Hogyan lehet megváltoztatni a Snapchat felhasználónevét

Ha megpróbálta megváltoztatni a Snapchat felhasználónevét, valószínűleg felfedezte, hogy a Snapchat biztonsági okokból nem teszi lehetővé a felhasználók számára. Ezenkívül nem vihet át fiókadatokat a felhasználónevek között. Vannak azonban olyan megoldások, amelyekkel megváltoztathatja a Snapchaten használt nevet.

Web / Kyle Fewel


Módosítsa a Snapchat megjelenített nevét

Először is, van egy okos módszer arra, hogy felhasználónévét egyedi megjelenítési névre cserélje. A felhasználóneved ugyanaz marad, de a barátaid számára alig látható.

Itt van, hogyan kell csinálni.

  1. Nyisd meg a Snapchat alkalmazást, és válaszd ki a profil / Bitmoji ikonra a képernyő bal felső sarkában a profilodra lépéshez.

  2. Válassza ki a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban a beállítások eléréséhez.

  3. Az első két fiókbeállítás látható név követ Felhasználónév. Válassza ki a név.

    Ha megérinti a felhasználónevét, nem tehet vele semmit, csak megoszthatja egy másik alkalmazáson keresztül.

  4. Menj a név szövegmezőt, törölje az aktuális megjelenítési nevet, majd adjon meg egy újat.

  5. Válassza ki a Megtakarítás gombra, amely a módosítások elvégzése után jelenik meg.

Amíg van valami mentve a Név mezőben, az a barátai csevegéseiben és történeteiben jelenik meg a felhasználónév helyett.

Az egyetlen alkalom, amikor egy barátja láthatja az Ön felhasználónevét, az az, ha egy csevegés során megtekinti a profilját (amely megmutatja a kezelői kódot, a nevet, a felhasználónévet, a snap pontszámot és a csevegés hangulatjelét), vagy ha barátai keresésekor választja a megjelenített nevét.


Készítsen új Snapchat-fiókot és felhasználónevet

A Snapchat felhasználónév megváltoztatásának másik módja egy teljesen új fiók létrehozása. Ha ezt a lehetőséget választja, manuálisan hozzáadhatja ismerőseit az új fiókjához.

Ha új Snapchat-fiókot hoz létre, elveszíti a régi fiókjának adatait, beleértve az aktuális kódot, a pillanatnyi pontszámot, a csíkokat, a legjobb barátokat, beszélgetéseket és a megszerzett trófeákat.

  1. választ Csevegés És válasszon Új csevegés a jobb felső sarokban.

  2. Görgessen a gombbal Mind hogy ábécé sorrendben tekintse meg barátait.

  3. Írja le minden nevet, vagy készítsen képernyőképet a listáról. Válaszd ki a X a jobb felső sarokban az Új csevegés törléséhez.

  4. Keresse meg az első barátját a listán.

  5. Írja fel a megjelenített név alatt megjelenő felhasználónevet. Ismételje meg, hogy megtalálja ismerősei összes felhasználónevét.

  6. Válassza ki a X a jobb felső sarokban a Keresésből való kilépéshez. Válassza ki a profil / Bitmoji ikont, majd válassza a fogaskerék ikon a jobb felső sarokban a hozzáféréshez beállítások.

  7. választ Kijelentkezés a Beállítások lista alján, és erősítse meg, hogy ki szeretne jelentkezni a fiókjából.

  8. Válassza ki a kék színt Regisztrálj gombra kattintva új fiókot hozhat létre az új felhasználónévvel.

  9. Miután befejezte az új fiókjának fiókbeállítási folyamatát, válassza a ikont nagyító ikonra a barátai felhasználóneveinek megkeresésére. Válassza a lehetőséget hozzáad hogy felvegyük őket.

    Alternatív megoldásként, ha ismerősei szerepelnek az eszköz névjegyzékében, szinkronizálja névjegyeit a fiókjával, hogy tömegesen hozzáadhassa őket és felgyorsítsa a folyamatot.