A Yahoo Mail bejelentkezési problémák megoldása

Ha nem tud bejelentkezni a Yahoo Mail-fiókba, frusztráló lehet, de a legtöbb probléma könnyen megoldható. Itt megnézünk néhány lépést, amelyet megtehet a bejelentkezési problémák megoldása érdekében.


A Yahoo Mail bejelentkezési problémák lehetséges okai

A bejelentkezési problémák különböző forrásokból származhatnak, mind a felhasználói oldalról, mind a platformról. Ha nem tud bejelentkezni az e-mail fiókjába, akkor lehetséges, hogy a szolgáltatás leállt, vagy hibázott a bejelentkezési adataival.

Nipitphon Na Chiangmai / EyeEm / Getty Images


A Yahoo Mail bejelentkezési problémák megoldása

Próbálja ki ezeket a stratégiákat annak diagnosztizálásában, hogy mi akadályozza meg a Yahoo elérését.

  1. Ellenőrizze a Yahoo Mail állapotát. Ha nem működik, senki sem tud bejelentkezni sehova, és valószínűleg valaki jelentette egy olyan webhelyen, mint például az Is It Down Right Now. Hasonlóképpen ellenőrizze vagy keresse fel a @YahooMail webhelyet a Twitteren, hogy kiderüljön-e valaki más problémáról. Ha a Yahoo Mail nem működik, várjon, és nézzen vissza, amíg az állapot megváltozik.

  2. Ellenőrizze, hogy a Caps Lock nincs-e bekapcsolva. A Yahoo jelszavak megkülönböztetik a kis- és nagybetűket, ezért ha Caps Lock be van kapcsolva, bármi is ír be, nem fog működni. Ha be volt kapcsolva, kapcsolja ki és jelentkezzen be újra.

    A Yahoo jelszót jelenít meg a jelszó mezőben, amely megmutatja, ha Caps Lock mód aktív.

  3. Jelentkezzen be az e-mail-specifikus oldalon. Tegye ezt akkor, amikor a Yahoo fő bejelentkezési webhelye problémás. Ha nem tud bejelentkezni az e-mail-specifikus oldallal, jelentkezzen be a fő Yahoo.com webhelyen.

  4. Ellenőrizze, hogy a jelszava helyes-e. Ha minden alkalommal, amikor bejelentkezik a Yahoo-ba, manuálisan írja be a jelszavát, akkor lehet, hogy elírást ír el. Válaszd ki a szem alakú ikont a jelszó mezőben, hogy lássa, mit ír be.

  5. Állítsd vissza a jelszavad. Kezdje el újrakezdéssel, ha az emlékezett jelszavak egyike sem működik.

  6. Lépjen ki és indítsa újra a böngészőt. A kikapcsolás és visszakapcsolás ekkor egy mém, de előnyös lehet az újraindítás, ha egy ideje még nem tette meg.

  7. Törölje a böngésző cookie-jait vagy törölje a gyorsítótárat. Néha az internetes böngészés során felhalmozott és megosztott információrészletek befolyásolhatják a böngésző funkcionalitását.

  8. Próbálkozzon másik böngészővel. A programok nem feltétlenül kezelik ugyanúgy a webhelyet. Lehet, hogy a Yahoo néhány olyan változást hajtott végre a kulisszák mögött, amelyek miatt egyes böngészőkben jobban működik, mint mások.

    A böngésző újraindítása, a gyorsítótár és a cookie-k törlése, valamint egy új program kipróbálása általában a javítás, ha ideiglenes hibával találkozik a Yahoo webhelyen. Ezek az üzenetek általában számmal érkeznek (például 8. ideiglenes hiba). Ennek ellenére ezek általában a böngésző inkompatibilitására vagy adatproblémára utalnak. Ha az egyik ilyen hibaüzenetet kapja, akkor ennek a három javításnak legtöbbször működnie kell.

  9. Engedélyezze (vagy tiltsa le) a Yahoo-fiókkulcsát. A Fiókkulcs funkció lehetővé teszi a Yahoo bejelentkezés engedélyezését a telefonon a jelszó megadása helyett. Ha jelszava nem működik az interneten, aktiváljon egy kulcsot a megkerüléshez. Ha problémái vannak a telefonos kérelem működésével, kapcsolja ki, és ellenőrizze, hogy működik-e a jelszava.