Hiányzó alkalmazások telepítése az App Store-ból

Az Apple arról híres, hogy szigorú (és néha következetlen) szabályai vannak arról, hogy mely alkalmazásokat engedélyezi az App Store. Előfordul, hogy egy alkalmazás, amelyet nem szabad beengedni az App Store-ba, átcsúszik, és néhány óráig vagy napig rendelkezésre áll, mielőtt eltávolítaná. A jó hír az, hogy ha beszerezte az egyik ilyen alkalmazást, mielőtt eltávolította volna az üzletből, akkor is használhatja.

Az eltávolított alkalmazások nem teljesen azonosak más alkalmazásokkal. Például nem jelennek meg újratölthetőként, miután kivitték őket az üzletből. Szóval, hogyan kell telepíteni az App Store-ból eltávolított alkalmazást?

Ezek az utasítások az iTunes legújabb verziójára vonatkoznak, és bármely iOS-eszközön követhetők.


Az App Store-ból eltávolított alkalmazások telepítésének legnagyobb akadálya

Az App Store-ból hiányzó alkalmazások telepítése az elmúlt években sokkal nehezebbé vált, és egy átlagember számára most nagyon nehéz. Nehezebb lett, mert az Apple eltávolította az alkalmazások letöltését és kezelését az iTunes alkalmazásból.

Mivel ez a funkció már nincs jelen, az alkalmazások hivatalos telepítésének egyetlen módja az App Store alkalmazás. És mivel a kívánt alkalmazás már nincs ott, kissé elakadtál. A jailbreak és az oldalra rakás segíthet kiküszöbölni ezt a problémát, de nagyobb gondot okozhatnak, mint amennyit megér.

Az App Store-ból eltávolított alkalmazások telepítésének még egy jelentős akadálya van: hozzáférést kell kapnia az alkalmazáshoz. Ha telepíteni szeretne egy eltávolított alkalmazást, amely még nincs meg, akkor máshol kell megtalálnia.


Az App Store-ból eltávolított alkalmazás telepítése

Ha az alkalmazást iOS-eszközére töltötte le, akkor képesnek kell lennie a telepítésére. Mivel az alkalmazást eltávolítottuk az áruházból, ennek ellenére nem tudja újra letölteni. Ha törli az alkalmazást, az örökre megszűnt - hacsak nem készített biztonsági másolatot az iTunesról.

Szinkronizálja az alkalmazásokat az iTunes segítségével

Szinkronizálásával biztonsági másolatot készíthet egy példányról a számítógépére. Amikor szinkronizálja eszközét, a rendszer kéri, hogy vigye át az eszközről a vásárlásokat a számítógépre. Ezt manuálisan is megteheti, ha megnyitja az iTunes alkalmazást, és rákattint: filé > Eszközök > Vásárlások átvitele. Ezzel áthelyezheti az alkalmazást a számítógépére.

Az Apple eltávolította az alkalmazások legújabb szinkronizálási lehetőségét az iTunes legújabb verzióiból. Ha az iTunes verziója már nem támogatja az alkalmazások szinkronizálását, ez nagyobb gondot okozhat, mint amennyit ér. Visszaléphet az iTunes régebbi verzióira, de ez kissé összetett folyamat, és szélesebb következményekkel jár. Lehet, hogy inkább csak a telepíteni kívánt alkalmazás nélkül szeretne élni.

Ha az iTunes régebbi verziójával rendelkezik, amely rendelkezik az Alkalmazások füllel, kattintson az iTunes ikonra a lejátszásvezérlők alatt az iTunes bal felső sarkában. Menj a Apps lapon keresse meg az alkalmazást. Kattints a felszerel gombot mellette. Ezután kattintson a gombra alkalmaz a jobb alsó sarokban található telepítéshez az iOS eszközre.

Szerezd meg az alkalmazást valakitől, akit ismersz

Ha egy barát vagy egy családtag rendelkezik az alkalmazással a számítógépén, akkor valószínűleg megszerezheti tőle. Navigálniuk kell a merevlemezen keresztül ahhoz a mappához, ahol alkalmazásaik vannak tárolva.

Mac-en ez a mappa a címen található zene > iTunes > iTunes Media > Mobilalkalmazások.

Windows rendszeren címen található My Music > iTunes > iTunes Media > Mobilalkalmazások.

Az App Store-ból eltávolított alkalmazásokhoz nem lehet hozzáférni a Családi megosztáson keresztül.

  1. Keresse meg a kívánt alkalmazást. E-mailben elküldhető, USB-meghajtóra vagy más cserélhető adathordozóra másolható, vagy letölthető. Bárhonnan is szerezze be az alkalmazást, húzza át az iTunes-ba vagy a merevlemez mobilalkalmazások mappájába.

  2. Ha az alkalmazás nem jelenik meg azonnal, lépjen ki és indítsa újra az iTunes alkalmazást.

  3. Csatlakoztassa iPhone-ját, iPod touch-ját vagy iPadjét, és szinkronizálja azt.


Az alkalmazások eltávolításának okai az App Store-ból

Az Apple (általában) nem indokolja az alkalmazásokat az App Store-ból. Az alkalmazások kihúzásának leggyakoribb okai közé tartozik:

  • Megsérti az Apple azon szabályait, amelyek az alkalmazások fejlesztésére vagy működésére vonatkoznak.
  • A szerzői jogok megsértése.
  • Nagyon rossz minőségű.
  • Illegális, potenciálisan illegális vagy veszélyes magatartás népszerűsítése.
  • Rosszindulatú programokat tartalmaz.
  • Sértőnek lenni.
  • Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy olyat tegyen, amit az Apple nem akar (például az ingyenes internetmegosztást lehetővé tevő alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy megkerülje az internetmegosztási szolgáltatás vásárlását a telefonszolgáltatójától).

Visszafizeti az Apple az eltávolított alkalmazások árát?

Ha a megvásárolt alkalmazást lehúzták, és nem akarja a fentiekben részletezett telepítéssel járó problémát tapasztalni, akkor visszatérítést kérhet. Az Apple általában nem szeret visszatéríteni az alkalmazásokat, de bizonyos körülmények között mégis.

Hogyan kaphat visszatérítést az iTunes alkalmazásból