Az Outlook e-mail, névjegyek és egyéb adatok visszaállítása

Az Outlook e-maileket, címjegyzékbejegyzéseket és egyéb adatokat egy PST (Outlook Personal Information Store) fájlban tárol. Ha biztonsági másolatot készített a PST fájlról, vagy egy másik PST fájlról szeretne információkat kapni, állítsa vissza az Outlook segítségével. Ezen információk elvesztése ijesztő lehet, de az Outlook nagyon egyszerűvé teszi az adatok visszaállítását, így helyreállíthatja az Outlook névjegyeit és e-mailjeit.

A cikk utasításai az Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 programokra vonatkoznak; és az Outlook for Microsoft 365.


Állítson vissza egy Outlook PST fájlt a levelekhez, a névjegyekhez és az adatokhoz

Ha rendelkezik egy PST fájl biztonsági másolatával, és vissza akarja állítani a PST fájl adatait, akkor importálja a biztonsági másolat PST fájlt. Ezzel a biztonsági mentési PST fájl segítségével visszaállíthatja az Outlook adatait ugyanarra a számítógépre, egy másik számítógépre vagy egy másik e-mail fiókra.

  1. Ugrás filé > Open & Export > Import / Export. Az Outlook 2007 és 2003 programban lépjen a következőre: filé > Importálása és exportálása.

  2. Válasszon Importálás egy másik programból vagy fájlból, Majd válassza ki Következő.

  3. Válasszon egyet Outlook adatfájl (.pst) or Személyes mappa fájl (PST) az Outlook által használt verziótól függően, majd válassza a lehetőséget Következő.

  4. választ Tallózás megtalálni és kiválasztani a PST fájlt, amelyből adatokat szeretne importálni.

    Az Outlook ellenőrizheti, hogy van-e backup.pst fájl a Document Outlook Files mappában. Válassza a lehetőséget Tallózás hogy megváltoztassa a keresési helyet.

  5. Válasszon az alábbiak közül:

    • Az ismétlődéseket cserélje be az importált elemekre: Az összes adatot importálja, és a meglévő PST fájlban lévő adatokat kicseréli.
    • Ismétlődések létrehozásának engedélyezése: Minden adatot importál, és ugyanazon elemek duplikáját hozza létre. Minden e-mail és névjegy importálva van, még akkor is, ha ezek az elemek a meglévő PST fájlban vannak.
    • Ne importáljon másolatokat: A meglévő fájlnak megfelelő adatokat nem importálják.

  6. Válasszon Következő.

  7. Válassza ki az importálni kívánt mappát (opcionális) Alkönyvtárakat is tartalmaz, és hova kell importálni. Válassza a lehetőséget Szűrő bizonyos importálandó e-mailek szűrésére.

  8. Az importálási beállítások megadása után válassza a lehetőséget befejez.

Ha nem rendelkezik biztonsági másolattal az Outlook adatairól, és vissza akarja állítani a PST fájlt, használjon egy fájlhelyreállító programot, és keresse meg a .PST fájlt kiterjesztésként.


Új PST adatfájl hozzáadása az Outlook programhoz

Ha vissza akar állítani egy PST fájlt az Outlook programba, és másik adatfájlként kívánja használni, adja hozzá a PST fájlt az alapértelmezettel együtt második fiókként.

  1. Ugrás filé > fiók beállításai > fiók beállításai.

  2. Ban,-ben fiók beállításai párbeszédpanelen lépjen a következőre: Adatfájlok.

  3. választ hozzáad további PST fájl hozzáadásához az Outlook programba.

  4. Válasszon Outlook adatfájl (.pst) és válassza ki a OK.

  5. Válassza ki a PST helyét, válassza ki a fájl nevét, majd válassza a lehetőséget OK.

  6. Jelölje ki a PST fájlt, majd válassza a lehetőséget Beállítás alapértelmezettként hogy ez legyen az új alapértelmezett adatfájl.

  7. választ közel.