Keresési előzmények: Hogyan lehet megtekinteni vagy törölni

Webhelyelőzményeit a legtöbb böngésző tárolja, így visszatérve megnézheti, hogy mely webhelyeket látogatta meg, és mit keresett a keresőmotorokban. Törölheti a keresési előzményeket is, hogy megtisztítsa azokat, vagy megakadályozza, hogy mások meglátogassák a meglátogatott webhelyeket. A keresési előzmények megtekintése és törlése minden webböngészőben egyszerű.


Az előzmények megtekintése, keresése és törlése a Chrome-ban

használat Ctrl + H hogy visszamenjen a Chrome előzményeihez. Az előzmények egy teljes lapon, egy új lapon, idő szerint rendezve jelennek meg. A mobil felhasználóknak koppintson a háromgombos menüre, és válassza a lehetőséget Történelem.

Böngészhet a keresési előzmények között a Chrome-ban az Előzmények oldal tetején található keresőmezővel. Csak kezdje el beírni, és a keresési előzmények automatikusan kiszűrődnek, és csak a keresésnek megfelelő elemeket jelenítik meg.

Ha a Chrome mobilalkalmazást használja, koppintson a tetején található keresési ikonra a keresőmező megtalálásához.

Ha megtalálja a Chrome keresési előzményeinek azt a részét, amelyet meg akar őrizni, de úgy dönt, hogy van valami, amelyet el szeretne távolítani, nyomja meg az adott elem melletti hárompontos gombot, majd válassza a Eltávolítani a történelemből.

A mobil felhasználók egyetlen webhelyet törölhetnek az előzményekből, ha rákoppintanak a kicsire x jobbra.

A Chrome keresési előzményeinek törlésének másik módja az összes törlése egy művelettel.

  1. Maradjon az Előzmények lapon.

  2. választ Böngészési adatok törlése új ablak megnyitásához és válassza a lehetőséget Böngészési előzmények.

  3. Megváltoztathatja a Időtartományban értéket az Ön számára megfelelőre, majd nyomja meg a gombot Tiszta dátum a böngészési és keresési előzmények törléséhez.

    A mobileszközökre szánt Chrome alkalmazás ugyanúgy működik: használja a Böngészési adatok törlése linket az Előzmények oldalon, hogy ugyanazt a képernyőt láthassa.


Az előzmények megtekintése, keresése és törlése a Microsoft Edge-ben

A Ctrl + H parancsikon megnyitja az előzményeket az Edge-ben. Az elemek a képernyő jobb oldalán, dátum szerint rendezve jelennek meg. A mobilalkalmazásnál érintse meg az alul található három pontú menü gombot, majd válassza az Előzmények lehetőséget.

Van egy x az Edge előzményeinek minden olyan elem mellett, amelyet megnyomva azonnal eltávolíthatja őket az Előzmények oldalról. Ha a mobilalkalmazást használja, tartson lenyomva egy elemet a kereséshez töröl opciót.

Alternatív megoldásként egy teljes művelettel törölheti a teljes keresési előzményeket.

  1. Az Edge keresési előzmények listájának bal oldali menüjében válassza a lehetőséget Böngészési adatok törlése.

  2. Biztosítják, hogy a Böngészési előzmények a kiválasztott elemek egyike.

  3. választ Most tiszta.

    Az Edge mobilalkalmazás Előzmények oldalán válassza a tetején található kuka ikont, majd válassza a lehetőséget Szűrő kikapcsolása. Válassza ki a Böngészési előzmények törlés előtt.


Az előzmények megtekintése, keresése és törlése az Internet Explorer böngészőben

Ugyanezzel tekintheti meg az Internet Explorer előzményeit Ctrl + H parancsikon Edge néven. A jobb oldalon megjelenik egy panel, amely felsorolja a korábbi keresési elemeket és webhelyeket, amelyek dátum, webhely és egyebek szerint rendezhetők.

Kattintson a jobb gombbal egy elemre az IE keresési előzményeinek ablaktáblájában, hogy törölje a nézetből. Csak válasszon töröl a menüből.

nyomja meg Ctrl + Shift + Del a billentyűzeten az Internet Explorer összes előzményének törléséhez. Amikor megjelenik ez a képernyő, tegyen egy pipát a mellette lévő négyzetbe Történelem majd nyomja meg a gombot töröl.


Az előzmények megtekintése, keresése és törlése a Firefoxban

belép Ctrl + H a billentyűzetről az összes Firefox keresési és internetes előzmény megtekintéséhez. Az Előzmények panel megnyílik a Firefox bal oldalán, alapértelmezés szerint napok szerint rendezve, de testreszabható úgy, hogy az előzmények megjelenjenek helyenként és a használat gyakorisága szerint. A Firefox mobilalkalmazáshoz érintse meg a háromgombos menüt, és válassza a lehetőséget Történelem.

Írjon be valamit a Firefox előzmények listája fölötti keresőmezőbe, hogy azonnal keresgélhessen a keresési előzmények és a meglátogatott webhelyek között.

