Használja a Photoshop beépülő modulokat az Irfanview alkalmazásban

Az IrfanView népszerű, ingyenes képmegjelenítő alkalmazás sok olyan Adobe Photoshop beépülő modult támogat, amely a 8BF fájltípust használja. Ezeket a bővítményeket azonban külön telepítőfájlon keresztül kell hozzáadni - a legtöbbet nem a szokásos IrfanView programmal szállítják.

Ezek az utasítások az IrfavView 4.5.3 verziójával működnek.


Töltse le a Photoshop beépülő modulokat

A további bővítmények eléréséhez le kell töltenie és telepítenie kell őket. Az IrfanView mind a 32, mind a 64 bites alkalmazásokat támogatja; válassza ki a beépülő modul telepítőjét, amely megegyezik az IrfanView telepített verziójának bitmélységével.

IrfanView beépülő modulok (32 bites telepítő) IrfanView bővítmények (64 bites telepítő)

Használja a Photoshop beépülő modulokat

A plugins program telepítése után hozzáférjen hozzájuk a Kép > Adobe 8BF bővítmények menü. A beépülő modulok beépülnek az IrfanView felhasználói felületébe, a Kép menü alatt. Aktiválja őket, mint bármely más plugint vagy szűrőt.

Használja az Adobe 8BF Filters kezelőpanelt - amelyet a gomb megnyomásával érhet el Ctrl + K- különböző 8BF szűrők összekapcsolására összetett szűrők létrehozására. Ez a fejlett technika segíti az olyan általános projektek automatizálását, amelyek következetesen ugyanazokat a beépülő modulokat használják egy adott sorrendben.


Adjon hozzá további bővítményeket

Tegyen 8BF fájlokat más helyekről az IrfanView plugins mappába. Az IrfanView 64 bites verziója az Adobe-kompatibilis 8BF bővítményeket tartja a C: Program Files (x86) IrfanView Plugins Adobe 8BF mappát.

Az IrfanView nem tökéletesen támogatja az Adobe Photoshop bővítményeket. Ha 8BF fájlokat szerez a jóváhagyott telepítőn kívül, vegye fel őket egyenként a plugins mappába, hogy biztosan ne ütközzen össze az IrfanView. Ha a program nem szereti a beépülő modult, csak törölje a mappából.