Hogyan lehet megnyitni egy Snapchat-t anélkül, hogy azt mondanánk: „Megnyitva”

Ha megnéz egy pillanatot, vagy elolvassa a Snapchat-ismerősétől kapott csevegőüzenetet, akkor láthatja, hogy a "Megnyitott" címke megjelenik a neve alatt a Beszélgetések lapon. Ez tudatja velük, hogy látta a pillanatukat, vagy elolvasta a csevegés üzenetét. De nem lenne jó egy Snapchat megnyitása anélkül, hogy azt mondanánk, hogy "Megnyitva"? Lehetséges - csak néhány további lépés szükséges.


Hogyan olvassuk el a Snapchat üzeneteket anélkül, hogy tudnánk őket

Az alábbi utasítások a fényképes és videofelvételekkel, valamint a csevegőüzenetekkel kapcsolatosak, és használhatók a Snapchat iOS és Android alkalmazásokban. Az alábbiakban elérhetők az iOS verzióhoz tartozó képernyőképek.

  1. Miután új csattanó vagy csevegő üzenetet kapott egy ismerősétől, keresse meg a beszélgetések fülre csúsztatva jobbra a kamera fülről.

  2. Ha a csattanó vagy csevegő üzenet még nem töltődött be teljesen, hagyja betölteni. Miután végzett a betöltéssel, barátja neve alatt egy rózsaszínű négyzetet és "Új bepattintás" címkét (ha egy pillanat alatt), vagy egy kék nyíl és az "Új csevegés" címkét (ha csevegési üzenet) látni kell.

    Ne érintse meg, hogy megtekinthesse vagy elolvassa!

  3. Helyezze készülékét repülőgépes módba, hogy leválhasson az internetről.

    • IOS-eszközökön csúsztassa ujját felfelé a képernyő aljától, hogy felfedje a vezérlőközpontot, majd koppintson a ikonra repülőgép ikon, így narancssárgára vált.
    • Android-eszközökön csúsztassa ujját lefelé a képernyő tetejétől a gyorsbeállítások megjelenítéséhez, és koppintson a ikonra repülőgép ikon, így kékre vált.

  4. Most, hogy nem csatlakozik az internethez, biztonságosan megtekintheti barátja pillanatfelvételét vagy elolvashatja a csevegő üzenetét. Menjen vissza a Snapchat alkalmazásba, és koppintson a gombra a barátod neve + Új Snap megtekintheti a pillanatukat, vagy koppintson a gombra a barátod neve + Új csevegés hogy elolvassa a csevegő üzenetüket.

  5. Mielőtt kikapcsolná a repülőgépes módot és újra csatlakozna, törölnie kell a gyorsítótárat a Snapchat alkalmazásban. Koppintson a profil ikon / Bitmoji az alkalmazás jobb felső sarkában, majd koppintson a ikonra fogaskerék ikonra a profil lap jobb felső sarkában.

  6. A Beállítások lapon görgessen lefelé az A elemigccount Műveletek és érintse meg a gombot A gyorsítótár törlése > Összes törlése. Koppintson a Rendben megerősítéséhez.

    Ez a lépés elengedhetetlen a csattanók titkos megnyitásához, ezért ha elfelejted megtenni, barátod továbbra is látni fogja a "Megnyitott" címkét annak ellenére, hogy repülőgépes módban nyitotta meg. A gyorsítótár törlése csupán bizonyos adatokat töröl, amelyek segítik az alkalmazás gyorsabb futtatását, de további helyet foglalhatnak el. Ne aggódjon - a Memóriákban vagy a csevegésekben tárolt egyik pillanatfelvétel sem vész el.

  7. Most már biztonságos a repülőgép üzemmód kikapcsolása.

    • IOS rendszeren csúsztassa ujját felfelé a képernyőről, és koppintson a ikonra repülőgép ikon a vezérlőközpontban az újracsatlakozáshoz.
    • Android rendszeren csúsztassa lefelé a képernyőt, és koppintson a ikonra repülőgép ikonra a gyorsbeállításokban.
  8. Amikor a barátod megnézi a Beszélgetések fület, akkor csak egy "Kézbesített" címkét fog látni a neved alatt.


Próbáld ki magad

A módszer működésének megerősítésére a legjobb módszer két Snapchat-fiók használata, ahol az egyik fiók egy pillanat alatt elküldi a másiknak. Kövesse a fenti lépéseket a címzett fiók használatával, majd ellenőrizze, hogy a feladó fiók soha nem lát-e „Megnyitott” címkét, ha inkább a „Kézbesített” címkét keresi.

Ezt úgy teheti meg, hogy egyszerűen létrehoz egy tesztfiókot a szokásos számlájával együtt, de ennek egyszerűbb módja az, ha egy barátját kipróbálja veled.