Hogyan oldhatjuk meg a Sims 3 Cheat Code ablak problémáit

A The Sims 3 csalókódjainak engedélyezése általában szellő. Használja a megfelelő billentyűparancsot a csalókonzol előhívásához és a kód beírásához. Ha azonban a The Sims 3 csalóablak nem jelenik meg, akkor megpróbálhat néhány dolgot visszatérni a játékba.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a The Sims 3 for Windows és Mac rendszerre vonatkoznak. A játék mobil és konzolos verziói nem támogatják a cheat kódokat.

 EA / The Sims Studios


A csalások okai, amelyek nem működnek a The Sims-ben 3

A franchise többi címéhez hasonlóan a The Sims 3 is több száz olyan csalási kódot támogat, amelyeket a játékosok egy rejtett konzolba beírhatnak. A játék közben általában a következő billentyűparancsokkal hozhatja elő a csalóablakot:

  • Mac esetén nyomja meg a gombot parancs+műszak+C.
  • Windows esetén nyomja meg a gombot Ctrl+műszak+C.

Ha a fenti módszerek nem működnek, akkor a billentyűzetnek más lehet a konfigurációja, vagy előfordulhat olyan szoftverhiba, amely megoldható a memória kiürítésével és az újrakezdéssel. A billentyűparancsokat használó egyéb szoftverek is zavarhatják a The Sims 3 alkalmazását.

Miután a csalókonzol működik, írja be segít és nyomja meg az belép a játékban elérhető összes csalás listájának megjelenítéséhez.


Javítás, amikor a Sims 3 csalóablak nem nyílik meg

Próbálja ki ezeket a lépéseket annak érdekében, hogy elérje a The Sims 3 csalóablakot:

Ugyanezekkel a hibaelhárítási lépésekkel javíthatja a problémát, ha a Sims 4 csalósáv nem nyílik meg.

  1. Kattintson ki a keresőmezőből. Ha építési / vásárlási módban van, győződjön meg arról, hogy a cheat ablak parancsikonjának megadása előtt ellenőrizze, hogy a keresési mező nincs-e kiválasztva.

  2. Tartalmazza a Windows kulcsot. Egyes Windows számítógépeken a parancsikont kell használnia Ctrl+műszak+Windows gomb+C hogy kinyissa a csalókonzolt. Nyomja meg és tartsa lenyomva mind a négy gombot egyszerre, majd engedje el a gombokat, amikor megnyílik a csalóablak.

  3. Tartalmazza mind a Ctrl, mind a Shift billentyűt. Egy másik billentyűparancs, amelyet kipróbálhat Ctrl+műszak+Ctrl+műszak+C. Tartsa mindkettőt műszak és Ctrl gombokat a billentyűzet mindkét oldalán. Ha mind a négy gombot megnyomja, engedje el a jobb oldalon lévő gombokat, a bal oldalon tartva Ctrl és műszak nyomva tartotta a gombokat, majd nyomja meg a gombot C.

    A Mac felhasználóknak ki kell cserélniük a Ctrl a ... val parancs írja be ezeket a billentyűparancsokat.

  4. Indítsa újra a számítógépet. Mentsd el a játékot, és indítsd újra a számítógépet, majd próbáld újra. Ha a csalóablak ezúttal működik, akkor ideiglenes hiba történt.

  5. Tiltsa le az egyedi egérszoftvert. Győződjön meg arról, hogy nincs engedélyezve egyedi kurzor vagy egérmutató szoftver. Ezek a programok megzavarhatják a csaló konzolt. Fontolja meg a szoftver eltávolítását, vagy legalábbis annak használatát a The Sims 3 lejátszása közben.

  6. Zárjon be minden más futó szoftvert. Ha fut egy másik program, amely támogatja a billentyűparancsokat, az ütközhet a The Sims 3 programmal.

  7. Változtassa meg az AMD gyorsbillentyűket. Ha rendelkezik AMD videokártyával, ellenőrizze a beállításokat, hogy nem zavar-e egy másik billentyűparancs a The Sims 3-ban. Az AMD gyorsbillentyűk letiltásához lépjen a preferenciák menüből válassza ki Kapcsolja be a Radeon Overlay gyorsbillentyűt, majd nyomja meg az gombot töröl kulcs.

  8. Állítsa vissza a The Sims 3 alapértelmezett beállításait. A visszaállításhoz nem kell eltávolítania a játékot. Az egyéni beállításokat azonban elveszíti, ezért ezt a megoldást tekintse utolsó lehetőségnek.