Oldalak hozzáadása PDF-fájlhoz

A PDF fájl egy hordozható dokumentum formátumú fájl, amely megőrzi formázását a fájl létrehozásához használt operációs rendszertől vagy mobileszköz vagy számítógép típusától függetlenül. A PDF fájlok tartalmazhatnak szöveget, képeket, hiperhivatkozásokat és videókat, és mindig tartalmaznak egy .pdf kiterjesztést a dokumentumfájl neve végén.

Íme lépésről lépésre útmutatás arról, hogyan lehet gyorsan oldalakat hozzáadni egy PDF-fájlhoz az Adobe Acrobat, a Microsoft Word, a DocHub és a Sejda használatával.


Oldalak beszúrása PDF-be az Adobe Acrobat használatával

Ha oldalakat szeretne hozzáadni egy PDF-fájlhoz az Adobe Acrobat használatával, akkor frissítenie kell az Adobe Acrobat fizetős verziójára.

  1. Nyissa meg a PDF-fájlt az Adobe Acrobat alkalmazásban, és válassza a lehetőséget Eszközök az oldal jobb felső sarkában.

  2. Görgessen lefelé Oldalak beszúrása, és nyomja meg a gombot További Beillesztési opciók, és válasszon egyet a megjelenő menüből.

    • Beszúrás a vágólapról: Olyan oldalt illeszt be, amely tartalmazza a vágólapra utoljára másolt elemet.
    • Beszúrás a szkennerből: Képet illeszt be a csatolt szkennerből.
    • Hozzáadás PDF-re a weboldalról: Az Ön által kiválasztott weboldal tartalmát fogja beilleszteni az új oldalba.
    • Üres oldal beszúrása: Üres oldalt szúr be, amelyet az Adobe Acrobat megfelelő verziójával szerkeszthet.

    Ehhez a példához válassza a lehetőséget Helyezze be az üres oldalt.

  3. Ez a művelet egy új ablakot nyit meg a képernyőn, lehetőséget adva arra, hogy kiválassza, hozzá kívánja-e venni az oldalt az aktuális oldal elé vagy után. nyomja meg OK, és egy új üres oldal kerül beillesztésre.


Oldalak hozzáadása a PDF fájlhoz a Microsoft Word használatával

Amikor a Microsoft Word segítségével oldalt ad hozzá a PDF-fájljához, a Word elkészíti a PDF másolatát, változatlanul megtartva az eredeti PDF-fájlt. Így szerkesztheti a Word-t a PDF-fájl szerkesztéséhez.

  1. Nyissa meg a PDF fájlt a Word programban a Word megnyitásával és a kiválasztásával Fájl> Megnyitás.

  2. Keresse meg a PDF fájlt a fájlkezelőben, és válassza ki a fájl nevét a fájl megnyitásához. A Word konvertálja a PDF-fájlt Word-dokumentummá.

  3. Helyezzen be egy oldalt a megnyomásával betétlap a Word menüből, és válassza a lehetőséget Üres lap a legördülő menüből.

  4. Miután hozzáadta az összes oldalt, válassza a lehetőséget Fájl> Mentés másként.

  5. Megjelenik egy ablak. Válassza a lehetőséget PDF a Fájlformátum alatti legördülő menüből.

  6. Hozzon létre egy új fájlnevet, és készítsen másolatot az új dokumentumról, az eredeti PDF-fájlt érintetlenül tartva.


Oldal beszúrása PDF-be az ingyenes PDF-szerkesztő eszközök használatával

Ha nem az Acrobat vagy a Word fizetős verziója, számos ingyenes PDF-szerkesztő eszköz lehetővé teszi oldalak hozzáadását a dokumentumhoz. Megtekintünk két terméket az oldalak PDF-hez való hozzáadásához, a DocHub és a Sejda.

Oldalak hozzáadása a PDF-hez a DocHub használatával

A DocHub a Google Dokumentumok számára elérhető kiterjesztés, amely lehetővé teszi a PDF fájlok szerkesztését és aláírását. Használhatja a DocHub-ot e-mail címmel vagy Dropbox-fiókkal is.

  1. Kezdésként jelentkezzen be a DocHub-ba e-mail címével, Google-fiókjával vagy Dropbox-fiókjával.

  2. A rendszer megkéri, hogy engedélyezze a fiókjához való hozzáférést. nyomja meg OK.

  3. Oldal hozzáadásához válassza a ikont terek ikonra az oldal bal felső sarkában. Ez megnyitja az egész PDF oldalainak miniatűr nézetét a képernyő bal oldalán.

  4. A képernyő bal alsó sarkában válassza a ikont Oldal + ikon oldal hozzáadásához.

  5. Átrendezheti az oldalak sorrendjét, ha az oldalakat áthelyezi az előnézet ikonra.

Oldalak hozzáadása PDF-fájlhoz a Sejda segítségével

A Sejda egy ingyenes online PDF-szerkesztő, amely oldalak hozzáadását is lehetővé teszi. Míg a szolgáltatás ingyenes, óránként 200 oldal vagy 50 MB adat feldolgozására korlátozódik. Ezt követően fel kell fizetnie egy fizetős szolgáltatásra. Így adhat oldalakat a PDF-hez a Sejda segítségével.

  1. Látogasson el a Sejda online PDF-feltöltő oldalára, és töltsön fel egy meglévő dokumentumot, vagy hozzon létre egy új dokumentumot.

  2. A dokumentum feltöltése után megjelenik a Ide helyezze az oldalt gombot az egyes oldalak között. Nyomja meg az oldal hozzáadásához. Miután megnyomta, egy üres oldal kerül a dokumentumba.

  3. nyomja meg Módosítások elfogadása.

  4. Seja feldolgozza a dokumentumot, és lehetőséget ad a fájl letöltésére a számítógépre, a Dropbox-ba, a Google Drive-ba vagy a OneDrive-ba.