Hogyan lépjen kapcsolatba a Yahoo Mail ügyfélszolgálatával

Ha problémája van a Yahoo Mail-lel, de a Yahoo súgója nem segít, kérjen segítséget a Yahoo ügyfélszolgálatától. Amikor kapcsolatba lép a Yahoo-val, a vállalat együttműködik Önnel a probléma megoldásában. A lépés megtétele előtt ugyanezek a lépések megismétlésével ismételje meg a problémát. Ha a probléma akkor lép fel, amikor megismétli a lépéseket, legyen szó összekevert üzenetről, hiányzó üzenetekről vagy képekről, amelyek nem húzódnak az üzenetbe, többféleképpen is fel lehet venni a kapcsolatot a Yahoo Mail ügyfélszolgálatával.


Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Yahoo-val

A Yahoo-nak van néhány különböző kapcsolattartó pontja, ahol elérheti az ügyfélszolgálatát. Ha segítséget szeretne kérni a Twitteren keresztül, keresse fel a @YahooCare webhelyet. Ha segítségre van szüksége a Yahoo Facebook-csoportján keresztül, keresse fel a YahooCustomerCare webhelyet.

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni a Yahoo-val, írja be a támogatási kérelmet:

  1. Nyisson meg egy webböngészőt, és lépjen a Yahoo Help képernyőre.

  2. Válassza ki a Levél Tab.

  3. Válassza ki, hogy a Yahoo Mail melyik termékének vannak problémái. Opciók tartalmazzák Mail alkalmazás Androidra, Mail alkalmazás iOS rendszerhez, Mail for Desktop, Mobil Mailvagy Új levél az asztali számítógéphez.

  4. Alatt Böngészés témakör szerint, válassza ki azt a témát, amelyik a legjobban megfelel a Yahoo ügyfélszolgálatának kapcsolatfelvételi okának.

  5. Ha nem találja a választ ott, válassza a lehetőséget Mail for Desktop a legördülő menüből.

  6. Egyéb lehetőségek közé tartozik Beszélj egy élő ügynökkel és Mail Restore, amely elveszett vagy törölt e-maileket talál egy Yahoo-fiókról.

  7. Ha nem tud hozzáférni a fiókjához, válassza a lehetőséget Bejelentkezés-segítő.

  8. Vagy görgessen az aljára, és válassza a lehetőséget Kapcsolat.

  9. Ez további lehetőségekhez vezet, beleértve a Forduljon a Yahoo szakemberhez, Kérdezze meg a Yahoo közösségétvagy lásd a termékekkel kapcsolatos súgócikkeket.

Ellenőrizze a Yahoo-nak megadott e-mail fiókot a Yahoo megállapításainak összefoglalásához. Ez magában foglalhatja a probléma megoldásának lépéseit. Az egész folyamat két órától 24 óráig tarthat.

Ha egyszerű kérdése van, és nem szeretné megvárni a Yahoo Mail-fiók teljes vizsgálatát, kattintson a gombra Kapcsolat or Yahoo Help Community gombra a Yahoo Help képernyőn a Mail fül alatt.

A Yahoo szerint, ha a Yahoo ügyfélszolgálati száma online közzétételre kerül, az nem a Yahoo támogatására szolgál. A hívás hitelkártya, banki vagy számla bejelentkezési adatok kérését eredményezheti. Ne adja ki ezt az információt. A Yahoo támogatás ingyenes.