Az inkognitómód aktiválása a Chrome-ban iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez

A Google Chrome az adatokat, például a keresési előzményeket és az internetes cookie-kat, elmenti a betöltési idő felgyorsítása, a bejelentkezési adatok automatikus feltöltése és a helyileg releváns tartalom biztosítása érdekében. Noha törölheti az előzményeket az iOS Chrome böngészőjében, megakadályozhatja az ilyen típusú adatok tárolását, ha tudja, hogyan kell inkognitóvá váltani az iPhone-on.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások az iOS 12 vagy újabb verziójú iPhone, iPad és iPod touch készülékek Chrome alkalmazására vonatkoznak.


Mi a Google Chrome inkognitómód?

Amikor a Chrome inkognitómód aktív, nem jön létre nyilvántartás a meglátogatott webhelyekről vagy a letöltött fájlokról. A szörfözés közben letöltött cookie-k a munkamenet bezárása után törlődnek. Az inkognitómódban módosított böngészőbeállítások azonban megmaradnak a munkamenet során hozzáadott vagy eltávolított könyvjelzőkkel együtt.

Az inkognitómód nem zárja ki az adatokat az internetszolgáltatótól (ISP) vagy az Ön által felkeresett webhelyektől.


Az inkognitómód engedélyezése az iOS rendszerű Chrome-ban

A Chrome inkognitómód engedélyezéséhez iOS-eszközökön:

  1. Nyissa meg a Chrome alkalmazást, és szükség esetén jelentkezzen be Google-fiókjába.

  2. Érintse meg a három pont a jobb alsó sarokban.

  3. Érintse Új inkognitólap a menüben.

  4. Állapotüzenet és rövid magyarázat található a Chrome böngészőablak fő részében. Az URL megadásához használja a képernyő tetején található címsort. Az inkognitómódban való böngészés közben egy kalap és egy szemüveg logója jelenik meg a címsáv bal oldalán.

  5. Az inkognitómódból való kilépéshez érintse meg a ikont három pont és válassza ki a Új lap. Az összes megnyitott lap, beleértve az inkognitó és a normál lapokat is, megtekintheti a képernyő alján lévő ikont, amelyet egy mezőben egy szám képvisel.

    Meg lehet változtatni az alapértelmezett keresőmotort az iOS rendszerű Chrome-ban, ha inkább valami mást szeretne használni, mint a Google Keresés.