Hogyan készítsünk biztonsági másolatot az összes Facebook-adatról – Töltse le az FB archívumát

Akár a Facebook-fiókjának törlését tervezi, akár csak az összes adat biztonsági másolatát szeretné kérni a közösségi hálózatról, a folyamat nem túl bonyolult.

Biztonsági másolattal a közösségi oldalakra feltöltött összes fénykép saját offline másolata egyetlen mappában van, amelyet egyszerűen CD-n, DVD-n vagy számítógépen tárolhat. Ha a Facebook valaha összeomlik és megég, akkor az összes önarckép és egyéb személyes fotó és információ nem fog csökkenni.


Töltse le Facebook-információit az internetről

A Facebook megkönnyíti az összes cucc mentését, beleértve a fényképeket, videókat, az üzenet átiratait és a barátlistákat:

  1. Kattintson az háromszög a Facebook képernyőjének jobb felső sarkában.

  2. választ beállítások a menüből.

  3. Kattintson vagy nyomja meg Facebook-információk.

  4. Ugrás Töltse le az információkat és kattintson Megnézem.

  5. választ Minden adatom vagy válasszon a rendelkezésre álló többi lehetőség közül.

  6. Válasszon HTML or JSON (ha nem biztos a HTML-ben), válassza a legördülő menüből Magasközepesvagy Elő/Utó média minősége.

    A High valószínűleg a legjobb választás a legtöbb számára. Ezáltal a lehető legmagasabb minőségben visszaküldjük a megosztott fotókat és videókat.

  7. A jelölőnégyzetek segítségével kiválaszthatja és kiválaszthatja a különféle típusú Facebook-adatokat, de valószínűleg az a legjobb, ha mindet ellenőrzi.

  8. Kattintson vagy nyomja meg Fájl létrehozása a letöltési kérelem megerősítéséhez.

  9. Legyen készen áll a várakozásra, különösen, ha már régóta jár a Facebookon.

  10. Amikor a fájl készen áll, a Facebook értesítést küld Önnek. Kövesse az utasításokat a Facebook-adatok másolatának letöltéséhez.

A letöltést nem kapja meg azonnal. Választhat mindent vagy csak bizonyos kategóriájú információkat, de akárhogy is kell, várnia kell néhány napot, hogy üzenetet kapjon a Facebook-tól, hogy a jelszóval védett letöltése készen áll.


Kövesse az E-mail linket

Néhány napon belül a Facebook linket küld a fájl letöltésére. A link visszavezet a Facebookra, ahol még egyszer felkérik, hogy adja meg újra a Facebook jelszavát. Miután ezt megtette, a fájlt tömörített fájlként mentheti a számítógépére. Mutasson a mappára, amelyen tárolni szeretné, és a Facebook eldobja a fájlt a meghajtón.

A különböző típusú információk mappákban jelennek meg. A fotóit egy nevű mappában találhatja meg képek. Belül minden albumnak megvan a saját mappája.


Hogyan tekintheti meg, nem töltheti le az adatait az interneten

Nem kell letöltenie a Facebook adatait, ha csak arra kíváncsi, hogy mi van benne. Válassza a lehetőséget Hozzáférés az információihoz a Facebook-információk oldalon megtekintheti adatait letöltés nélkül. Kattintson a megnyíló oldalon felsorolt ​​kategóriák bármelyikére. Kattintson a letöltési oldalon látható bármelyik témára - például Hozzászólások or Kedvelések és reakciók - a Facebook által rád mentett információk megtekintéséhez. A letöltéssel ellentétben ez a folyamat gyors, és azonnal láthatja az információkat.


Töltse le adatait a Facebook mobilalkalmazásból

Ha iOS vagy Android mobileszközén használja a Facebook-ot, letöltheti adatait eszközére.

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást, és koppintson a három sávra menü ikonra.

  2. választ Beállítások és adatvédelem > beállítások.

  3. Görgessen le a gombbal Facebook-információk szakasz.

  4. Érintse Töltse le adatait.

  5. Koppintson az adatkategóriák melletti körökre, ha hozzá szeretné adni vagy eltávolítani őket a letöltésből.

  6. Válasszon más opciókat, amelyek tartalmazzák a fényképek és videók formátumát, minőségét és egy adott dátumtartományt, ha nem szeretné, hogy az összes információ letöltődjön.

  7. Érintse Fájl létrehozása megerősítéséhez.

Néhány napba telhet, mire értesítést kap a Facebook-tól, hogy a letöltés készen áll. Kövesse az üzenetben található utasításokat a jelszóval védett biztonsági másolat letöltéséhez.

Ha csak az adatait szeretné megtekinteni és nem szeretné letölteni, válassza a lehetőséget Hozzáférés az információihoz a Facebook-információk szakaszban.