Hogyan lehet törölni a hangpostát iPhone-on

Szinte mindenki törli azokat a hangpostaüzeneteket, amelyeket hallgattak, és amelyeket később nem kell menteniük. Az iPhone Visual Voicemail funkciója megkönnyíti az iPhone-on csak azon hangposta törlését, amelyektől a többit megtartva meg akar szabadulni. Azonban néha a töröltnek gondolt üzenetek valójában nem tűnnek el. Tudja meg, hogyan törölheti - és valóban megszabadulhat - a hangpostától az iPhone készüléken.

A cikk utasításai az iOS 8 vagy újabb rendszert futtató iPhone készülékekre vonatkoznak.


Hogyan lehet törölni a hangpostát iPhone-on

Ha iPhone-ján van olyan hangposta, amelyre már nincs szüksége, könnyen megszabadulhat. Az alábbi lépések végrehajtásával törölje a hangpostát iPhone-járól:

  1. Koppintson a Telefon alkalmazásra az indításához. Ha már benne van az alkalmazásban, és csak egy olyan hangpostát hallgatott, amelyet most törölni szeretne, ugorjon a 3. lépésre.

  2. Érintse hangposta a képernyő jobb alsó sarkában.

  3. Keresse meg a törölni kívánt hangpostát. Érintse meg egyszer, hogy felfedje az alatta lévő lehetőségeket. Ugyancsak jobbra-balra csúsztathatja a Törlés gombot.

    Web 

  4. Érintse töröl (vagy az iOS egyes verzióinál a kuka ikonra) a hangposta eltávolításához.

Technikailag az imént törölt hangposta nem teljesen tűnt el. Még mindig megtalálhatja az iPhone készülékén. Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet teljesen törölni a hangpostaüzeneteket, olvassa el a cikk későbbi szakaszában olvasható cikket: „Amikor az iPhone hangpostáját nem törölték igazán”.


Hogyan lehet egyszerre több hangpostát törölni az iPhone készüléken

Ha egynél több hangpostát vagy összes hangpostát szeretne törölni az iPhone készülékéről, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. A hangposta képernyőn a Telefon alkalmazásban koppintson a ikonra szerkesztése a felső sarokban.

  2. Koppintson minden törölni kívánt hangpostára. Tudni fogja, hogy kiválasztva van, mert kék pipával van jelölve.

     Web

  3. Érintse töröl és az összes kiválasztott hangposta törlődik.


Törléskor az iPhone hangpostáját nem igazán törlik

Még akkor is, ha törli a hangpostákat a beérkező levelek mappájából, a töröltnek vélt hangpostaüzenetek nem biztos, hogy teljesen eltűntek. Ez azért van, mert az iPhone hangpostaüzeneteket nem törlik, amíg azokat sem törlik.

A törölt hangpostákat nem törli azonnal. Ehelyett később törlésre jelölik őket, és áthelyezik a postaládájába. Olyan, mint a kuka vagy az újrahasznosító tartály a számítógépén. Ha töröl egy fájlt, az oda kerül, de a fájl mindaddig létezik, amíg ki nem üríti a kukát. Az iPhone hangpostája alapvetően ugyanúgy működik.

A törölt hangpostákat az Ön fiókjában tárolja a telefoncég szerverei. Sok telefoncég 30 naponként távolítja el a törlésre kijelölt hangpostákat. De érdemes azonnal megbizonyosodnia arról, hogy a hangpostáját véglegesen törli.

A hangposta végleges törléséhez az iPhone készüléken kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Érintse meg a Telefon app.

  2. Érintse hangposta.

  3. Ha törölte azokat az üzeneteket, amelyek nem törlődtek, érintse meg a elemet Törölt üzenetek.

    Web 

  4. Érintse Összes törlése az ott felsorolt ​​hangposták végleges törléséhez.


Hogyan lehet visszavonni a hangpostákat az iPhone-on

Mivel a hangposta nem törlődik, amíg nem törli őket, gyakran visszavonhatja a hangpostát. Ez csak akkor lehetséges, ha a hangposta továbbra is szerepel a Törölt üzenetek listában. Ha a letölteni kívánt hangposta van, akkor az alábbi lépések végrehajtásával töltse le:

  1. Menj a hangposta és érintse meg a gombot Törölt üzenetek.

  2. Koppintson a visszavonni kívánt hangpostára.

  3. Érintse Visszaállítása (vagy az iOS egyes verzióinál a kuka ikon látható rajta a vonallal), hogy visszatérjen a hangposta képernyőn.

Ez a gyors verzió. Valójában mélyreható pillantást vetettünk a hangposták törlésére az iPhone-on.