Hogyan lehet iTunes-fiókot létrehozni hitelkártya nélkül

Az iTunes alkalmazással már nem lehet alkalmazásokat letölteni; azonban továbbra is létrehozhat egy Apple ID-t ingyen.

Ha tudja, hogyan kell iTunes-fiókot létrehozni fizetési mód beállítása nélkül, ingyenes tartalmat is letölthet az Apple App Store-ból, még akkor is, ha nincs hitelkártyája. Folytathatja az ingyenes alkalmazások letöltését, miután eltávolította a hitelkártyaadatokat az iTunes-fiókjából.

A cikkben található utasítások az iTunes Macintosh és Windows rendszerű asztali verziójára vonatkoznak.


Hogyan készítsünk iTunes-fiókot hitelkártya nélkül

Az Apple iTunes használata fizetési mód beállítása nélkül:

  1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza a lehetőséget Fiók > Bejelentkezés.

  2. választ Új Apple ID.

  3. Adja meg a kért információkat, és fogadja el az Apple Általános Szerződési Feltételeit, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

  4. Írja be személyes adatait, állítson be biztonsági kérdéseket, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

  5. választ Egyik sem mellett Fizetési mód. Töltse ki a Számlázási cím szakasz (annak ellenére, hogy nem szoktak számlázni), és válassza a lehetőséget folytatódik.

    Ha olyan alkalmazásokat szeretne vásárolni, amelyek nem ingyenesek, de továbbra sem szeretné megosztani a hitelkártya adatait, akkor a PayPal lehetőséget választhatja fizetési módként.

  6. E-mailt küldünk arra a címre, amelyet a fiók megerősítéséhez használt. Írja be a megerősítő kódot, és válassza a lehetőséget Ellenőrzése.


Az iTunes hitelkártya nélküli felhasználásának egyéb módjai

Ha nem iTunes iTunes Store-ból vásárol valamit, akkor meg kell adnia egy fizetési módot. Ha nem akar hitelkártyát feltüntetni, használhat iTunes ajándékkártyát vagy PayPalt. Ajándékkártya beváltásához látogasson el ide: Fiók > Megvált az iTunes-ban.