A Snapchat használata PC-n

A Snapchat csak mobileszközökhöz készült, de sokan kitalálták, hogyan kell használni a Snapchat-et PC-n is. Sajnos úgy tűnik, hogy a Snapchat megnehezíti a felhasználók számára a számlájukhoz való hozzáférést bármi másról, csak kompatibilis iOS vagy Android eszközről.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Snapchat Windows PC-n történő használatára vonatkoznak.


Hogyan működött a Snapchat egy számítógépen?

A felhasználók csak a PC-n keresztül férhetnek hozzá a Snapchathez, ha egy Android-emulátort töltenek le. Az Android emulátor egy olyan szoftver, amely utánozza a platformot, így mobilalkalmazásokat tölthet le és használhat a Google Play Áruházból.

Ezzel a számítógépre telepített emulátorral letöltheti a hivatalos Snapchat alkalmazást. Az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt Android emulátor neve BlueStacks.

30. május 2019-án a BlueStacks ügyfélszolgálati csapata a következő üzenetet tette közzé:

Lehetséges, hogy a Snapchat összeomlott a bejelentkezés után, és a BlueStacks kezdőképernyőjén marad. Ez egy alkalmazásspecifikus viselkedés, amely nem kapcsolódik a BlueStacks-hez. Úgy tűnik, hogy a Snapchat fejlesztőcsapata betiltotta a Snapchat használatát az emulátorokon.

Számos Reddit szál megvitatja a Snapchat Android emulátorokon, például a BlueStacks, történő használatával kapcsolatos kérdéseket is. Ez nem meglepő, tekintve, hogy a Snapchat régóta mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszorítsa a harmadik féltől származó alkalmazásokat.


A Snapchat használata a számítógépén

Úgy tűnik, hogy a Snapchat folyamatban van az alkalmazás emulátorokon keresztül történő betiltásának (vagy már betiltotta), nem hagyva más alternatívát a számítógépeken történő sikeres használatra. Mindenesetre megpróbálhatja követni ezeket az utasításokat, hogy megnézze, működik-e az Ön számára, de továbbra is problémákat tapasztalhat, vagy nem tud bejelentkezni a Snapchat-fiókjába, amikor a bejelentkezési oldalra jut.

  1. Keresse meg a bluestacks.com/download webhelyet a PC-n a kívánt webböngészőben.

  2. választ Töltse le a BluStacks alkalmazást letölteni a BlueStacks telepítőt.

    Néhány felhasználó arról számolt be, hogy a Snapchat problémái elkezdtek megjelenni az újabb verziókban (BlueStacks 3 és 4). Érdemes megpróbálnia letölteni és telepíteni egy régebbi verziót, például a BlueStacks 2-t. Egy régebbi verzió használata azonban nem okozhat különbséget, tekintettel arra, hogy a Snapchat aktívan tiltja az emulátorok használatát.

  3. Kattintson duplán a .exe fájl hogy letöltötték a számítógépre.

  4. Megjelenik egy telepítési ablak. Válassza ki a kék színt Telepítés most és várja meg, amíg a letöltés és a kibontás befejeződik.

  5. A befejezés után a BlueStacks automatikusan megnyílik. Kattintson duplán a Google Play Áruház alkalmazás megnyitásához.

  6. választ Bejelentkezés és jelentkezzen be Google-fiókjába úgy, hogy a megadott mezőkbe írja be e-mail címét / telefonszámát és jelszavát.

  7. Miután bejelentkezett Google-fiókjába, felkeresi a Google Play Áruházat, amely hasonlóan néz ki, mint egy Android-eszközön.

  8. A felső keresőmezőbe írja be a következőt:snapchat"és vagy eltalálta Enter gomb vagy válassza ki az elsőt snapchat opció jelenik meg a legördülő menüben.

  9. Meg kell jelennie a hivatalos Snapchat alkalmazásnak. Válassza a lehetőséget felszerel telepítéséhez.

  10. A telepítés befejezése után válassza a lehetőséget Nyisd ki a Snapchat megnyitásához.

  11. A Snapchat a BlueStacks új lapján nyílik meg, hasonlóan néz ki, mint egy mobil eszközön. Válassza a lehetőséget Belépek a Snapchat felhasználónév (vagy e-mail cím) és jelszó megadásához.


Mi a teendő, ha nem tud bejelentkezni a SnapChat-ba PC-n

Ha helyesen adja meg bejelentkezési adatait, akkor is kaphat egy üzenetet: "Hoppá, baj történt. Kérjük, próbálkozzon újra később." A probléma nem a fiókjával vagy a fiók részleteivel kapcsolatos. Valószínűleg a Snapchat megakadályozza, hogy hozzáférjen a fiókjához, mert azonosította, hogy emulátorból próbál bejelentkezni.

Sajnos nem tehet semmit ennek a problémának a megoldása érdekében, csak vegye fel a kapcsolatot a Snapchat ügyfélszolgálatával, hogy kifejezze gondolatait arról, hogy miért gondolja, hogy a felhasználóknak emulátorokon keresztül, például a BlueStacks-on és másokon keresztül, képesnek kell lenniük a Snapchat használatára.