Így töltheti fel a mentett fényképeket vagy videókat a Snapchat-be

A mobileszközön tárolt fényképeket vagy videókat a Memóriák funkció segítségével töltheti fel a Snapchat-be. Megoszthatja a Snapchaten akár üzenetként, akár történetként.

Ez rendkívül kényelmessé teszi a fényképek és videók megosztását, miután a pillanat már elmúlt. Ez azt is jelenti, hogy nem kell mindent átvenni a Snapchat alkalmazáson keresztül, ha meg akarja osztani.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hol érheti el eszközének fényképeit és videóit a Snapchatben, és válassza ki az egyiket a küldéshez.

Ezek az utasítások iOS és Android készülékekre vonatkoznak. Az esetleges különbségeket az alábbiakban hívjuk fel.


Hogyan lehet elérni a Snapchat memóriákat

Theresa Chiechi / Web

A Snapchat Memories lehetővé teszi mind a Snapchat alkalmazáson keresztül készített pillanatfelvételek mentését, mind a meglévő fotók / videók feltöltését a készülékről. Így könnyedén elérheti a Memóriák funkciót a Snapchat-ben:

  1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és a füleken balra vagy jobbra csúsztatva navigáljon a kamera fülre (ha még nincs rajta).

  2. Érintse meg a kicsi dupla kép ikonra közvetlenül a Háló gombot.

A Memória feliratú új lap felcsúszik a képernyő aljáról, ahol rákattint egy rács, ha mentett egyet. Ha még nem mentett egyet, akkor ez a fül üres lesz. 


A fényképek és videók feltöltésének megkezdése

1: 06

Ahhoz, hogy valamit feltöltsön az eszközéről, használja az Emlékek funkciót. Szerkesztheti a képeket a SnapChat alkalmazásban. Ha videót küld, akkor a Snapchaten belül levághatja, letilthatja a hangot, szöveget adhat hozzá és rajzolhatja át, mielőtt elküldené.

  1. In Memories három lapot kell látnia: Pattanások, Kamera tekercs és Csak a szemem. (Ha még nem állította be, akkor nem jelenik meg a Csak a szemem.) Koppintson a gombra Filmtekercs a megfelelő fülre váltáshoz.

    A Camera Roll elemei a telefonon található képek és videók. Ha elemeket szeretne biztonsági másolatot készíteni a Snapchatről, állítsa be a Csak a szemem elemet. Válassza ki azokat a bepattanókat, amelyeket priváttá szeretne tenni, majd érintse meg a lakat ikon a képernyő alján, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

    Lehet, hogy először engedélyeznie kell a Snapchat számára, hogy hozzáférjen az eszköz fényképeihez. Ha még nem tette meg, akkor megjelenik egy felugró ablak, amelyben engedélyt kér. Koppintson a OK A folytatáshoz.

  2. Válasszon ki egy fényképet vagy videót, amelyet üzenetben küldhet el a barátok számára, vagy elküldheti történetként.

  3. Koppintson a jobb felső sarokban lévő menüre, amelyet három pont jelöl.

  4. Válasszon Fénykép szerkesztése (iOS) vagy Snap szerkesztése (Android).

  5. csinál opcionális szerkesztések fotójára vagy videójára a szöveghez, hangulatjelekhez, rajzokhoz, szűrőkhöz vagy kivágás és beillesztés szerkesztéséhez megjelenő eszközökkel.

    Nem használhat szűrőket Bitmoji-val vagy animációkkal, mivel a fotó vagy videó a Snapchat alkalmazáson kívül készült. Legalább képesnek kell lennie a sok színezett szűrő egyikének használatára.

  6. Ha végzett a szerkesztéssel, koppintson a ikonra csinált majd opcionálisan mentse a képet a megjelenő utasítások segítségével.

  7. Az elküldéshez nem kell mentenie a szerkesztett képet. Ha mentés nélkül szeretne küldeni, érintse meg a ikont Küldés gomb hogy a feltöltött pillanatadat üzenetként küldd el a barátoknak, vagy történetekként tedd közzé.


A Snapchat feltöltött fotók és videók formázása

Észreveheti, hogy néhány fotó és videó, amelyet úgy dönt, hogy feltölt a Snapchatre, másképp néz ki, mint azok, amelyeket közvetlenül az alkalmazáson keresztül készít. Például előfordulhat, hogy körbevágva fekete szélek vannak körülöttük, míg mások nagyíthatják a külső széleket levágva. A Snapchat mindent megtesz azért, hogy fényképe vagy videója elég jól nézzen ki elküldéséhez, de mivel nem közvetlenül az alkalmazáson keresztül készült, nem feltétlenül néz ki tökéletesen.


Harmadik féltől származó megoldási alkalmazások blokkolva

A Memories funkció bevezetése előtt korábban több olyan alkalmazás is elérhető volt harmadik féltől származó fejlesztőktől, amelyek azt állították, hogy segítenek a Snapchat-felhasználóknak fényképeket vagy videókat feltölteni a Snapchat-be. A Snapchat azóta betiltotta a harmadik féltől származó alkalmazásokat, kijelentve, hogy ez sérti a vállalat Felhasználási Feltételeit.