A teljes képernyős mód aktiválása a Google Chrome-ban

A Google Chrome teljes képernyős módja elrejti a zavaró tényezőket az asztalon, beleértve a könyvjelzősávot, a menügombokat, a nyitott lapokat, valamint az operációs rendszer óráját és tálcáját. Ha teljes képernyős módot használ, a Chrome a képernyőn található összes helyet elfoglalja.

A teljes képernyős módban az oldal nagyobb része megjelenik, de a szöveg nem lesz nagyobb. A szöveg nagyításához használja a Zoomolás beállítást.

Ezek az utasítások a Chrome legújabb verziójára vonatkoznak a Windows és a MacOS rendszereken.


Engedélyezze és tiltsa le a Chrome teljes képernyős módját a macOS-ban

MacOS böngésző esetén a Chrome bal felső sarkában válassza a ikont zöld kör teljes képernyős módba lépéshez válassza ki újra, és visszatér a teljes méretű képernyőre.

Két másik lehetőség van a teljes képernyős mód aktiválásához:

  • A menüsoron válassza a lehetőséget Megnézem > Lépjen be a teljes képernyőre.
  • Használja a billentyűparancsot Ctrl + Command + F.

A teljes képernyős módból való kilépéshez ismételje meg ezt a folyamatot.


Engedélyezze és tiltsa le a teljes képernyős módot a Chrome-ban a Windows rendszerben

A Windows-felhasználók a leggyorsabb módot a teljes képernyős módban elérhetik, ha ütnek F11 a billentyűzeten. A másik út a Chrome menüjében található:

  1. A Chrome jobb felső sarkában válassza a ikont menü (hárompontos) ikonra.

  2. Keresse meg a Zoomolás szakaszban, és válassza a jobb szélső négyzet ikont.

  3. A normál nézethez való visszatéréshez nyomja meg a gombot F11 vagy vigye az egérmutatót a képernyő teteje közelében, és válassza a ikont X megjelenő gombot.


Nagyítás az oldalakon a Chrome-ban

Ha nem szeretné, hogy a Google Chrome teljes képernyős módban jelenjen meg, ehelyett növelni vagy csökkenteni szeretné a képernyőn megjelenő szöveg méretét, használja a Zoomolás gombok.

  1. A Chrome jobb felső sarkában válassza a ikont menü (hárompontos) ikonra.

  2. Ugrás Zoomolás és válassza ki a + az oldal tartalmának nagyításához vagy kiválasztásához - a méret csökkentése érdekében.

  3. Alternatív megoldásként a billentyűparancsokkal módosíthatja az oldal tartalmának méretét. Tartsa lenyomva a Ctrl kulcs (vagy a parancs gombot Mac gépen), majd nyomja meg a plusz or mínusz a nagyításhoz, illetve kicsinyítéshez a billentyűzet billentyűit.