Hogyan kösd meg okostelefonodat a PdaNet + segítségével

A PdaNet + az okostelefont modemké alakítja a laptop számára a megosztásnak nevezett eljárás során. Ez a képesség azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a Wi-Fi hotspot megtalálása miatt. Amíg rendelkezik mobiladat-lefedettséggel, online tud dolgozni laptopján.

A PdaNet + androidos verziója lehetővé teszi az internetmegkötést USB kábelen vagy Wi-Fi-n keresztül Közvetlen hotspot csatlakozási funkció. Használhatja a PdaNet + ingyenes verzióját, ha nem zavarja a megszakításokat, de a teljes verzió 10 végén kevesebb, mint 2018 dollárba kerül, és 30 napos próbaidőszak után korlátlan hozzáférést biztosít a biztonságos webhelyekhez.

Megjegyzések

Sok okostelefon ma már beépített hotspot funkciókat kínál, amelyekben általában megtalálhatók beállítások > Tethering (vagy hasonló kifejezés). Ha telefonja rendelkezik ezzel a képességgel, akkor nincs szüksége külön alkalmazásra.


Töltse le és telepítse a PdaNet + alkalmazást a Windows számítógépére

A PdaNet + beállítása az okostelefonra és a Windows számítógépre történő telepítés kérdése.

  1. Töltse le a PdaNet + Windows telepítőt a June Fabrics webhelyéről.

  2. Telepítse a PdaNet + alkalmazást a számítógépére. A számítógép oldalán a beállítás egyszerű, bár több lépésről van szó. Először futtassa a telepítőt. Az első részben felteszünk néhány alapvető kérdést a PdaNet + telepítésének módjáról. Általában az alapértelmezettek rendben vannak.

  3. A telepítés során a PdaNet + felkéri Önt, hogy csatlakoztassa Android készülékét. Álljon meg, és fordítsa figyelmét a telefonjára.

  4. Töltse le a PdaNet + alkalmazást a Google Play Áruházból. (A fejlesztő a June Fabrics Technology Inc.)

  5. A PdaNet csatlakozásához engedélyeznie kell az USB hibakeresést Android-eszközén. Ha még nem tette meg, szánjon rá egy percet erre.

  6. Csatlakoztassa telefonját a számítógéphez USB-n keresztül.

  7. Nyissa meg a PdaNet + alkalmazást Androidon, és válassza a lehetőséget USB Tether.

  8. nyomja meg Ok vissza a Windows telepítési ablakába.

  9. Ezután a Windows figyelmeztetni fogja, hogy a PdaNet + telepítő új eszköz telepítését keresi. nyomja meg felszerel hogy folytassa.

  10. A telepítő ezt követően megkéri Önt, hogy engedélyezze az USB hibakeresést, amikor az Android-eszközön erre kéri.

  11. Nyissa meg androidos eszközét, és látnia kell a hibakeresési kérelmet. Válassza a lehetőséget Mindig engedélyezze erről a számítógépről, és nyomja meg a gombot Ok.

  12. A Windows telepítője tudatja Önnel, hogy a telepítés sikeresen befejeződött. Győződjön meg arról, hogy a Telepítés után csatlakoztassa a PdaNet + szoftvert van kiválasztva, és válassza a lehetőséget USB üzemmód. Ezután nyomja meg a gombot befejez.

  13. Forduljon a Windows PC-jéhez. Látni fogja, hogy sikeresen csatlakozott. A jövőben a rendszer tálcáján lévő PdaNet + ikont használja a Windows és az Android alkalmazás csatlakozásához.

  14. Amikor megkapja a Csatlakoztatva! értesítést a laptopján, Android-adatkapcsolatával internetezhet.