Webhely hozzáadása a Windows 8 kezdőképernyőjéhez

A Windows 8 epicentruma a Start képernyőn található, amely olyan csempék gyűjteménye, amelyet arra terveztek, hogy gyorsan összekapcsolhassa Önt kedvenc alkalmazásaival, lejátszási listáival, emberekkel, hírekkel és sok más ténnyel. Az új csempék kitűzése többféleképpen érhető el, beleértve az Internet Explorer programot Windows vagy Asztali módban.

Kedvenc webhelyeinek hozzáadása a Windows 8 kezdőképernyőjéhez egyszerű kétlépéses folyamat, függetlenül attól, hogy melyik módban fut.

Először nyissa meg az IE böngészőt. 


Asztali mód

  1. Válassza ki aFogaskerék ikon, más néven Művelet vagy Eszközök menü, amely a böngészőablak jobb felső sarkában található.

  2. Amikor megjelenik a legördülő menü, válassza a lehetőséget Hely hozzáadása a kezdőképernyőhöz

  3. Most megjelenik a Webhely hozzáadása a kezdőképernyőhöz párbeszédpanel, amely az aktuális webhely ikonját, nevét és URL-jét mutatja.

  4. nyomja meg hozzáad kezdőképernyő csempét hozhat létre ehhez a weboldalhoz. Most egy új csempével kell rendelkeznie a kezdőképernyőn.

  5. A parancsikon bármikor eltávolításához először kattintson jobb gombbal rajta, majd válassza ki a Lépjen a Start-ból gomb található a képernyő alján.


Windows mód

  1. nyomja meg Pin, az IE címsorától jobbra található. Ha ez az eszköztár nem látható, kattintson jobb gombbal bárhol a böngészőablakban, hogy megjelenjen.

  2. Amikor megjelenik az előugró menü, válassza a lehetőséget Rögzítés a Start

  3. Meg kell jelennie egy felugró ablaknak, amely megjeleníti az aktuális webhely ikonját és nevét. A név tetszés szerint módosítható. Felhívjuk figyelmét, hogy a név nem módosítható, amikor a webhelyet Asztal módban rögzíti a kezdőképernyőhöz. 

  4. Ha elégedett a névvel, nyomja meg a gombot Rögzítés a Start. Most egy új csempével kell rendelkeznie a kezdőképernyőn.

  5. A parancsikon bármikor eltávolításához először kattintson jobb gombbal azt. Ezután nyomja meg a gombotLépjen a Start-ból, a képernyő alján található.