Hogyan konvertálhatjuk a YouTube-ot MP4-re a VLC Media Player segítségével

A YouTube-videók általában nem rendelkeznek letöltési gombbal, de az ingyenes VLC médialejátszóval továbbra is elmentheti őket a számítógépre. Nem csak, hogy ha már letöltötted a YouTube videót olyan formátumba, mint az FLV, akkor a VLC segítségével átalakíthatod az FLV-t MP4-be (szélesebb körben elfogadott videó formátum).

Amikor a YouTube videót MP4-re mentette, lejátszhatja a telefonján vagy egy másik eszközön, mert az MP4-et széles körben használják, sokkal inkább, mint az FLV-t.

Csak arra törekszik, hogy kihozza a YouTube-videók hangját, valószínűleg MP3 formátumban? A YouTube-MP3 konverziós oktatóanyag segíthet ebben a VLC Media Player és más eszközök segítségével.


Hogyan lehet átalakítani a YouTube videókat MP4-re

Ha le akarsz tölteni egy YouTube-videót MP4-re VLC-vel, meg kell tenned néhány kissé furcsa lépésnek tűnő lépést, de valójában nagyon egyszerűek és könnyen érthetőek.

Töltse le a VLC-t, ha még nem rendelkezik vele, majd kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Másolja az URL-t a YouTube-videóhoz.

     Web

  2. Ugrás Média > Nyissa meg a hálózati adatfolyamot VLC-ben.

     Web

  3. Illessze be a YouTube videó URL-jét a szövegmezőbe hálózat Tab.

  4. Kattints játszani a YouTube-videó streameléséhez VLC-n keresztül.

     Web

  5. Ugrás Eszközök > Codec információk.

     Web

  6. Másolja az URL-t, amely a Települések szövegmező az ablak alján.

     Web

    Lehet, hogy nehéz megbizonyosodni arról, hogy a teljes URL-t választotta-e ki (ez valóban hosszú). Kattintson egyszer a szövegmezőbe, majd nyomja meg a gombot Ctrl + A akkor válassza ki az egészet Ctrl + C hogy lemásolja. Mac-en ezek a hivatkozások vannak Command + A és Command + C.

  7. Illessze be az URL-t a böngésző címsorába.

  8. Kattintson a jobb gombbal a videóra, és válassza a lehetőséget Videó mentése, vagy bármelyik lehetőséget, amelyet a böngésző ad a videó számítógépre mentésére.

  9. Módosítsa a nevet valami felismerhetővé, és válasszon egy mappát, ahová menteni szeretné.

  10. Kattints Megtakarítás letölteni a YouTube videót a számítógépedre.


    FLV átalakítása MP4-re

    Ha már van egy YouTube-videó mentve a számítógépére, de az nem MP4 formátumú, akkor valószínűleg FLV fájlként menti. A VLC segítségével átalakíthatja az FLV-t MP4-be.

  11. Ugrás Média > Konvertálás / Mentés VLC-ben.

  12. Kattints hozzáad a filé Tab.

     Web

  13. Keresse meg és válassza ki az MP4-be konvertálni kívánt FLV fájlt, majd kattintson a gombra Nyisd ki.

  14. Kattints Konvertálás / Mentés.

  15. választ Videó - H.264 + MP3 (MP4) a melletti legördülő menüből profil. Ha speciális módosításokat szeretne végrehajtani a profilon, kattintson a mellette lévő kis kulcsra.

  16. Kattints Tallózás mappát választani, ahová az MP4 videót menteni szeretné, majd kattintson a gombra Megtakarítás hogy a videót abba a mappába helyezze.

  17. Kattints Rajt.

Tudni fogja, hogy az átalakítás befejeződött, amikor a VLC alján található folyamatjelző sáv eléri a végét. Hiányozhat, ha a videó valóban rövid, de a hosszabb YouTube-videók esetében nyilvánvalónak kell lennie, hogy mennyi időbe telik a befejezése, ha megnézed a folyamatjelző sáv mozgását.