Nem működik a Snapchat … Vagy csak Te?

Ha a Snapchat nem működik, akkor bonyolult lehet megmondani, hogy mindenki számára le van-e állítva, vagy valami rosszul esett a végén. Ha csak te vagy, akkor lehet a Snapchat-fiókod, a mobileszközöd, az alkalmazásod vagy akár az internetkapcsolatod.

Mielőtt bármilyen következtetésre jutna, hasznos, ha először kizárja annak lehetőségét, hogy a Snapchat mindenki számára, vagy legalábbis az Ön területén és környékén élő emberek nagy száma számára leálljon.


"A Snapchat mindenki számára le van tiltva? Hogyan lehetek biztos benne?"

Kétféle módon ellenőrizheti, hogy a Snapchat valóban nem mindenki számára elérhető-e.

  1. Az első a leghivatalosabb és legmegbízhatóbb módszer. Ez magában foglalja a Twitteren a Snapchat támogatási fiókjának legújabb tweetjeinek elolvasását.

    Ha olyan problémák merülnek fel, amelyek nagy számú felhasználót érintenek, a @snapchatsupport frissíteni fogja Twitter-követőit arról, hogy mi történik. Például 11. július 2018-én @snapchatsupport tweetelt: "Tudjuk, hogy sok Snapchatter összeomlik az alkalmazásban. Megvizsgáljuk, és javításon dolgozunk!"

  2. A második módszer a Down Detector megtekintését jelenti, amely a legnépszerűbb harmadik fél webhelye, amely valós idejű problémákat és kimaradásokat nyomon követ a különféle szolgáltatásokban, beleértve a Snapchat-et is.

    Navigáljon a DownDetector.com/Status/Snapchat webhelyre egy webböngészőben, és nézze meg az állapotsort közvetlenül a szolgáltatás összefoglalója alatt. Ha nincs probléma, akkor zöld színnel kell megjelennie a-val Semmi probléma a Snapchatnél címke. Ha problémák vannak, akkor piros színnel kell megjelennie a-val Problémák és Snapchat címke.

  3. A Down Detector használatával megtudhatja, hogy a Snapchat leáll-e vagy problémákat tapasztal-e bizonyos földrajzi területeken. Válassza ki a feketét Élő kimaradás térkép gombra kattintva megtekintheti a Snapchat-hez kapcsolódó világtérképet.

Ha talál egy tweetet a @snapchatsupport-tól, egy piros sávot a Down Detector-on, vagy egy forró pontot a környékén a Down Detector Live Outage Map-en, akkor valószínűleg a probléma a Snapchat végén van, és nem tehet mást, mint szorosan ülni és várja meg a probléma megoldását.


"Hibaüzenetet kapok! Mit tehetek?"

A különböző hibaüzenetek azt jelentik, hogy a különböző problémák valószínűleg a végén vannak. Íme a leggyakoribb Snapchat-hibák, amelyeket látni fog.

Letiltott hálózati hibaüzenet

Hiba jelenhet meg, ha gyanús tevékenységet eredményez az IP-címe. Amikor a Snapchat ezt észleli, blokkolja a hálózatot, és a következő hibaüzenetet jeleníti meg:

Ha ezt a hibát látja, akkor a Snapchat két módot javasol a megoldására:

  • Ha VPN-t használ, próbálja meg kikapcsolni.
  • Próbáljon átállni egy teljesen más hálózathoz, például a mobiladatára vagy egy másik Wi-Fi hálózatra.

"Nem sikerült csatlakozni" hibaüzenet

Ez a hiba általában akkor jelenik meg, amikor egy illetéktelen, harmadik féltől származó alkalmazást próbál használni a Snapchattal. A megoldás a legjobb megoldás, ha eltávolít minden olyan alkalmazást vagy bővítményt, amely a Snapchat bejelentkezési adatait (felhasználónév és jelszó) használja. Ezután visszatérhet a hivatalos Snapchat alkalmazásba, és megpróbálhat újra bejelentkezni.

Fiók lezárva üzenet

Előfordulhat, hogy fiókját zároltuk, ha a Snapchat gyanús tevékenységet észlelt a fiókjából. A Snapchat szerint ezek a tevékenységek a következők lehetnek:

  • Harmadik féltől származó alkalmazások, bővítmények vagy fejlesztések használata a Snapchat eléréséhez
  • Spam vagy kéretlen csattanók / csevegő üzenetek küldése
  • Túl gyorsan adhat hozzá nagy számú barátot, ha a fiókját még nem ellenőrizték
  • Aláírja, hogy fiókját potenciálisan veszélyeztették

Ha harmadik féltől származó alkalmazást vagy más szolgáltatást használ, azonnal távolítsa el. A Snapchat-fiókok gyakran csak ideiglenesen vannak zárolva, ezért lehet, hogy 24 órát kell várnia, mielőtt újra megpróbálna bejelentkezni.

Ha fiókja 24 órán belül zárolva marad, megpróbálhatja feloldani a fiókot. Be kell jelentkeznie fiókjába egy webböngészővel, majd válassza ki a sárga színt kinyit gombot.