Egyetlen weboldal vagy keresési elem törlése a Firefox előzményeiből olyan egyszerű, mint a jobb egérgombbal kattintani és kiválasztani Oldal törlése. Ha a mobilalkalmazást használja, tartsa lenyomva a gombot, majd válassza a lehetőséget eltávolít.

A Firefox lehetővé teszi az összes előzmény törlését a Összes történet törlése menüben.

  1. Menj oda a Ctrl + Shift + Del billentyűparancs.

  2. Győződjön meg róla, Böngészés és letöltési előzmények és Űrlap- és keresési előzmények kiválasztva a listából, majd nyomja meg a gombot Törölje most.

  3. Ha csak a közelmúlt előzményeit szeretné törölni, módosítsa a Időtartomány törölni opció valami másra, mint Minden.

    A Firefox mobilalkalmazás lehetővé teszi az internetes keresési előzmények törlését is a kiválasztással BÖNGÉSZÉSI ELŐZMÉNYEK TÖRLÉSE az Előzmények oldalon.


Az előzmények megtekintése, keresése és törlése a Safari-ban

Ugrás Történelem > Összes Történelem a böngésző tetején a Safari-előzmények megtekintéséhez. Az összes nemrégiben meglátogatott webhelyed egyetlen oldalon szerepel, napok szerint rendezve. A mobilalkalmazásnál érintse meg a könyvjelzők ikont az alján, majd a tetején az óra ikont.

Nézze át a Safari előzményeit az Előzmények oldalon. Kezdjen el gépelni az oldal tetején lévő szövegmezőbe, és az eredmények azonnal feltöltődnek.

Ha egyetlen keresési előzményt szeretne törölni a Safari böngészőből, keresse meg az eltávolítani kívánt elemet, és kattintson rá a jobb gombbal a kereséshez töröl választási lehetőség. Törölhet egy egész napos előzményeket is.

A Mobile Safari felhasználói szelektíven törölhetik az előzmények elemeit, ha balra csúsztatnak, majd megérintik töröl.

A Safari összes keresési előzményének törléséhez használja a Előzmények törlése gombot a Történelem oldalt. Válassza ki az eltávolítandó mennyiséget - az utolsó órában, Ma, ma és tegnapvagy az egész történelem -, majd válassza Előzmények törlése.

A Safari alkalmazás lehetővé teszi az összes előzmény törlését is a Szűrő kikapcsolása gombra az Előzmények oldal alján.

Az Opera előzményeinek megtekintése, keresése és törlése

A Ctrl + H A parancsikon segítségével megtekintheti az Opera internetes előzményeit. Az előzmények listája megjelenik egy új, History nevű fülön. Ha mobilalkalmazást használ, koppintson az Opera menü ikonra az alján, majd válassza a lehetőséget Történelem.

Az Opera Előzmények oldalán egy tetején található keresőmező található, amely segítségével kereshet a régi keresési előzmények elemei között, és böngészhet a már megnyitott webhelyeken. Csak írja be, majd várjon egy percet, amíg az eredmények megjelennek.

Az Opera bizonyos keresési előzményeinek eltávolításához vigye az egérmutatót a törölni kívánt elem fölé, majd válassza a ikont x jobbra. Ha a mobilalkalmazást használja, nyomja meg az elem jobb oldalán található három pontot tartalmazó menüt, majd válassza a lehetőséget töröl.

Az Opera összes előzményét ugyanarról az oldalról is törölheti Böngészési adatok törlése gomb. Onnan győződjön meg róla böngészési előzmények van kiválasztva, és hogy a készlet Időtartományban olyan, amilyet akar, majd nyomja meg a gombot Tiszta dátum.

Az Opera alkalmazás megkönnyíti az összes előzmény tisztítását. Csak válassza az Előzmények oldal tetején található kuka ikont.

Az előzmények megtekintése, keresése és törlése a Yandexben

A legtöbb böngészőhöz hasonlóan a Yandex keresési előzményei is a Ctrl + H parancsikon.

Miután megnyitotta a keresési előzményeket a Yandexben, keresse meg a keresőmezőt az oldal jobb felső sarkában. Lehet, hogy görgetnie kell, ha a böngésző ablaka túl kicsi ahhoz, hogy lássa. Írja be a keresett kifejezést és nyomja meg a gombot belép az egyező keresési előzmények megtekintéséhez.

A Yandex olyan, mint a Chrome, amikor egy adott oldalt töröl az előzményekből: vigye az egérmutatót a törölni kívánt elem fölé, nyomja meg a kis nyíl, majd válassza a Eltávolítani a történelemből.

Használja a Előzmények törlése link az előzmények elemei jobb oldalán egy új parancssor megnyitásához, ahol törölheti az összes előzményt a Yandexből. Válassza ki, hogy milyen régen távolítsa el a keresési előzményeket, majd válassza a lehetőséget Nézetek. Válassza ki a Szűrő kikapcsolása hogy kitörölje az egészet.

A Yandex böngészési és keresési előzményeinek eltávolítása a mobilalkalmazásban a menükön keresztül történik. Koppintson az alján található menü aljára, és válassza a lehetőséget beállítások, és akkor Tiszta dátum. Válassza ki a Történelem mielőtt megérinti Tiszta dátum.