A dal URL-jének meghallgatása a Windows Media Player 12 alkalmazásban

Valószínűleg ismeri a Windows Media Player 12 azon képességeit, hogy digitális zenét, videót és más adathordozókat játsszon le a számítógépén. A népszerű jukebox program segítségével zeneszámokat is továbbíthat a webhelyekről, ahelyett, hogy először le kellene töltenie őket.

A WMP 12 tartalmaz egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi bármelyik hálózaton található dal URL-jének megnyitását és a tartalom streamelését. Ez a képesség különösen akkor érvényes, ha meg akar hallgatni egy dalt, de nem feltétlenül tölti le - főleg ha nagy fájlról van szó, vagy kevés a merevlemez (vagy mindkettő!)


A dal URL-jének megnyitása a Windows Media Player 12 alkalmazásban

Hangfájlok streamelése WMP 12 használatával:

  1. Ha még nem a Könyvtár nézet módban van, nyomja meg a gombot CTRL + 1.

  2. Válassza ki a filé menü fülre a képernyő tetején, majd válassza a lehetőséget Nyissa meg az URL-t.

    Ha nem látja a menüsort, megnyomhatja CTRL + M amely lehetővé teszi.

  3. Használja böngészőjét egy ingyenes MP3 letöltéshez, amelyet streamelni szeretne. Másolnia kell az URL-jét a Windows vágólapjára. Általában erre a legjobb módszer az, ha jobb gombbal kattint a letöltés gombra, majd a link másolását választja. 

  4. Térjen vissza a Windows Media Player 12 alkalmazásba, és kattintson a jobb gombbal az URL megnyitása párbeszédpanel szövegmezőjére. Bal klikk Paszta majd válassza ki OK.

A kiválasztott dalnak most a WMP 12 segítségével kell streamelnie. A jövőben streamelni kívánt dalok listájának megőrzéséhez hozzon létre lejátszási listákat, hogy ne kelljen tovább másolnia a böngészőből a linkeket, és be kell illesztenie őket az Open programba. URL képernyő.