Egyéb hibaüzenetek

A Snapchat általános hibaüzenetet jeleníthet meg, ha valami nem megfelelő a készülékével. Ha olyan hibaüzenetet kap, mint például a „bejelentkezési hiba”, először tegye fel magának ezeket a kérdéseket:

  • Android-eszközt használ? Gyökeres az Androidod? Lehet, hogy ki kell vonnia az Android-eszköz gyökérzetét.
    • Előfordulhat, hogy újra szinkronizálnia kell Google-fiókját az eszközével. Tegye meg úgy, hogy elmegy beállítások > Fiókok > Google, válassza ki fiókját, majd érintse meg a ikont menü ikon> Szinkronizálás most. Ezután eltávolíthatja az alkalmazást és újratelepítheti.
  • IPhone-t használ, és ha igen, az iPhone-ja börtönben van? Ha bizonyos javítások vannak telepítve a börtönbontott iPhone-jára, akkor lehet, hogy el kell távolítania őket.
    • A Snapchat javasolja a Cydia Substrate letiltását a NoSub csípéssel, az xCon csípés eltávolítását, valamint egy börtönbontott iOS-tisztító, például az iCleaner használatát az eltávolításuk után az illetéktelen alkalmazások teljes eltávolításához.

További hibák lehetnek, amelyek előfordulhatnak:

  • "A Snapchat 200 állapotot várt, 403-at kapott"
  • "Snapchat Error 403"

Ha a fenti hibák bármelyikét látja, vagy valami hasonlót, akkor a legígéretesebb lehetőség a Snapchat alkalmazás eltávolítása az eszközről és újratelepítés. Az utasításokért olvassa el tippjeinket arról, hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásokat az Android rendszeréről, vagy hogyan kell eltávolítani az alkalmazásokat az iPhone készülékről. Az eltávolítás után nyissa meg a Google Play Store vagy az App Store alkalmazást, keressen rá a Snapchat-re, és töltse le újra egy új telepítéshez.


"Az alkalmazás nem nyílik meg, elakadt a letöltés vagy összeomlik! Mit tehetek?"

Néha a probléma maga az alkalmazás. Az alkalmazás bármikor működhet a telepítés, a frissítés vagy a régebbi verziók elérése közben vagy után.

Az iOS eszközökön

Ha úgy tűnik, hogy az alkalmazás elakadt a telepítés vagy a frissítés során, próbálja meg ellenőrizni az internetkapcsolatot, vagy indítsa újra a készüléket. Ha egyik megoldás sem működik, próbálja meg törölni az alkalmazást az iOS beállításain keresztül, majd telepítse újra. Menj beállítások > általános > Tárolás és iCloud használata > Kezelése Tárolás > Snapchat > Az alkalmazás törlése.

Ha úgy tűnik, hogy a Snapchat alkalmazás eltűnt az iPhone készülékéről, először próbálja meg megkeresni az App Store-ban, hogy megerősítse, valóban az eszközén van-e. Ha azt írja, hogy már le van töltve, de nem nyílik meg, amikor megérinti Nyisd ki, A Snapchat azt javasolja, hogy csatlakoztassa eszközét a számítógépéhez, és szinkronizálja az alkalmazást az iTunes fiókjával.

Android-eszközökön

Ha androidos eszközt használ, és a Snapchat alkalmazás nem nyílik meg, nem fejezi be a letöltést, vagy folyamatosan összeomlik, próbálja meg ellenőrizni az internetkapcsolatot vagy indítsa újra az eszközt. Ha egyik sem működik, törölje az alkalmazást, és telepítse újra. Javíthatja az elakadt alkalmazás telepítését / frissítését is az adatok törlésével az Android-beállításokból, hogy újra telepíthesse azokat.


"A csattanók nem küldenek vagy töltenek be! Mit tehetek?"

Ha a bepattintások a szokásosnál tovább tartanak, vagy nem sikerül elküldeniük, akkor lehet, hogy rossz Wi-Fi vagy mobil adatkapcsolat van. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha megérinti a beérkező pillanat beillesztését, és úgy tűnik, hogy soha nem jut el oda.

Fő lehetősége az, hogy erősebb kapcsolatot találjon hálózatváltással, kísérletezzen a Wi-Fi jel erősítésének módjaival, vagy forduljon segítségért az internet szolgáltatójához. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol nem érhetők el Wi-Fi-hálózatok, fontolja meg az eszköz máshová vételét az erősebb mobil adatkapcsolat keresése érdekében.


- Semmi, amit próbáltam, nem működött! Most mi van?

Ha a lehető legtöbb megoldást kipróbálta a fentiekben, és a Snapchat még mindig nem működik az Ön számára, próbáljon kapcsolatba lépni a Snapchat ügyfélszolgálatával, hogy segítséget kérjen egy támogatási tagtól.

  1. Válasszon egyet A Snapchatem nem működik or Saját fiók bejelentkezés hogy problémakörre vonatkozó utasításokat kapjon a feltételezett probléma megoldásáról.

  2. Ha problémája nem oldható meg a megadott utasítások betartásával, görgessen le az utasítások aljára, és keresse meg a következőt:Segítségre van szüksége valami mással kapcsolatban?"

  3. választ Igen megadhatja felhasználónevét, e-mail címét, telefonszámát, eszköz típusát, a probléma kezdési dátumát, a fájlmellékleteket és minden további információt.

  4. választ Küldés ha kész vagy, várj türelmesen, amíg a támogató csoportból valaki kapcsolatba lép veled.