayPal Cash segítségével tényleges készpénzt adhat hozzá PayPal-számlájához számos népszerű kiskereskedőnél. A többi hasonló pénzkártya-szolgáltatással ellentétben a PayPal szinte mindenhol elfogadott online, végtelenül újratölthető, és nem kell aggódnia fizikai kártya elvesztése miatt.

  1. Nyissa meg a böngészőt, és lépjen a PayPal oldalára. Válassza a lehetőséget Bejelentkezés A jobb felső sarokban.

  2. Bejelentkezés után a PayPal-fiók összefoglalójában találja magát. Válassza a lehetőséget Pénzt utalni a jelenlegi egyenleg alatt van.

  3. A PayPal új képernyőre vezet. Válassza a lehetőséget Adjon pénzt az egyenlegéhez.

  4. választ Készpénz hozzáadása a boltban.

  5. A PayPal Cash-nek szentelt új oldalra érkezik. A legördülő menüből válassza ki azt a kiskereskedelmi üzletet, ahová hozzá szeretné adni a készpénzt. Jelenleg hét kiskereskedő van, köztük a 7-Eleven, a CVS és a Walmart. Mindannyian nagyon gyakoriak, és nem okozhat gondot a közelben lévő hely megkeresése.

    Az oldalon található egy figyelmeztetés is, amely tájékoztatja, hogy 3.95 USD-ig terjedő szolgáltatási díj lesz. Ez a díj attól függ, hogy milyen összeget ad hozzá a számlájához.

  6. Válasszon kézbesítési módot a kódjához. Ez a kód azonosítja Önt és PayPal-fiókját, így a készpénz a megfelelő helyre kerül. Miután onnan folytatta, megkapja a kódot a választott módszerrel. A kód csak 48 órán át érvényes.

  7. Vigye a kódját a választott kiskereskedő bármely helyére. Mutassa be a pénztárt a kóddal, és magyarázza el, mire szolgál. Megkérdezik, hogy melyik összeget kívánja alkalmazni a fiókjára. A PayPal 20 és 500 dollár közötti összeget tesz lehetővé.

  8. A tranzakció befejezése után azonnal kap egy e-mailt a PayPal-fiókjához kapcsolt címen, amely megerősíti, hogy az összeget hozzáadták.